• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ile hamile kalabilecekmiyiz beraber takip edelim.

M_Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
37
9
1
30
Arkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH. :emir_bebek:
testt.png

Eklentiler

• test 2.png
    test 2.png
    625,2 KB · Görüntüleme: 1.325
  • test 3.png
    test 3.png
    648,8 KB · Görüntüleme: 1.284
  • test 4.png
    test 4.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 1.291
3 senedir didiniyoruz kısmetimizde vardır inş. Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin. Eğer olumlu olur ise detaylıca yazacağım nasıl bir yol izlediğimi belki ufacık bir faydam olur.
Bizde 3 bucuk senedir didiyoruz hala birsey yok... sende hic dusuk falan oldumu yojsa benim gibi hicten gebe kalamadinmi daha ? InsAllah olur aynen yazarsinn

İnş canım benim seninde. Bu çizgi yanıltıcıda olabilir şuan her şey belirsiz. Doktorum evde yapılan gebelık testınde silik çıkabilir henüz çok erken dedi yarın bakıcak bakalım . Nisan ayında bebeğimin kalbi durdu. Korkuyorum :KK43:
Allah korusun Rabbim saglikla kucagina (kucagimiza) almayı nasip etsin inşallah.. .

Bizde 3 bucuk senedir didiyoruz hala birsey yok... sende hic dusuk falan oldumu yojsa benim gibi hicten gebe kalamadinmi daha ? InsAllah olur aynen yazarsinn
Daha önce hamile kalabildim 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonrada denedik yine femara çatlatma iğnesi olmadı. Bu sefer inş olmuş olur emin olamadım yarın doktorumla görüşeceğim.

Naptin canim gittinmi kontrole verdinmi kan ?
Gittim beta testim 40 çıktı. Toplam 6 ilaç verdi. Tüp bebekte kullanılan ilaçlarmıs. 2 si iğne 2 si fitil 2 tanede hap. Tutunabilsin hersey yolunda gıtsın dıye çabalıyor benımle beraber sağolsun.

De wc
Hee iyi hadi insAllah vardir senin ozaman, bende silik falan hic cizgi yoktu senin yine silik varsa vardir ozaman insAllah yeni oldugu icin siliktir canimm.

Bende ayniydim ama sonuc degişmicekki varsa var yoksa yok iyice boş hayallere kapilmaktansa hayal kirikligi yasamaktansa ve en azindan varsada o stresten cikip mutlu olmaya bakarsin bence yap daha fazla uzatma sonucta 14.günumuz ve varsada en azindan silik cikar cizgi 😉
Bügün tam igneden sonra 14 gündü edet oldum 9 da geliyordu erken geldi

Gittim beta testim 40 çıktı. Toplam 6 ilaç verdi. Tüp bebekte kullanılan ilaçlarmıs. 2 si iğne 2 si fitil 2 tanede hap. Tutunabilsin hersey yolunda gıtsın dıye çabalıyor benımle beraber sağolsun.
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben hala adet ağrısı çekiyorum ama gelen var ne giden

Hayırlısı olsun canım Rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben hala adet ağrısı çekiyorum ama gelen var ne giden
Amin inş canım. En kısa zamanda seninde güzel haberler almanı bekliyorum dua edicem senin içinde. Çook zor bir süreç herkesin sınavı baska oluyor. Bol bol dua lazım ❤️

Back