Yarın test yapacak mısın ?Bana doktor haftaya mi dedi bir hafta sonra mi dedi emin olamıyorum ama yarın yapsam mi diye de düşünüyorum. Senin 2. Çizgi baya iyi çıkmış darısı başımıza.. ...
Bende çok şüpheleniyorum ama korkuyorum da daha erken. Ama bi taraftan da ilki gibi olsun istemiyorum varsa bi an önce öğrenip ona göre önlem alayım istiyorum. Beni bilmem de senin var gibi geldi bana. Sen yaptır bi test yarın.Ayyy hadiiii inşallahhhh kızzz tuttumuuuu neee ay inşallahhh hamilesindirrrrr yarın gitsene bi Kaan testi vermeye bende gitmeyi düşünüyorum korkuyorum bir yandan da
Söyledim benimkine yarın giderim zaten 10 gün bence normal ideal bir süre öyle değil mi varsada çıkarBende çok şüpheleniyorum ama korkuyorum da daha erken. Ama bi taraftan da ilki gibi olsun istemiyorum varsa bi an önce öğrenip ona göre önlem alayım istiyorum. Beni bilmem de senin var gibi geldi bana. Sen yaptır bi test yarın.
Su an beni anlattın valla.Bende de inanılmaz adet olacakmışım gibi his var ve aşırı sinirli olurum ben çok sinirliyim nedense sabahtan beri adama yapmadığım kalmadı bişeyde yapmıyor ama sinir var
Valla adamlarada yazık ben olsam mümkünatı yok çekemezdim kendimiSu an beni anlattın valla.
Yok bizde ben hep üste çıkıyorum o da dayanamıyor zaten öyle yüzümü asincaValla adamlarada yazık ben olsam mümkünatı yok çekemezdim kendimi
Bence çıkar yarın 11. Günün oluyor hadi inşallah göbek atacazSöyledim benimkine yarın giderim zaten 10 gün bence normal ideal bir süre öyle değil mi varsada çıkar
Ahaha bende böyleyim hemen bi surat oldu bittiYok bizde ben hep üste çıkıyorum o da dayanamıyor zaten öyle yüzümü asinca
Başka çaresi yok . Bi de bu yasaklarda akşama kadar Kac kere küsüp barisiyorumAhaha bende böyleyim hemen bi surat oldu bitti
Benim o kadar zamanım olmuyor sürekli nöbette ama evde olunca hayatı dar ediyorum farkındayımBaşka çaresi yok . Bi de bu yasaklarda akşama kadar Kac kere küsüp barisiyorum
Bu akşam kayinvalidemdeyimde yarın sabah eve giderken sağlık ocagiocağına uğrasammi diye düşünüyorum hem seker hemde gebelige... ama bu sefer nedense hiç cesaretim yok ya korkuyorum. Daha önce hiç böyle olmazdı reğli bir gun bile gecikse test yapardım. Hiç belirti de kalmadiYarın test yapacak mısın ?
Bende hiç altta kalmamYok bizde ben hep üste çıkıyorum o da dayanamıyor zaten öyle yüzümü asinca
yapsan ne kaydersin ki yap bişey olmaz kafandaki soru işareti giderBu akşam kayinvalidemdeyimde yarın sabah eve giderken sağlık ocagiocağına uğrasammi diye düşünüyorum hem seker hemde gebelige... ama bu sefer nedense hiç cesaretim yok ya korkuyorum. Daha önce hiç böyle olmazdı reğli bir gun bile gecikse test yapardım. Hiç belirti de kalmadi
Haklısın ne sabah nasipse ilk iş gideyim zaten sonucu bir sonraki gun cikiyor ancaBende hiç altta kalmam
yapsan ne kaydersin ki yap bişey olmaz kafandaki soru işareti gider
Benimde aynı gün. Bende yapmıyorum 14.gün adet olmassan demişti doktorum. Aslında iğneden 9 gün sonra bana yazıp hatırlat 10. Gün gel dedi ama gitmedim de yazmadım da. İçimde bir korku var anlatamıyorum tam.Benimde bugün 13.günümdü bekliyorum korkuyorum da test yapmaya napsam bilmiyorum
Çok iyi anlıyorum sizi banada Adet olursan 2.gün gel olmazsan test yap gel dedi kafam allak bullakBenimde aynı gün. Bende yapmıyorum 14.gün adet olmassan demişti doktorum. Aslında iğneden 9 gün sonra bana yazıp hatırlat 10. Gün gel dedi ama gitmedim de yazmadım da. İçimde bir korku var anlatamıyorum tam.
Bende çok bi şey yok VALLA biraz çok az bel ağrısı var sadeceKasığımda agrı var sadece başkada bişeyim yok adet olucakmış gibi hissediyorum nedense sizde durum nedir?
Dün rüyamda test yapıyorum pozıtıf cıkıyor ınanamayıp tahlıl yaptırıyorum oda pozıtıf. Kayınvalıdem de rüyasında altın bılezığı koluma takarken görmüş iyice kafayı yedim heralde :)Bende çok bi şey yok VALLA biraz çok az bel ağrısı var sadece
Yaa İnşALLAH gerçek olur hepimiz için güzel olur İnşALLAHDün rüyamda test yapıyorum pozıtıf cıkıyor ınanamayıp tahlıl yaptırıyorum oda pozıtıf. Kayınvalıdem de rüyasında altın bılezığı koluma takarken görmüş iyice kafayı yedim heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?