Catlatma ignesi ile hamile kalanlar,kalmayi bekleyenler..

Zambak bacim bende bu ay tedavi yarida kesildi senağlama insallah sen hamile kalirsin adim adim yaz ha gelismeleri benden bi b... olmuyor bari sizde olsun :a015:

ay gulmeketen catlicam BI B............ sempatiksalakcinni:roflol::roflol:lülülülülülü

ay kiz sayende gulyorum valla senin su yimirtalara.:roflol: ben sigara icmyom ama bu gidisle kesin baslicam deli kizzzzzzzzz

Teşekkür ederim seydam.
Ben kistler için adetin 5.gününden,diğerinin başlangıcına kadar ilaç kullanmaya başlayacağım.Onunla birlikte bi sakıncası olur mu,bilgin var mı bu konuda?Adet bitiminden 7gün sonra derken 14.günü mü kastettin?

yok anacim yok burda ilac milac vermiyolar! burda bisey bildikleri yok! anca gel git yapyosun, sonundada hamile kalmayinca gelmene gerek yok dyo burdaki doktorlar:gitme:

Çok enterasan başka bir arkadaşım daha yurtdışıyla ilgili buna benzer şeyler anlatmıştı ona da çok şaşırmıştım.Pek anlamıyorlar sanırım doktorlar ya da hafife alıyorlar bu durumda olan hastaları...
Sen ne kadar süredir istiyordun?

ay kiz sayende gulyorum valla senin su yimirtalara.:roflol: ben sigara icmyom ama bu gidisle kesin baslicam deli kizzzzzzzzz

bacim valla kafayi buldum ben zaten benim Yımırtalarla delikafadulden bi tavuk kadar cikamiyorum iyimi sırnaşık şey bende aslinda sigara cok nadir kullaniyorum ama bu gidisle psikopata baglicam i$i sempatiksalakcinni cümletten yiyoruz sanirsam kafayi sempatiksalakcinni

Zambak bacim bende bu ay tedavi yarida kesildi senağlama insallah sen hamile kalirsin adim adim yaz ha gelismeleri benden bi b... olmuyor bari sizde olsun :a015:

öle deme canım inşallah olur daha yaşımız genç napalım ucunda ölüm yokya ölüm hariç herşeye çare var:umursamaz:

Kızlar ben 22 ocakta vuruldum iğneyi şimdi gebeyim inş. Benim adetim şubatın 8 yada 11 gibi gelecekti ve ben subatın 2sinde kan testi yaptırdım ve çıktı. Inşallah sizde kalırsınız .çok çok dua edin. Veren nasip eden allahıma çok dua edin aklınıza geldikçe istiğfar çekin ve ilişkiye girerken bismillah çekerek başlayın sizde eşinizde. Ve allahım senin neslinden hayırlı bir evlat nasip et deyin içinizden. Inşallah bebişiniz dua ile geir ......

ben 3 senedir istiyorum canim. evet burdaki doktorlarin boyle seyleri pek umursamiyorlar. peki sen ne kadardir istyosun bacim.

hayirli olsun bebegin. allah saglika kucagina almayi nasip etsin insallah.:Saruboceq:

ay varya seni cok tanimak isterdim banada senin gibi gelyolar bazen. senin burcun ne bacim. simdide burclara taktim kafayisempatiksalakcinnidelikafaduldensırnaşık şey

kızlar süpersiniz sizler yaaa bende pazar günü vuruldum iğnemi ama benimkide çatlamıyo inatmı inat yumurtam var :) pazartesi gittim dr a daha çatlamamış dedi bakalım perşembe tekrar uğrayacağız kendisine ne acayip şeylerele uğraşıyoruz yaaa ya yumurta yok ortalıkta ya yumurta çatlamıyo eşimle gırgıra vurduk artık dalga geçiyoruz napak bizede bu düştü:umursamaz:

kızlar süpersiniz sizler yaaa bende pazar günü vuruldum iğnemi ama benimkide çatlamıyo inatmı inat yumurtam var :) pazartesi gittim dr a daha çatlamamış dedi bakalım perşembe tekrar uğrayacağız kendisine ne acayip şeylerele uğraşıyoruz yaaa ya yumurta yok ortalıkta ya yumurta çatlamıyo eşimle gırgıra vurduk artık dalga geçiyoruz napak bizede bu düştü:umursamaz::umursamaz:

allah saglikla kucaklamani nasip etsin canim hayirli dualarin kabul olur ins bizlerede faydalanmak nasip etsin rabbim ins

yimirta haa cok sekersin canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allah kabul etsin yüce katinda makbul etsin bende okumaya gidecegim hepimiz icinde bolbol dua edecem ins :Saruboceq:

hosbulduk canim ins hamilesindir

ay gulmeketen catlicam BI B............ sempatiksalakcinni:roflol::roflol:lülülülülülü
:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3

Tebrik ederim, alkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben 3 senedir istiyorum canim. evet burdaki doktorlarin boyle seyleri pek umursamiyorlar. peki sen ne kadardir istyosun bacim.
Benim 1 yıl oldu,bu tür tedavilere yeni başladık.Koca bir yıl boşu boşuna ha oldu ha olacak diye beklemekle,hüsranla geçti.
3 yıl uzun bir zaman Allah yardımcın olsun daha fazla bekletmesin inşallah :Saruboceq:

Yan etkisi olmuyorsa o zaman bu ay bende denerim soğan kürünü.
İnşallah hepimiz faydasını görürüz canım.
:Saruboceq:

Son düzenleme:

insallah hamile kalirsin canim benim. valla gordugun gibi biraz kendimizle dalga gecmeszek olmuyo:lepi:iyi haberlerin paylasmayi unutmayerimseniben

SEYDAM bacim valla burdaki butun kizlar cok seker kaydirigubbakcemile5... hertelden var bizde Yımırtlayan,Yımırtlayamayan,Yımırtalarini sayan,Yımırtalarim büyümedi diye hayiflanan,tavuk kadar cikamadim diyen ... yani herkesler burda Allah sonumuzu hayretsin.:1hug:

ay sen varya beni oldurecen :roflol::sm_cool:laelaelaelaelae

hosgeldin oncelikle karde$$ vereliniortak.. umarim bu ay aramizdan birileri hamile cikar ve bunlardan biri sen olursun.. benim sansim sizinkilerden biraz daha düsük sanirsam bende senede 6 defa yumurtluyorum.. nasil diyeceksiniz söyle anlatim..burda tüp bebek uzmanlari yani doktorlarim kadinlarin %90 nin yilda 12 kere yumurtladigini soylediler.. her ay sadece bi taraf yumurtlarmis yani bi ay sag bi ay sol taraf.. bende sag yumurtaligimi kaybettigim icin solda tek umudum e is oylede olunca bana bi ay umutlanmak bi ay beklemek düsüyor gecen ay sol tarafimdi yumurtlayan ama ignelere ragmen bisi olmadi bu aysa sira sagda oldugu icin tedavi yarida kesildi...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…