Bizde 3 bucuk senedir didiyoruz hala birsey yok... sende hic dusuk falan oldumu yojsa benim gibi hicten gebe kalamadinmi daha ? InsAllah olur aynen yazarsinn3 senedir didiniyoruz kısmetimizde vardır inş. Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin. Eğer olumlu olur ise detaylıca yazacağım nasıl bir yol izlediğimi belki ufacık bir faydam olur.
Allah korusun Rabbim saglikla kucagina (kucagimiza) almayı nasip etsin inşallah.. .İnş canım benim seninde. Bu çizgi yanıltıcıda olabilir şuan her şey belirsiz. Doktorum evde yapılan gebelık testınde silik çıkabilir henüz çok erken dedi yarın bakıcak bakalım . Nisan ayında bebeğimin kalbi durdu. Korkuyorum
Daha önce hamile kalabildim 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonrada denedik yine femara çatlatma iğnesi olmadı. Bu sefer inş olmuş olur emin olamadım yarın doktorumla görüşeceğim.Bizde 3 bucuk senedir didiyoruz hala birsey yok... sende hic dusuk falan oldumu yojsa benim gibi hicten gebe kalamadinmi daha ? InsAllah olur aynen yazarsinn
Amin inş yarın bir gideyim bakalım net bellı olur olmamış olabilir de emin olamadım herşey Allahtan.Allah korusun Rabbim saglikla kucagina (kucagimiza) almayı nasip etsin inşallah.. .
Gecmis olsun,,femaraylami hamile kalmistin canm.. insAllah canimmDaha önce hamile kalabildim 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonrada denedik yine femara çatlatma iğnesi olmadı. Bu sefer inş olmuş olur emin olamadım yarın doktorumla görüşeceğim.
Inşallah çok güzel haberler alırsın... hem bize de umut olur. Senin adına çok sevindim darisi başımıza inşallah.... güzel haberler bekliyoruzAmin inş yarın bir gideyim bakalım net bellı olur olmamış olabilir de emin olamadım herşey Allahtan.
Evet femara ama o ay iğne kullanmamıştım şansa olmuştu.Gecmis olsun,,femaraylami hamile kalmistin canm.. insAllah canimm
İnşllh. Yarın olsun hayrolsun. Yazarım yarn sonucu.Inşallah çok güzel haberler alırsın... hem bize de umut olur. Senin adına çok sevindim darisi başımıza inşallah.... güzel haberler bekliyoruz
Güzel haberlerle gel inşallah..Amin inş yarın bir gideyim bakalım net bellı olur olmamış olabilir de emin olamadım herşey Allahtan.
Test yapmış mıydın? Sıcak tut istersen ilaç falan alma daha da zorlayabilir.Güzel haberlerle gel inşallah..
Ya ben hala hastalanmadim ağrimda devam ediyor hatta bazen şiddetli oluyor. Bu ay çok zor reğli dönemi olacak galiba
11. Gün çok silik çıkmıştı. Akşam zar zor uyudum kasık ağrım sağ bacağıma vuruyor bacagim komple sizliyor. Sabah kalktım yine aynı arada hafifliyor arada siddetleniyor.Test yapmış mıydın? Sıcak tut istersen ilaç falan alma daha da zorlayabilir.
hayirlisi insAllah bidahaki ay nasip olurda hamile kaliriz..Test yaptım negatif çıktı çok üzgünüm
İnşALLAHhayirlisi insAllah bidahaki ay nasip olurda hamile kaliriz..
Naptin canim gittinmi kontrole verdinmi kan ?İnşllh. Yarın olsun hayrolsun. Yazarım yarn sonucu.
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim Tez zamanda muradına erdirsinTest yaptım negatif çıktı çok üzgünüm
Gittim beta testim 40 çıktı. Toplam 6 ilaç verdi. Tüp bebekte kullanılan ilaçlarmıs. 2 si iğne 2 si fitil 2 tanede hap. Tutunabilsin hersey yolunda gıtsın dıye çabalıyor benımle beraber sağolsun.Naptin canim gittinmi kontrole verdinmi kan ?
Hee iyi hadi insAllah vardir senin ozaman, bende silik falan hic cizgi yoktu senin yine silik varsa vardir ozaman insAllah yeni oldugu icin siliktir canimm.
Bügün tam igneden sonra 14 gündü edet oldum 9 da geliyordu erken geldiBende ayniydim ama sonuc degişmicekki varsa var yoksa yok iyice boş hayallere kapilmaktansa hayal kirikligi yasamaktansa ve en azindan varsada o stresten cikip mutlu olmaya bakarsin bence yap daha fazla uzatma sonucta 14.günumuz ve varsada en azindan silik cikar cizgi
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben hala adet ağrısı çekiyorum ama gelen var ne gidenGittim beta testim 40 çıktı. Toplam 6 ilaç verdi. Tüp bebekte kullanılan ilaçlarmıs. 2 si iğne 2 si fitil 2 tanede hap. Tutunabilsin hersey yolunda gıtsın dıye çabalıyor benımle beraber sağolsun.
Amin inş canım. En kısa zamanda seninde güzel haberler almanı bekliyorum dua edicem senin içinde. Çook zor bir süreç herkesin sınavı baska oluyor. Bol bol dua lazımHayırlısı olsun canım Rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben hala adet ağrısı çekiyorum ama gelen var ne giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?