• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ile hamile kalabilecekmiyiz beraber takip edelim.

M_Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
37
9
1
30
Arkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH. :emir_bebek:
testt.png

Eklentiler

• test 2.png
    test 2.png
    625,2 KB · Görüntüleme: 1.325
  • test 3.png
    test 3.png
    648,8 KB · Görüntüleme: 1.283
  • test 4.png
    test 4.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 1.291
Korkuyorum sonuçtan 8 sinde adet günüm zaten böylede paranoyak olurum 🙂
Bende ayniydim ama sonuc degişmicekki varsa var yoksa yok iyice boş hayallere kapilmaktansa hayal kirikligi yasamaktansa ve en azindan varsada o stresten cikip mutlu olmaya bakarsin bence yap daha fazla uzatma sonucta 14.günumuz ve varsada en azindan silik cikar cizgi 😉

Amin insAllah... benimde umudum yoktu aslinda dilde ve beyinde umut yok ihtimal veremiyorum bu ayda hamile kalamicam diyo ama gonul her defasinda icten ice umit ediyo ne kadarda dilde umit etmedigini soylesede ondan ister istemez uzuluyoruz.. 😞 Yok adet gunume daha 10 gun falan var canmm... bende 15.gün yaparim diye dusunuyodum hep ama sonra son dkk karar verdim sabah yaptim ne gerek var 1 gun sonra yapmaya yarin kadar yine heycan yapip umitlenmeye eger varsa en azindan silik cikar diye amaa nerdee..
Üzülme desemde elimizde olmuyo biliyorum ama napalım vardır bi zamanı bende çok olumsuz düşünen biriyim ama birazda pozitif düşünelim moralimizi bozmayalım oda etkiler İnşALLAH hayırlı zamanda verir RABBİM...🙏🏻🌺

Üzülme desemde elimizde olmuyo biliyorum ama napalım vardır bi zamanı bende çok olumsuz düşünen biriyim ama birazda pozitif düşünelim moralimizi bozmayalım oda etkiler İnşALLAH hayırlı zamanda verir RABBİM...🙏🏻🌺
Aynen elimizde degilki ister istemez uzuluyoruz :( benim bi yanim olumsuz düşunuyo ama bi yanimda hic Allahtan umit kesmedigi icin cok umitleniyorum.. bazi zamanlar oluyoki hic dusunmuyorum zamana birakiyorum ama yine olmuyo hersey nasip kismet zamani artik ne zamansa ozaman gelir yoksa istedigimiz kadar sevincli veya stresli olalim hepsi boş hangi ayda olacagi varsa olur ondada hicbirsey engel olamaz oluşumuna Allah izin vermedikten sonra.... Amin insAllah 🤲🏻🤲🏻 Sen ne zamandir dusunuyorsun canim

Aynen elimizde degilki ister istemez uzuluyoruz :KK43: benim bi yanim olumsuz düşunuyo ama bi yanimda hic Allahtan umit kesmedigi icin cok umitleniyorum.. bazi zamanlar oluyoki hic dusunmuyorum zamana birakiyorum ama yine olmuyo hersey nasip kismet zamani artik ne zamansa ozaman gelir yoksa istedigimiz kadar sevincli veya stresli olalim hepsi boş hangi ayda olacagi varsa olur ondada hicbirsey engel olamaz oluşumuna Allah izin vermedikten sonra.... Amin insAllah 🤲🏻🤲🏻 Sen ne zamandir dusunuyorsun canim
Hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH 🙏🏻
Ben 5 aylık evliyim başta düşünmüyordum ama korunmuyorduk da Adet düzensizliği için gittim testler yapıldı prolaktin filan yüksek çıktı doktor bebek istiyor musunuz dedi o an evet dedim tedavi başlayalım dedi böyle oldu

Hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH 🙏🏻
Ben 5 aylık evliyim başta düşünmüyordum ama korunmuyorduk da Adet düzensizliği için gittim testler yapıldı prolaktin filan yüksek çıktı doktor bebek istiyor musunuz dedi o an evet dedim tedavi başlayalım dedi böyle oldu
Amin insAllah 🤲🏻 Hee iyii doktor hemen başlatmis sana normalde 1 sene bekletiyolar.. neyse daha yenisin insAllah olur hemen canimm... benimde prolaktinim yuksek cikmisti dostinex diye bi ilac verdi daha sonra tahlil yaptirmadi bile acaba dustumu dusmedimi prolaktinim sende tekrar tahlil yaptirdimi prolaktininin düşüp dusmedigini kontrol etmek icin ?

Amin insAllah 🤲🏻 Hee iyii doktor hemen başlatmis sana normalde 1 sene bekletiyolar.. neyse daha yenisin insAllah olur hemen canimm... benimde prolaktinim yuksek cikmisti dostinex diye bi ilac verdi daha sonra tahlil yaptirmadi bile acaba dustumu dusmedimi prolaktinim sende tekrar tahlil yaptirdimi prolaktininin düşüp dusmedigini kontrol etmek icin ?
Yok yapmadı VALLA bu sefer gidince söyliycem zaten o düşmeden gebelik oluşmuyormuş

Yok yapmadı VALLA bu sefer gidince söyliycem zaten o düşmeden gebelik oluşmuyormuş
Iste ondan bende tekrardan tahlil istememesini garipsemistim ya prolaktinim düšmediyse hamile kalamam diye ama nebilim istemedi bende birsey demedim.. soylemeyede cekiniyorum simdi yanlis anlasilir "benim işimi benden daha iyimi bilecen işimemi karişiyosun" gibisinden ondan sormuyorum sen sorarsan haber et banada canimm

Yok yapamadım bi cesaretsizlik geldi üstüme adet olucam gibi hissediyorum o yüzden yapasım yok bır türlü :KK43:
Adet kanini beklemedik bi anda gorursen daha cok uzulursun canim ondan en azindan gebelik testine negatif olma ihtimalini kendini hazirlamis olursun eger negatif cikarsa artik adet kanini gorsende pek uzulmezsin cunku kendini gelecegine hazirlamis olursun o yuzden yapta bu stresten kurtar kendini.. 🙄

Bende bugun kontrole gittigimde bi yumurtanın 23 birinin 27 milim oldugunu soledi doktorum ovitrella catlama ignesi verdi ve bir gun bos bir gun iliski olarak degerlendir dedi hayırlisi diyelim allah hepimize nasip eder inss

Iste ondan bende tekrardan tahlil istememesini garipsemistim ya prolaktinim düšmediyse hamile kalamam diye ama nebilim istemedi bende birsey demedim.. soylemeyede cekiniyorum simdi yanlis anlasilir "benim işimi benden daha iyimi bilecen işimemi karişiyosun" gibisinden ondan sormuyorum sen sorarsan haber et banada canimm
Sormamız lazım aslında bizde suç tamam haber ederim

Benim cok fazla kasik ve bel ağrım olmaya başladı sürekli akıntım varmış gibi hissediyorum ama gelen giden yok henüZ hamilelik belirtisi olabilir mi ki daha adetime 3 gun var ama

Adet kanini beklemedik bi anda gorursen daha cok uzulursun canim ondan en azindan gebelik testine negatif olma ihtimalini kendini hazirlamis olursun eger negatif cikarsa artik adet kanini gorsende pek uzulmezsin cunku kendini gelecegine hazirlamis olursun o yuzden yapta bu stresten kurtar kendini.. 🙄
yaptım şimdi belli belirsiz çizgi var. Doktorumu aradım progestan yazdı onu alıp kullanmamı yarın kontrole gıtmemı söyledı.

Hee iyi hadi insAllah vardir senin ozaman, bende silik falan hic cizgi yoktu senin yine silik varsa vardir ozaman insAllah yeni oldugu icin siliktir canimm..
3 senedir didiniyoruz kısmetimizde vardır inş. Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin. Eğer olumlu olur ise detaylıca yazacağım nasıl bir yol izlediğimi belki ufacık bir faydam olur.

Ay ne guzel hayirli saglikli bir evladin olsun inşallah darisi basimiza Benim 11. Gun erken gebelik testi silik çıktı ıgnenin etkisi herhalde adet olacakmış gibi hissediyorum
İnş canım benim seninde. Bu çizgi yanıltıcıda olabilir şuan her şey belirsiz. Doktorum evde yapılan gebelık testınde silik çıkabilir henüz çok erken dedi yarın bakıcak bakalım . Nisan ayında bebeğimin kalbi durdu. Korkuyorum :(

Back