Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

bence yeterli sayida iliskiye girmi$sin.. yumurtlama döllenme kismini gecmi$sin yani :kedi: ama zannetmiyorumki iliskiden bebegin dü$sün fisfisfis cünkü bi cok insan gebeligini hissetmeden bi cok sey yapiyor :1closedeyes: insallah hamile kalirsin bizi haberdar et :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben de bu ay ilk defa klomen ve pregnyl kullandım 22 şubatta iğnemi oldum şimdi bekliyorum yalnız biz iğnenin ertesi günü birlikte olduk dr 24 -36 saat sonra çatlar dedi , çok heyecanlıyım kızlarrr bir de iğnenin ertesi günü karın ağrısı başladı 1 haftadır geçmedi sizde de varmı ve bu hamile değilim demek mi??

canım bendede aynı agrılar oldu soll tarafıma yatamıyordum hatta karnım patlayacak gibi agrıyordu ilk kez igne oldum klomeni üç ay kullanıp hamile kalmışyım düştü melegim inş rabbim düşüksüz sorunsuz hamilelikler versin tüm isteyenlere en cok da rabbim yıllarca bekleyene versin inş

kızlar merhaba dün yazacaktım ama forum bi değişikti bulamadım topiği şubatın birinde tam günümde regl oldum ve çok sancılı şekilde doktor gel demişti 3. günü ama ben gitmedim kafam çok karışık eklemek istiyorum bi müddet haplar kilo aldırdı bide umudum kırıldı hem eşim hiç görünmedi bide o gitsin istiyorum yani erteledim bebeği biraz hayatımdan. bu ne ya sitres sitres belirti delisi olduk hele o karbonat dedikleri yokmu saçma ve gülünç ama deniysun işte...inşallah sizlerden birisii tutturur bu ay ben den paydos

kizlar merhaba ben geldim hepinizi cok ozledim! RUYABU ZAMBAK BABY SEYDAM..... nasilsiniz bacilar. ne oldu ben girmeyeli hamile kalaniniz varmi?

canim benim paydos deme sadece dinlenmeye ihtiyacin var benim gibi.olumunekankayizsmile dedigin gibi igne ilac derken vucutlar coktu. bu ayin 19 unda istanbula gidyoruz esimle 4 gunlugune kafa dinlemek icin. cunku cok yoruldum bebek bebek bebek.

kizlar merhaba ben geldim hepinizi cok ozledim! RUYABU ZAMBAK BABY SEYDAM..... nasilsiniz bacilar. ne oldu ben girmeyeli hamile kalaniniz varmi?
iyiyiz gülüm nerde bende bebek filan yok daha su haplar yüzünden nisana kaldi bekliyorum canim sen nasilsin??

canim merhaba bencede ara ver kendimizi yipratmaktan baska bisey degil zaten bizimki kendimize ediyoruz kimseye bisey olmuyor :umursamaz:hazir oldugun zamanda yapmak eniyisi bak bende mecbur olacakmis gibi arka arkaya olana kadar devam dedim neoldu 27 yasinda annelik defterimde düsün 6 :gitme:hamilelik yaziyor bes tanesi yok yap düsür yap düsür kafayi yememisimkafamçokkarıştı iyiki allahimin sayesinde beklemek eniyisi rabbim verecegi zamani bizden iyi biliyor canim hepimiz icin hayirlisini versin

bende iyiyim bacim napyim ayni tas ayni hamam. monoton bir hayat herseyden herkesen biktim. bebk lafini duyunca sinir krizleri geciriyorum. anliyacagin deisen bisey yok:1no2:

asil sen nerelerdesin bakim kaydirigubbakcemile3 dedim bu hamile kaldi direk hamile topiklerine kacti :1hug: simdilik hamile cikartamadik aramizdan insallah bu ay:Saruboceq::Saruboceq:

esinde mutlaka gitsin bi canim :1closedeyes: umudunda kirilmasin lutfen biz sava$ci anne adaylari pes etmiyor cennetteki meleklerimizi en kisa zamanda göbü$lerimize diliyoruz:))) $u karbonat testide acayip sacma suda bile köpürüyor abovv yoksam bizim musluk hamilemi delikafadulden delikafadulden

asil sen nerelerdesin bakim kaydirigubbakcemile3 dedim bu hamile kaldi direk hamile topiklerine kacti :1hug: simdilik hamile cikartamadik aramizdan insallah bu ay:Saruboceq::Saruboceq:

hic sorma basima geleni isim vermeyim ama biri yuzunden siteye giremedim. bir konu acmistim bir bayan da oraya sacam seyler yazmis bende cevap verince siteye girmem yasaklandi. yok kiz hamile felan deilim senin dedigin gibi bizde bir b........... olmuyolülülülülülü. sen nasilsin naptin bebis isini

Son düzenleme:

ay kiz sen varya beni gulmekten oldurecen deli kizdelikafadulden:roflol:

aman dikkat et girisin yasaklanmasin bi burda toplaniyoruz zaten olumunekankayizsmile... insallah bu ay hayirla haberlerini aliriz :Saruboceq: bende iste martin 14 unde felan regl olucam günümü bekliyorum kafamçokkarıştı sonra gene baslanicak tedaviye :1shok:

bende iyiyim bacim napyim ayni tas ayni hamam. monoton bir hayat herseyden herkesen biktim. bebk lafini duyunca sinir krizleri geciriyorum. anliyacagin deisen bisey yok:1no2:
ayy zaten bu stresle cok yasamayizakannehir töbe töbe söyle bi kafamizdan cikarip atamiyoruz yinede takma diyecem ama lafta kalacak biliyorum cünkü bende senin gibiyim canim allah yardimcimiz olsun ins

allah seni ne yapmasin emi kaydirigubbakcemile3:roflol:

Süper hatunsun sen yaaa walla kızlar sizlerle bi ayrı düzeliyo moralim saolun stresimi unuttum:))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Süper hatunsun sen yaaa walla kızlar sizlerle bi ayrı düzeliyo moralim saolun stresimi unuttum:))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sende katil aramiza ancak burda stres atyosun zaten. hele ruyabu nun yorumlari beni gulmekten olduryo. :roflol:sende mi catlama ignesi yaptin?

seydamcim senin bir oglun var heralde deilmi simdi ikincisi mi olmuyo?

benim randevu 19.03.10 tarihinde. bekliyorum bakalim ne diyecek doktor. benim adetim duzensiz oldugu icin ne zaman olacam ne zaman olmicam bilmiyorum. surekli ilac aliyorum gelmesi icin neyse hayirlisi bakalim.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…