hosgeldin oncelikle karde$$ vereliniortak.. umarim bu ay aramizdan birileri hamile cikar ve bunlardan biri sen olursun.. benim sansim sizinkilerden biraz daha düsük sanirsam bende senede 6 defa yumurtluyorum.. nasil diyeceksiniz söyle anlatim..burda tüp bebek uzmanlari yani doktorlarim kadinlarin %90 nin yilda 12 kere yumurtladigini soylediler.. her ay sadece bi taraf yumurtlarmis yani bi ay sag bi ay sol taraf.. bende sag yumurtaligimi kaybettigim icin solda tek umudum e is oylede olunca bana bi ay umutlanmak bi ay beklemek düsüyor gecen ay sol tarafimdi yumurtlayan ama ignelere ragmen bisi olmadi bu aysa sira sagda oldugu icin tedavi yarida kesildi...:çok üzgünüm:
güzel temenniler için saol karde$$ :) bence boşuna moralini bozuyosun ama bak sana gerçek bişey söyliyim evlenmeden önceki karşı komşumuzun kardeşinin hanımı vardı (tanımlama biraz uzun oldu ama idare et :) ) yumurtalıklarından biri alınmıştı diğer yumurtalıktada problem çıktı ve psh 30 civarındaydı dr lar imkansız gözüyle bakıyodu yani tedavi öncesi tatile gitti ve hamişş olarak döndü:) şimdi 3 yaşında dünyalar güzeli bi kızı var galiba biz stresten kaybediyoruz ah bu duygusallık ahhh çöpe bi atabilsek herşey yoluna girecekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden