• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ile hamile kalabilecekmiyiz beraber takip edelim.

M_Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
37
9
1
30
Arkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH. :emir_bebek:
testt.png

Eklentiler

• test 2.png
    test 2.png
    625,2 KB · Görüntüleme: 1.325
  • test 3.png
    test 3.png
    648,8 KB · Görüntüleme: 1.284
  • test 4.png
    test 4.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 1.291
Merhaba kızlar. Femara kullandım bugün 19mm 1 yumurtam ve. 15mm altında 4 yumurtam daha vardı çatlatma iğnesini bugün oldum bende aranıza katıldım sizinle beraber beklemek istedim ☺️ İnşllah güzel haberler alırız süreç sonunda ☺️
Mrb cnmm inşallah olur ilk sefer mi çatlatma iğnesi nası gidiyo ağrı sancı varmı

Merhaba kızlar. Femara kullandım bugün 19mm 1 yumurtam ve. 15mm altında 4 yumurtam daha vardı çatlatma iğnesini bugün oldum bende aranıza katıldım sizinle beraber beklemek istedim ☺️ İnşllah güzel haberler alırız süreç sonunda ☺️
Inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın.. . Rabbim sabir versin bu gün bekleme olayı çok yıpratıcı oluyor

Hayırlısı olsun canım bir dahaki sefere inşallah. Peki kanda baktirmadin mi adet olmadıysan muhakkak baktır testlere de her zaman guvenilmiyor
Yok adet olmadım daha adetim düzensiz ama uygulamaya göre 10nda
İki kere yaptım biri erken gebelik biri normal ikiside negatif çıktı 😔😢

Yok canım. İki kere klomen kullanarak yaptım geçen sene ikincisinde hamile kalmıştım ama kimyasaldı sonra ara verdim bu ay yeniden denemedim bende hafif pco ve eşimde sayı ve morfoloji sorunu var
Morfoloji kaç oranı acaba benim eşimin de normale göre düşük ama doktorlar bşe demedi normal gördü ama ben bitkisel de denedm o kişi morfolojide sebep olur dedi hep ben tedavi gördüm ama anlamadım bu işi

Oyle tabi.... Su an adet olacakmış gibi hissediyorum sabah teste gerek kalmayacak galiba
hamile olduğunda da aynısı oluyor benim kimyasal ile sonuçlanan gebeliğim de ilk adet olacakmışım gibiydi tamam ya kesin geldi diye diye adet günü bir test yaptırdım 13 :) sonra 22 sonra 1 hafta sonunda adet oldum ama sonuç olarak gebelikte de adet sancısı ile birebir hatta bazen daha sancılı olabiliyor. Bunları kıstas almayın derim :)

Back