Çatlatma iğnesi ile hamile kalabilecekmiyiz beraber takip edelim.

M_Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
37
9
1
30
Arkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH.

Eklentiler

• test 2.png
    625,2 KB · Görüntüleme: 1.325
  • test 3.png
    648,8 KB · Görüntüleme: 1.283
  • test 4.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 1.291
Ayyy hadiiii inşallahhhh kızzz tuttumuuuu neee ay inşallahhh hamilesindirrrrr yarın gitsene bi Kaan testi vermeye bende gitmeyi düşünüyorum korkuyorum bir yandan da
Bende çok şüpheleniyorum ama korkuyorum da daha erken. Ama bi taraftan da ilki gibi olsun istemiyorum varsa bi an önce öğrenip ona göre önlem alayım istiyorum. Beni bilmem de senin var gibi geldi bana. Sen yaptır bi test yarın.

Söyledim benimkine yarın giderim zaten 10 gün bence normal ideal bir süre öyle değil mi varsada çıkar

Yarın test yapacak mısın ?
Bu akşam kayinvalidemdeyimde yarın sabah eve giderken sağlık ocagiocağına uğrasammi diye düşünüyorum hem seker hemde gebelige... ama bu sefer nedense hiç cesaretim yok ya korkuyorum. Daha önce hiç böyle olmazdı reğli bir gun bile gecikse test yapardım. Hiç belirti de kalmadi

Yok bizde ben hep üste çıkıyorum o da dayanamıyor zaten öyle yüzümü asinca
Bende hiç altta kalmam
yapsan ne kaydersin ki yap bişey olmaz kafandaki soru işareti gider

Benimde bugün 13.günümdü bekliyorum korkuyorum da test yapmaya napsam bilmiyorum
Benimde aynı gün. Bende yapmıyorum 14.gün adet olmassan demişti doktorum. Aslında iğneden 9 gün sonra bana yazıp hatırlat 10. Gün gel dedi ama gitmedim de yazmadım da. İçimde bir korku var anlatamıyorum tam.

Çok iyi anlıyorum sizi banada Adet olursan 2.gün gel olmazsan test yap gel dedi kafam allak bullak

Kasığımda agrı var sadece başkada bişeyim yok adet olucakmış gibi hissediyorum nedense sizde durum nedir?

Bende çok bi şey yok VALLA biraz çok az bel ağrısı var sadece
Dün rüyamda test yapıyorum pozıtıf cıkıyor ınanamayıp tahlıl yaptırıyorum oda pozıtıf. Kayınvalıdem de rüyasında altın bılezığı koluma takarken görmüş iyice kafayı yedim heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…