• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ile hamile kalabilecekmiyiz beraber takip edelim.

M_Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
37
9
1
30
Arkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH. :emir_bebek:
testt.png

Eklentiler

• test 2.png
    test 2.png
    625,2 KB · Görüntüleme: 1.325
  • test 3.png
    test 3.png
    648,8 KB · Görüntüleme: 1.283
  • test 4.png
    test 4.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 1.291
Kızlar sağlık ocağına gitmedim sabaha karşı adet olacakmış gibi ağrım vardı her an adet oluyorum zannettim bende erken gebelik testi aldım ama çıkmadı negatif sanırım ama benmi çok dikkatli bakıyorum bilmiyorum ama 2. Çizginin gölgesini görüyorum sanki

Eklentiler

• 20210104_100521.jpg
    20210104_100521.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 388
  • 20210104_100452.jpg
    20210104_100452.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 377
Bekledikce dahadami belirginleşiyor acaba yaaa....

Eklentiler

• 20210104_101152.jpg
    20210104_101152.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 359
  • 20210104_101126.jpg
    20210104_101126.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 385
Yok yapmadım korkuyorum 😔
Bende ayni seningibiydim sonra dusundum gun gectikce bu sefer belki hamileyimdir diye umitleniyorum iyice hayal kirikligi yaşamim sonra diye sabahtan testi yaptim ve negatif malesef bu ayda nasip olmadi 😞😞 bugun benimde 14.günümdü pozitif olsaydi cikardi bence ondan iyikide daha fazla bekleyip iyice umit baglamadim ve teste negatifi gormeyi tercih ederip birden beklemedik anda adet kanini gormektense... simdi adet kanimi gormye en azindan az da olsa kendimi hazir hissetmiş olurum 😞😞😖😖

Femara ve çatlatma iğnesi oldum bugün 14 gün 2 3 gündür elim ayağım titriyor Bi anda sizdede böyle oluyor mu
Bende femara ve catlatma ignesi oldum benimde bugun 14.günüm sabah idrar testi yaptim malesef negatif cikti 😞😞😖😖 sizce yapin iyice boşuna strese girip sonra hayal kirikligi yasamayin sonra... ama tabi insAllah hamilesinizdir :)

Bende ayni seningibiydim sonra dusundum gun gectikce bu sefer belki hamileyimdir diye umitleniyorum iyice hayal kirikligi yaşamim sonra diye sabahtan testi yaptim ve negatif malesef bu ayda nasip olmadi 😞😞 bugun benimde 14.günümdü pozitif olsaydi cikardi bence ondan iyikide daha fazla bekleyip iyice umit baglamadim ve teste negatifi gormeyi tercih ederip birden beklemedik anda adet kanini gormektense... simdi adet kanimi gormye en azindan az da olsa kendimi hazir hissetmiş olurum 😞😞😖😖
Yaa üzüldüm hayırlısı olsun İnşALLAH benim çok umudum yok ama bi gün daha bekliyorum Adet oldunuz mu

Merhaba kızlar benimde bugün çatlatma ignesinin 10. Günü bugün sarı akıntı geldi. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Yaa üzüldüm hayırlısı olsun İnşALLAH benim çok umudum yok ama bi gün daha bekliyorum Adet oldunuz mu
Amin insAllah... benimde umudum yoktu aslinda dilde ve beyinde umut yok ihtimal veremiyorum bu ayda hamile kalamicam diyo ama gonul her defasinda icten ice umit ediyo ne kadarda dilde umit etmedigini soylesede ondan ister istemez uzuluyoruz.. 😞 Yok adet gunume daha 10 gun falan var canmm... bende 15.gün yaparim diye dusunuyodum hep ama sonra son dkk karar verdim sabah yaptim ne gerek var 1 gun sonra yapmaya yarin kadar yine heycan yapip umitlenmeye eger varsa en azindan silik cikar diye amaa nerdee..

Back