• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

hosgeldin oncelikle karde$$ vereliniortak.. umarim bu ay aramizdan birileri hamile cikar ve bunlardan biri sen olursun.. benim sansim sizinkilerden biraz daha düsük sanirsam bende senede 6 defa yumurtluyorum.. nasil diyeceksiniz söyle anlatim..burda tüp bebek uzmanlari yani doktorlarim kadinlarin %90 nin yilda 12 kere yumurtladigini soylediler.. her ay sadece bi taraf yumurtlarmis yani bi ay sag bi ay sol taraf.. bende sag yumurtaligimi kaybettigim icin solda tek umudum e is oylede olunca bana bi ay umutlanmak bi ay beklemek düsüyor gecen ay sol tarafimdi yumurtlayan ama ignelere ragmen bisi olmadi bu aysa sira sagda oldugu icin tedavi yarida kesildi...:çok üzgünüm:

güzel temenniler için saol karde$$ :) bence boşuna moralini bozuyosun ama bak sana gerçek bişey söyliyim evlenmeden önceki karşı komşumuzun kardeşinin hanımı vardı (tanımlama biraz uzun oldu ama idare et :) ) yumurtalıklarından biri alınmıştı diğer yumurtalıktada problem çıktı ve psh 30 civarındaydı dr lar imkansız gözüyle bakıyodu yani tedavi öncesi tatile gitti ve hamişş olarak döndü:) şimdi 3 yaşında dünyalar güzeli bi kızı var galiba biz stresten kaybediyoruz ah bu duygusallık ahhh çöpe bi atabilsek herşey yoluna girecekdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

SEYDAM bacim valla burdaki butun kizlar cok seker kaydirigubbakcemile5... hertelden var bizde Yımırtlayan,Yımırtlayamayan,Yımırtalarini sayan,Yımırtalarim büyümedi diye hayiflanan,tavuk kadar cikamadim diyen ... yani herkesler burda Allah sonumuzu hayretsin.:1hug:
bende sanirim yimirtlayan kismina dahilim öyle gözüküyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allahim bu sevgi dolu yüregini ins bebek sevgisiyle doldurur canim benimolumunekankayizsmile

ruyabu canim almanyanin neresindesin sen okadar yazistik bide tanis cikiyormusuzkaydirigubbakcemile3

bende sanirim yimirtlayan kismina dahilim öyle gözüküyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allahim bu sevgi dolu yüregini ins bebek sevgisiyle doldurur canim benimolumunekankayizsmile

guzel dileklerin icin tsekkürler canim kaydirigubbakcemile5 Yımırtalarinin bi an once civcive dönü$mesini diliyorum :dance:

guzel dileklerin icin tsekkürler canim kaydirigubbakcemile5 Yımırtalarinin bi an once civcive dönü$mesini diliyorum :dance:
ins canim hepimizin en kisa zamanda birer civcivi olur inskaydirigubbakcemile3

Seydamcim Hamburgdanim ben.. evt valla okadar yazi$tik bide tanidik cikarsak düser bayilirim herhalde akannehir peki sen neresindensin??
nürnberg tarafindayim cabim ben ,ucuz atlattik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar hepiniz nasılsınız? :teytey:özledimm kızlar sizi ya bişi sorcam bu soğan kürü ne işe yarıyo boshayallersmilekistler için mi yoksa yumurtalık problemi için mi bana bilgi verirseniz çok sevinirim benim sağ yumurtalığım küçük ayrıca fsh değerim yüksek bu yüzden doktor bana klomen verdi ama onunda kist yaptığını eyvahedigeldismileöğrendim gerçi adetimin 5.günü başlıycam hap ama daha günüm var martın 11 falan gelmesi lazım neyse şekerler bana yardımcı olun sizce ne yapmalıyım hangi kürü uygulayımmm:kahve:

kızlar ne alemdesiniz huhu unuttunuz forumu

slm canim valla ben arada yokluyorum buralari hamile kalan varmi diye bakiyorum kaydirigubbakcemile5 bende bu aralar reglimin gelmesini bekliyorum :kedi: sizlerde nevar neyok ??? bu ay cikar insallah aramizdan hamileler :Saruboceq:

selam arkadaşlar hepiniz nasılsınız? :teytey:özledimm kızlar sizi ya bişi sorcam bu soğan kürü ne işe yarıyo boshayallersmilekistler için mi yoksa yumurtalık problemi için mi bana bilgi verirseniz çok sevinirim benim sağ yumurtalığım küçük ayrıca fsh değerim yüksek bu yüzden doktor bana klomen verdi ama onunda kist yaptığını eyvahedigeldismileöğrendim gerçi adetimin 5.günü başlıycam hap ama daha günüm var martın 11 falan gelmesi lazım neyse şekerler bana yardımcı olun sizce ne yapmalıyım hangi kürü uygulayımmm:kahve:

arkadasim sogan kürünün yumurtaliklara cok iyi geldigini biliyorum..kistleri yok etmede büyük rolü varmis bilmiyorumkismile sogan kürünün ardindan incir kürünü yapmak hamileligi kolayla$tiriyormu$.. bu sogan kürünü bikac gün bende icmi$tim ama kokusuna ve tadina dayanamadigimdan kesmi$tim almayi ben :umursamaz:

slm canim valla ben arada yokluyorum buralari hamile kalan varmi diye bakiyorum kaydirigubbakcemile5 bende bu aralar reglimin gelmesini bekliyorum :kedi: sizlerde nevar neyok ??? bu ay cikar insallah aramizdan hamileler :Saruboceq:

inşallah canım bu ay aramızdan birisi hamile kalır. benimde bugün hastalanmam lazımdı henüz tık yok bazen içimden tutturdukmu yoksa diyesim geliyor ama sevinipte üzülmek istemiyorum karbonatla test çıkmıştı kadınlar kulübünde bi ara geçen aylarda yaptığımda bi değişiklik olmuyordu dün yaptım köpürdü inşallah yarında regl olmazsam kan tahlili verecem. dua edin ne olur. kasıklarımda inanılmaz batma ve ağrı var sağlı sollu hiç böle olmamıştım bide bel ağrısı bilmiyorumkismile

inşallah canım bu ay aramızdan birisi hamile kalır. benimde bugün hastalanmam lazımdı henüz tık yok bazen içimden tutturdukmu yoksa diyesim geliyor ama sevinipte üzülmek istemiyorum karbonatla test çıkmıştı kadınlar kulübünde bi ara geçen aylarda yaptığımda bi değişiklik olmuyordu dün yaptım köpürdü inşallah yarında regl olmazsam kan tahlili verecem. dua edin ne olur. kasıklarımda inanılmaz batma ve ağrı var sağlı sollu hiç böle olmamıştım bide bel ağrısı bilmiyorumkismile

Biliyorum suan ister istemez belirtilere takiliyorsun :teselli: sakin ol sanki regl oldun gibi düsün..cünkü ben kendimden biliyorum ic camasirinda o lekeyi,reglin baslangicini gördügün an yüzün asilir moralin sifir olur.....:çok üzgünüm: Allah hayirli zamanda hayirliysa göndersin bebisini :emir_bebek: haberdar et bizi gelismelerden..

arkadasim sogan kürünün yumurtaliklara cok iyi geldigini biliyorum..kistleri yok etmede büyük rolü varmis bilmiyorumkismile sogan kürünün ardindan incir kürünü yapmak hamileligi kolayla$tiriyormu$.. bu sogan kürünü bikac gün bende icmi$tim ama kokusuna ve tadina dayanamadigimdan kesmi$tim almayi ben :umursamaz:

canım tadı nasıl peki acı mı oluyo ki sogan suy:umursamaz:u:gitme: ayrıca illede beyaz soğan mı gerekiyo bizim pazarda beyaz soğan satılmıyo sarı kabuklu soğanlardan var ondan olmaz mı yani:)

kıslar bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür.çatlatma iğnesinin olunduğu gün mutlaka ilişkiye girin bazı doktorlar 36 saat sonra öneriyo ama ben doktoruma sordum bunu oda hadi erken çatlama olursa tedavin boşa gider dedi çatlatma iğnesini olduğum gün dahi dört gün ilişki oldu.bazı insanlarda çatlama 36 saatten önce olabiliyomus rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatır inşallah.

bende çatlatma ignesi oldum ve o gecce ilişkiye girdim ve bir gün arayla o hafta boyunca ilişkiye girdim öfff simdi cok sogdum ilişkiden veacama tutturduk mu birde arkadaslar adet günüm normalde 7si fakat subat nedeniyle 9unua anca olurum sizce ilişkiyi bırakayım mı eger varsa düser diye korkuyorum çünkü önceki melegim öyle oldu bana düşükten sonra dediler keşke günün gectıkten sonra ilişkiye girmeıin diye ama gec kaldımmmmbilmiyorumkismile

kıslar bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür.çatlatma iğnesinin olunduğu gün mutlaka ilişkiye girin bazı doktorlar 36 saat sonra öneriyo ama ben doktoruma sordum bunu oda hadi erken çatlama olursa tedavin boşa gider dedi çatlatma iğnesini olduğum gün dahi dört gün ilişki oldu.bazı insanlarda çatlama 36 saatten önce olabiliyomus rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatır inşallah.

canim darisi basimiza insallah opuyorumnanaktan bizde gecen ay senin dedigin gibi yaptik ama tutmadi eyvahedigeldismile benim sag yumurtaligim oladigi icin benim sansim diger kizlara göre daha düsük :çok üzgünüm: martin ortalarinda tekrar baslicaz tedaviye hayirlisi artik :gitme:

Back