Zambak bacim bende bu ay tedavi yarida kesildi senağlama insallah sen hamile kalirsinadim adim yaz ha gelismeleri benden bi b... olmuyor bari sizde olsun :a015:
Akasiacigim kiz unuturmuyum ben sizi hic kaydirigubbakcemile5 derdimi dökebildiklerimi unutmam öyle hemen..:kedi: bende doktordan geldim demin..Yımırtalar sag taraftan gelmeye calismis ama olmamis..benim tek sol taraf calisiyor ya.bu ay maalesef sag taraftaymis Yımırta birakma sirasi..onun icin solda sadece minnacik bitane vardieyvahedigeldismile oda biseye yaramiyor anlicaginiz :1no2: tedaviyi sonlandirdik catlatma ignesi ve gonal f ye gelecek ay devam edilecek :bboff yaaa offfff bi cigara yakim bari
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.kizlar buyrun ben yapiyorum bu pazar bitecek benimki asiri bi akinti afedersiniz mutlaka faydasi var
yok anacim yok burda ilac milac vermiyolar! burda bisey bildikleri yok! anca gel git yapyosun, sonundada hamile kalmayinca gelmene gerek yok dyo burdaki doktorlar:gitme:
ay gulmeketen catlicam BI B............ sempatiksalakcinni:roflol::roflol:lülülülülülü
ay kiz sayende gulyorum valla senin su yimirtalara.:roflol: ben sigara icmyom ama bu gidisle kesin baslicamdeli kizzzzzzzzz
Zambak bacim bende bu ay tedavi yarida kesildi senağlama insallah sen hamile kalirsinadim adim yaz ha gelismeleri benden bi b... olmuyor bari sizde olsun :a015:
Teşekkür ederim seydam.
Ben kistler için adetin 5.gününden,diğerinin başlangıcına kadar ilaç kullanmaya başlayacağım.Onunla birlikte bi sakıncası olur mu,bilgin var mı bu konuda?Adet bitiminden 7gün sonra derken 14.günü mü kastettin?
Çok enterasan başka bir arkadaşım daha yurtdışıyla ilgili buna benzer şeyler anlatmıştı ona da çok şaşırmıştım.Pek anlamıyorlar sanırım doktorlar ya da hafife alıyorlar bu durumda olan hastaları...
Sen ne kadar süredir istiyordun?
Kızlar ben 22 ocakta vuruldum iğneyi şimdi gebeyim inş. Benim adetim şubatın 8 yada 11 gibi gelecekti ve ben subatın 2sinde kan testi yaptırdım ve çıktı. Inşallah sizde kalırsınız .çok çok dua edin. Veren nasip eden allahıma çok dua edin aklınıza geldikçe istiğfar çekin ve ilişkiye girerken bismillah çekerek başlayın sizde eşinizde. Ve allahım senin neslinden hayırlı bir evlat nasip et deyin içinizden. Inşallah bebişiniz dua ile geir ......
bacim valla kafayi buldum ben zaten benim Yımırtalarla delikafadulden bi tavuk kadar cikamiyorum iyimi sırnaşık şey bende aslinda sigara cok nadir kullaniyorum ama bu gidisle psikopata baglicam i$i sempatiksalakcinni cümletten yiyoruz sanirsam kafayi sempatiksalakcinni
Teşekkür ederim seydam.
Ben kistler için adetin 5.gününden,diğerinin başlangıcına kadar ilaç kullanmaya başlayacağım.Onunla birlikte bi sakıncası olur mu,bilgin var mı bu konuda?Adet bitiminden 7gün sonra derken 14.günü mü kastettin?
canim ben tvde izledigimde baslamistim sogan kürüne ordada ibrahim saracoglu günün okadar önemi yok adetten sonra baslayin demisti ben adetimin 7 . gününde basladim zaten bitmistimde bende ilac kullaniyorum canim hic bir yan etkisi olmuyor kesinlikle korkma zaten burda cogu arkadasda ilacla birlikte daha iyi sonuc almislar sana kolay gelsin canim ins faydasini görürüz
allah saglikla kucaklamani nasip etsin canim hayirli dualarin kabul olur ins bizlerede faydalanmak nasip etsin rabbim insKızlar ben 22 ocakta vuruldum iğneyi şimdi gebeyim inş. Benim adetim şubatın 8 yada 11 gibi gelecekti ve ben subatın 2sinde kan testi yaptırdım ve çıktı. Inşallah sizde kalırsınız .çok çok dua edin. Veren nasip eden allahıma çok dua edin aklınıza geldikçe istiğfar çekin ve ilişkiye girerken bismillah çekerek başlayın sizde eşinizde. Ve allahım senin neslinden hayırlı bir evlat nasip et deyin içinizden. Inşallah bebişiniz dua ile geir ......
yimirta haa cok sekersin canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bacim valla kafayi buldum ben zaten benim Yımırtalarla delikafadulden bi tavuk kadar cikamiyorum iyimi sırnaşık şey bende aslinda sigara cok nadir kullaniyorum ama bu gidisle psikopata baglicam i$i sempatiksalakcinni cümletten yiyoruz sanirsam kafayi sempatiksalakcinni
allah kabul etsin yüce katinda makbul etsin bende okumaya gidecegim hepimiz icinde bolbol dua edecem ins :Saruboceq:sen nerelerdeydin be bacim! ben dedim herlade hamile kaldi bizi unuttu! neyse sukur kavusturana:Saruboceq: insallah hamile kalirsin canim dua edicem sana. bak persembe gunu mevlid kandil bol bol dua et allaha. Allah hakkinda hayirlisini versin :Saruboceq: persmebe gunu arkadaslarimla yasin okucaz benim niyetim icin seni de alirim niyetime insallah kabul olur canim.
hosbulduk canim ins hamilesindirkızlar ben geldim kusura bakmayın kayboldum.hafta sonu pc ye oturamıyorum.dün doktora sağlık ocağına tahlil vermeye gittim. ama almadılar henüz erken diye iğneden sonra 10. günümdeyim göbeğimin altında acayip bi ağr var hayırlısı inşallah sizler ne durumdasınız aksia ,ruyabu,baby ve diğerleri bu ara da yeni gelen arkadaşlarımızda hoş geldiniz.
öpüyorum hepinizi
:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3ay gulmeketen catlicam BI B............ sempatiksalakcinni:roflol::roflol:lülülülülülü
Kızlar ben 22 ocakta vuruldum iğneyi şimdi gebeyim inş. Benim adetim şubatın 8 yada 11 gibi gelecekti ve ben subatın 2sinde kan testi yaptırdım ve çıktı. Inşallah sizde kalırsınız .çok çok dua edin. Veren nasip eden allahıma çok dua edin aklınıza geldikçe istiğfar çekin ve ilişkiye girerken bismillah çekerek başlayın sizde eşinizde. Ve allahım senin neslinden hayırlı bir evlat nasip et deyin içinizden. Inşallah bebişiniz dua ile geir ......
Benim 1 yıl oldu,bu tür tedavilere yeni başladık.Koca bir yıl boşu boşuna ha oldu ha olacak diye beklemekle,hüsranla geçti.ben 3 senedir istiyorum canim. evet burdaki doktorlarin boyle seyleri pek umursamiyorlar. peki sen ne kadardir istyosun bacim.
Teşekkür ederim seydam.
canim ben tvde izledigimde baslamistim sogan kürüne ordada ibrahim saracoglu günün okadar önemi yok adetten sonra baslayin demisti ben adetimin 7 . gününde basladim zaten bitmistimde bende ilac kullaniyorum canim hic bir yan etkisi olmuyor kesinlikle korkma zaten burda cogu arkadasda ilacla birlikte daha iyi sonuc almislar sana kolay gelsin canim ins faydasini görürüz
kızlar süpersiniz sizler yaaa bende pazar günü vuruldum iğnemi ama benimkide çatlamıyo inatmı inat yumurtam var :) pazartesi gittim dr a daha çatlamamış dedi bakalım perşembe tekrar uğrayacağız kendisine ne acayip şeylerele uğraşıyoruz yaaa ya yumurta yok ortalıkta ya yumurta çatlamıyo eşimle gırgıra vurduk artık dalga geçiyoruz napak bizede bu düştü:umursamaz:
SEYDAM bacim valla burdaki butun kizlar cok seker kaydirigubbakcemile5... hertelden var bizde Yımırtlayan,Yımırtlayamayan,Yımırtalarini sayan,Yımırtalarim büyümedi diye hayiflanan,tavuk kadar cikamadim diyen ... yani herkesler burda Allah sonumuzu hayretsin.:1hug:
kızlar süpersiniz sizler yaaa bende pazar günü vuruldum iğnemi ama benimkide çatlamıyo inatmı inat yumurtam var :) pazartesi gittim dr a daha çatlamamış dedi bakalım perşembe tekrar uğrayacağız kendisine ne acayip şeylerele uğraşıyoruz yaaa ya yumurta yok ortalıkta ya yumurta çatlamıyo eşimle gırgıra vurduk artık dalga geçiyoruz napak bizede bu düştü:umursamaz::umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?