• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi ile hamile kalabilecekmiyiz beraber takip edelim.

M_Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
37
9
1
30
Arkadaşlar bu ayın 7 regl oldum regl'min üçüncü günü alttan ultrasona girdim sonrasında kloment kullandım 1 haftada kadar koloment kullanımından sonra belirli periyotlarda kontrole gittim yumurtamın 1 tanesinin 20cm kadar büyüdüğünü söyledi doktorum ve çatlatma iğnesini o gün vuruldum 2 gün boyunca dersimize güzel çalışmamızı istedi bu testleri yapmamın sebebi gün gün neler olacak çatlatma iğnesinden sonra bereber takip edelim sizlerinde kafasında ki oluşan bir çok soru işaretini beraber giderelim istiyorum bir çok yorum var ilk görmüş olduğunuz test çatlatma iğnesinden sonra 3 gün yapmış olduğum test ve bugün 6 günüm test pozitif olarak ilerlemeye devam ediyor bu konuda yaşadığım aşamalara göre sizleri bilgilendireceğim yine bu konuda bilgisi olan herkesi yorumlara bekliyorum ALLAH İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE BANADA İNŞALLAH. :emir_bebek:
testt.png

Eklentiler

• test 2.png
    test 2.png
    625,2 KB · Görüntüleme: 1.325
  • test 3.png
    test 3.png
    648,8 KB · Görüntüleme: 1.282
  • test 4.png
    test 4.png
    862,9 KB · Görüntüleme: 1.290
Ben ilk aşılamadı hatirkiyorumda 8. Günü falan di herhalde idrar testi yaptığımda tek çizgi çıkmıştı ama almamıştım saatler sonra baktığımda çok az hafif silik çıkmıştı sonraki günlerde yine öyle çıkmıştı nitekim 14 gun sonra hamile olduğunu öğrenmiştim

Ben ilk aşılamadı hatirkiyorumda 8. Günü falan di herhalde idrar testi yaptığımda tek çizgi çıkmıştı ama almamıştım saatler sonra baktığımda çok az hafif silik çıkmıştı sonraki günlerde yine öyle çıkmıştı nitekim 14 gun sonra hamile olduğunu öğrenmiştim
Ay inşallah bende görürüm o pozitifi 14. Günü sağlıkla kıcağımıza alırız bizlerde bebişimizi

Kızlar siz folik asit kullaniyormusunuz. Benim doktor vermedi unuttu herhalde. Çünkü daha önceki asilamalarda önceden kullandiriyorlardi. Olmazsa pazartesi alayım bende.....

Bugün 9 günüm çizgi iyice silikleşti 6 gün daha bekleyeceğim 6 güne kadar çizgi tamamen kaybolursa doktora gitmem regli günümü beklerim ama tamamen kaybolmazsa da kan testi vermeye giderim bakalımmm ne olacak inanılmaz merak ediyorum ama sakin olucam çok kendimi kaptırmıcam ve beklicem varsa vardır yoksa da serseriliğe devam :KK71: İnşallah vardır tabi tek isteğim o :21:

Eklentiler

• m test.png
    m test.png
    713,9 KB · Görüntüleme: 140
  • m testdf.png
    m testdf.png
    550,1 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar siz folik asit kullaniyormusunuz. Benim doktor vermedi unuttu herhalde. Çünkü daha önceki asilamalarda önceden kullandiriyorlardi. Olmazsa pazartesi alayım bende.....
Ben ilk folik asit kullandım sonra çatlatma iğnesi vurdu bana yumurtalarım küçüklermiş minicikdiler bi tanesi büyümüştü 1 hafta kullandım sonra bitti folikasit gittim çatlatma iğnesi vurdu belki senin yumurtalıkların gelişi iyidir 20 cm 19cm büyükken yumurta vermiyorlar sanırım:anneadayı:

Ben ilk folik asit kullandım sonra çatlatma iğnesi vurdu bana yumurtalarım küçüklermiş minicikdiler bi tanesi büyümüştü 1 hafta kullandım sonra bitti folikasit gittim çatlatma iğnesi vurdu belki senin yumurtalıkların gelişi iyidir 20 cm 19cm büyükken yumurta vermiyorlar sanırım:anneadayı:
Evet benim 19 cm di bir gun sonra vurulduk catlmatma ignesini o günde 20 olur demişti doktor. Sende belirti kaldi mi ben hiç yok. Tek sıkıntım kilo vermeme rağmen seker yüksek çıkıyor Diyabet mi başladı bizde genetik var zaten adaydim. Su testin sonucu çıksın bir de dahiliyeye gitmem gerek.. bu arada benimde bugün 9. Gün

Evet benim 19 cm di bir gun sonra vurulduk catlmatma ignesini o günde 20 olur demişti doktor. Sende belirti kaldi mi ben hiç yok. Tek sıkıntım kilo vermeme rağmen seker yüksek çıkıyor Diyabet mi başladı bizde genetik var zaten adaydim. Su testin sonucu çıksın bir de dahiliyeye gitmem gerek.. bu arada benimde bugün 9. Gün
Bende herhangi bir belirti yok böyle çok çok nadir inceden ağrı giriyor kesiliyor iğnenin etkesini bazı vucud çabuk atıyor bazısı geç atıyor sanrım test yaptın mı bugün sen ?

Bende herhangi bir belirti yok böyle çok çok nadir inceden ağrı giriyor kesiliyor iğnenin etkesini bazı vucud çabuk atıyor bazısı geç atıyor sanrım test yaptın mı bugün sen ?
Ben test yapmadım hiç drum bu hafta sonra yap dedi bekliyorum persembe gunu yapicam zaten o gun adet gunum su an tek kafaya taktiğin şeker bunun için de ilaç da verdi kullanıyorum ama hala yüksek.. .

Back