Merhaba kızlar daha önce yazmıştım.
İğne bende işe yaramadı,yine olmadı.
Adetlerim çok düzenli ve o düzen yine bozulmadı mafoldumben
bu ay kimseninki tutmadi hayirdir insallah:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar daha önce yazmıştım.
İğne bende işe yaramadı,yine olmadı.
Adetlerim çok düzenli ve o düzen yine bozulmadı mafoldumben
canim herkeste farklimi aynimi bilemiyorum bilmiyorumkismile bende adetin 3. gununden itibaren göbekten kendime igne vuruluyorum yaklasik 1 hafta kadar yumurtalari gelistiriyor o igne.. sonrasinda doktor kontrole cagiriyor yumurtalarinin boyuna posuna bakiyor kaydirigubbakcemile3 sonra sana catlatma ignesini nezaman vurulacagini soyluyor..iliski saatlerini belirliyor :kedi: sonrasi Allaha kalmis bön bön bekliyoruz yani en azindan ben oyle bekliyorum aklinialirimsmile bol sans:)
valla akasiacigim istekli oluyorsun ama ne bilim yani gene bi baski hissediyorsun akannehir yani doktor igneden sonra 36 saat icinde ve sonrasinda bol bol sex diyor :kedi: ee ister istemez o saatleri kacirmak istemiyorsun bol bol calismalisin.. kaydirigubbakcemile3 aman be yaa iyice oyuncaga döndük aklimizi kaciracazz sempatiksalakcinni
valla akasiacigim istekli oluyorsun ama ne bilim yani gene bi baski hissediyorsun akannehir yani doktor igneden sonra 36 saat icinde ve sonrasinda bol bol sex diyor :kedi: ee ister istemez o saatleri kacirmak istemiyorsun bol bol calismalisin.. kaydirigubbakcemile3 aman be yaa iyice oyuncaga döndük aklimizi kaciracazz sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:
vallahi ben acmadim canimkaydirigubbakcemile3cok ayip kizlar cok kim actiysa bu konuyubilmiyorumkismileohaoldumsmile:asigim:delikafaduldensırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
vallahi ben acmadim canimkaydirigubbakcemile3
bu ay kimseninki tutmadi hayirdir insallah:gitme:
a.skaydirigubbakcemile3ben mi actim acaba :kedi:naniknanik
Bugün doktora gittim ve olmamasının sebebini öğrendim.
Yumurtam iğneye rağmen çatlamamış bir de üstüne kistler oluşmuş mafoldumben
Kaş yapalım derken göz çıkardık yani :umursamaz:
Doktor kullanmam için bir ilaç verdi ve bu ayı boş geçiyoruz kendi haline bırakıyoruz,önümüzdeki ay tekrar klomen ve iğne deniyoruz dedi.
Ağrılarımın nedeni kistlermiş.İğneden sonra bu durumda olan arkadaşlar varsa diğer aylardan farklı ağrı yaşarlarsa mutlaka doktora kontrole gitmelerini tavsiye ederim.
Umutlarım marta da değil nisana kaldı artık.. boshayallersmile
sen benimle ayni durumdasin canim benimde yumurtalar catlamamis ve aynen kistler yuzunden agriyomus benimde kasiklarim. sogan kurunu dene ben baslicam bu hafta.
Doktor sana ne ilaç verdi mi? Verdiyse adını ve hangi gün başladığını öğrenebilir miyim?
Kür için hiç bir fikrim yok,doğrusu hangisi bilmiyorum herkes bir şey söylüyor.
Hangi gün başlamak lazım ne kadar yapmak lazım ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim cnm. olumunekankayizsmile
slm kizlar olumunekankayizsmile yarin Yımırtalarima bakicak doktor... yeterli büyüklükteyse catlatma ignemi vurucam bikac gün icinde eyvahedigeldismile yeni bi ay,yeni bi maraton...aklima getirmemeye calisiyorum ama genede elimde degil buay tutacakmi diye düsünüyorum sürekli kafamçokkarıştı
dua edin benim icin :Saruboceq:
sen nerelerdeydin be bacim! ben dedim herlade hamile kaldi bizi unuttu! neyse sukur kavusturana:Saruboceq: insallah hamile kalirsin canim dua edicem sana. bak persembe gunu mevlid kandil bol bol dua et allaha. Allah hakkinda hayirlisini versin :Saruboceq: persmebe gunu arkadaslarimla yasin okucaz benim niyetim icin seni de alirim niyetime insallah kabul olur canim.
kızlar ben geldim kusura bakmayın kayboldum.hafta sonu pc ye oturamıyorum.dün doktora sağlık ocağına tahlil vermeye gittim. ama almadılar henüz erken diye iğneden sonra 10. günümdeyim göbeğimin altında acayip bi ağr var hayırlısı inşallah sizler ne durumdasınız aksia ,ruyabu,baby ve diğerleri bu ara da yeni gelen arkadaşlarımızda hoş geldiniz.
öpüyorum hepinizi
slm kizlar olumunekankayizsmile yarin yımırtalarima bakicak doktor... Yeterli büyüklükteyse catlatma ignemi vurucam bikac gün icinde eyvahedigeldismile yeni bi ay,yeni bi maraton...aklima getirmemeye calisiyorum ama genede elimde degil buay tutacakmi diye düsünüyorum sürekli kafamçokkarıştı
dua edin benim icin :saruboceq: