• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ile hamile kalabilecekmiyiz beraber takip edelim.

M_Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
37
9
1
30
Arkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH. :emir_bebek:
testt.png

Eklentiler

• test 2.png
    test 2.png
    625,2 KB · Görüntüleme: 1.325
  • test 3.png
    test 3.png
    648,8 KB · Görüntüleme: 1.282
  • test 4.png
    test 4.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 1.290
Ay inşallah ne güzel dedin öyle yüzümü güldürdün allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah bi an önce. Bu arada bende her gün bir test yapıyorum delirdim sanırım 😂
Ya kıyamam sanaa hep gül valla içimden geldi ya inşallahta olumlu olacak göreceksin bak ay inşallah bende bi bebiş haberi alırım valla çifte telli oynayacam takacacam belime şalı bebekli göbeciği attıracam, bizde kendimizi şimdilik testlerle mutlu ediyoruz napalım ben çok doğal karşılıyorum hergün test yapan insanı inan o ümit bile insanın içini ısıtıyor yarında yapacam paylaşacam yine :KK71:

Inşallah hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız. Evet normalde kistler düşüyor ama cikolata kisti hamile olmayı engelliyor tedavisi de ilaçla yok eğer çok büyükse ameliyat gerekiyor ama oda çocuk isteyenlere yapmıyorlar sanırım yumurtaliklari bozuyor.
Yarım progesteron testi yaptiricam drum istedi yumurtlama varmı yok mu diye . Ama sanki adet olucak gibi hissediyorum ve çok halsizim inşallah belirtidir
Progesteron testi yaptı yarın bizede haber ver, ay belkideee bebişşş var ondan bu halsizliğin ay inşallah öyledir senin için bol bol dua edeceğim :KK68:

Ya kıyamam sanaa hep gül valla içimden geldi ya inşallahta olumlu olacak göreceksin bak ay inşallah bende bi bebiş haberi alırım valla çifte telli oynayacam takacacam belime şalı bebekli göbeciği attıracam, bizde kendimizi şimdilik testlerle mutlu ediyoruz napalım ben çok doğal karşılıyorum hergün test yapan insanı inan o ümit bile insanın içini ısıtıyor yarında yapacam paylaşacam yine :KK71:
İnşallah sen de pozitifi görürsün de bende senin için göbecik atarım 🙈 test yapmak doğal tamam kabul ettim peki olmayan bir bebiş için oyuncaklar örmek de doğal mı 😂

İnşallah sen de pozitifi görürsün de bende senin için göbecik atarım 🙈 test yapmak doğal tamam kabul ettim peki olmayan bir bebiş için oyuncaklar örmek de doğal mı 😂
haha kıyamam ya normal olmazzzz mıııı çoook normal bebişşşşş eninde sonunda olacak şimdiden oyuncakları hazırla ay ne zorlu süreç rabbim yüzümüze baksın ya hasretini çekiyoruz bu kadar tez zamanda versin:emir_bebek:

Progesteron testi yaptı yarın bizede haber ver, ay belkideee bebişşş var ondan bu halsizliğin ay inşallah öyledir senin için bol bol dua edeceğim :KK68:
Allah razı olsun..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. .. darısı seninde başına. Benim bir kızım var 4 yaşında aşılamayla oldu çok şükür. Eskiden bir olsun bizim olsun diyorduk ama kızım o kadar çok kardeş istiyorki tek kalsın da istemiyorum. Normalde Tup Bebek diyorlar bana oda maliyetli gücüm yetmez. Hayırlısı artık yoktan var eden Rabbim istesin yeter ki...

12günden önce hiç test yapmışmıydın peki o zamanda mı negatif çıkmıştı, birde kasık ağrıların felan oluşmuydu ? İnşallah ya yani artık kucağımıza hayırlısı ile bi bebişimizi alsak daha şimdiden gelmeden çok üzmeye başladılar anneleri :KK20:
12. Gunden once hamilelik testi yapmamistim ama ovulasyon testi yaptigimda cift cizgiydi evet kasik agrim baya felaket coktu gogus agrisida adet sancisi gibiydi ama maalesef olmadi insallah birgun olurda daha tatli dertlerimiz olur 🥰

Sende test yapmışmıydın nasıl oldu ne gibi belirtiler oldu biraz bahsedermisin çok merak ediyorum rabbim sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum darısı başımıza inşallah :KK200:
10. Gün başladım hemde test yapmaya pozitifti ama diyordum ki 14. Güne kadar iğne etkisi ama yinede yapıyordum pozitifi görmek hosuma gidiyordu kasıklarımda normalden fazla sancı her an adet olacakmisim gibi islanmam oluyordu sanki adet oluyordum birde inanilmaz baş ağrım vardı doktorum bana ağrıların olursa sakin ağrı kesici dahi içmiyorsun demişti hiç birşey içmedim 10. Gün ilk pozitifte gidip kan testi bile yaptırdım 3.19 çıktı ama yinede bı umut ile günlük 2 3 test yaptım muradıma erdim çok şükür inşallah rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin

Bekleme süreci insanı çok yoruyor inşallah sende olumlu sonuçlar alırsın 14 gün bekleyeceğim ama benim doktorum bu çatlatma iğnesinde böyle bir sonuç alabileceğim konusunda da beni uyarmasını beklerdim sonuç olumlu yada olumsuzda olsa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum tamamen bu olasılıkların hepsini araştırarak buldum ki çok isteyen anne adayları olarak biraz motivede bizim için şart diye düşünüyorum bu arada çok teşekkür ederim paylaşımın için:KK200:
Bazen doktorlar söylemeyi unutuyor, yoğunluktan onlara da hak verebiliyorum tabi ama biz de haklıyız. O yüzden kendi kendimizin doktoru da olmalıyız bazen, araştırmak takip etmek, bilgi sahibi olmak bizi her zaman önde tutar. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Bazen doktorlar söylemeyi unutuyor, yoğunluktan onlara da hak verebiliyorum tabi ama biz de haklıyız. O yüzden kendi kendimizin doktoru da olmalıyız bazen, araştırmak takip etmek, bilgi sahibi olmak bizi her zaman önde tutar. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Zorlu süreç biraz bu konuda hassas olmaları gerekir bizim için hem bedenen hem piskolejik olarak zorlu süreç bu durum ilerde neler yaşayacağımız doktorumuzun ağzından duymak bir nebzede olsa İnsan’ın içini rahatlatıyor rabbim sanada en kısa sürede hayırlı bir evlat sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsin. :emir_bebek:

20AFFD2D-D7A3-4D54-840B-EF919248441A.jpeg

7 gün biliyorum halen daha çok erken fakat pozitif devam ediyor ama gün geçtikçe iğnenin etkisi geçtikçe negatife dönmeye başlıyor bakalım neler olacak.:olamaz:

Eklentiler

• 01810B1A-F5ED-4954-A59F-EC127A3F8BDA.jpeg
    01810B1A-F5ED-4954-A59F-EC127A3F8BDA.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 93
Progesteron tahlilini sabah yaptırdım. 33,10 çıktı doktor çok güzel dedi. Bir hafta bekle gebelik testi yaptir yada adet olursan yine gel dedi hayırlısı artik

Ama Bugün yorgunluk falan kalmadı bende belirtide yok bu sağ kasığında hafif agrı var orada istmoselim olduğu için o agri yapıyor diye biliyorum.
Sonucun güzel çıkmasına çok sevindim dur bakalım 1 hafta içinde belli olacak belkide şuan hamilesindir hiç belli olmaz ki üstelik şuan sonuçlara göre hamileliğe engel hiç bir durum yok bebiş mi geliyor ne :emir_bebek:

Sonucun güzel çıkmasına çok sevindim dur bakalım 1 hafta içinde belli olacak belkide şuan hamilesindir hiç belli olmaz ki üstelik şuan sonuçlara göre hamileliğe engel hiç bir durum yok bebiş mi geliyor ne :emir_bebek:
Ayyyy insallah...hayali bile güzel. Ama cokta umutlanmak istemiyorum 6 yıldır bir kez aşılama tuttu şükür. Daha sonra tekrar aşılamam tutmadı üstelik bu sefer sadece ilaçla kalırsam mucize olur. Ister istemez korku içine girdim bu istmosel dış gebelige ve düşuge sebeb oluyor. Hayırlısı deyip rahatlamaya calisiyorum

Ayyyy insallah...hayali bile güzel. Ama cokta umutlanmak istemiyorum 6 yıldır bir kez aşılama tuttu şükür. Daha sonra tekrar aşılamam tutmadı üstelik bu sefer sadece ilaçla kalırsam mucize olur. Ister istemez korku içine girdim bu istmosel dış gebelige ve düşuge sebeb oluyor. Hayırlısı deyip rahatlamaya calisiyorum
uzat ayaklarını rahatına bak yeni yıla pozitif enerjinle gir hep hayırlı haberler alırsın bak inan ben ne gönderirsek onu aldığımıza inanıyorum nasıl olsa eninde sonunda var ise öğreneceksin biz kadınlar çok sabırsız oluyoruz gebelik oluşmamasının sebebide bu yüzden acaba hamile kaldım mı acaba şuan varmı acaba test yapsam mı hemen umursamayan kafası rahat kişilerde hemen hamile kalıyor tıp o kadar çok geliştiki allahtan kötü bir durum gelmediği sürece eninde sonunda bir evlat sahibi olacaz ama geç ama erken rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere bebek geleceği günü kendi seçiyor bi dünyaya gelsin totoya bir şaklak hakettiler :21:

Eki Görüntüle 2750867
7 gün biliyorum halen daha çok erken fakat pozitif devam ediyor ama gün geçtikçe iğnenin etkisi geçtikçe negatife dönmeye başlıyor bakalım neler olacak.:olamaz:
Benim 5. Günüm ve bu kadar net değil çizgi bildiğin hayali çizgi var sanırım olmayacak bu ay 5. Gün iğne etkisi nasıl geçer bu kadar çabuk anlamadım. Hayaller ocağa kalacak sanırım.

Back