- 22 Şubat 2019
- 142
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi FatmanurAselHilal
-
Aynen öyle oluyor ben de böyle aşılamaya gidicem adet oldum bugün yumurtayı büyütüp gidip aşılama yaptırcam ama nasıldır nedir hiç bilmiyorum kafam karmakarışıkYeni gelenler hoş geldi canlar bir aralık tek tek cevaplarım olmadı hepinizi. Ama lütfen fazla heyecan yapmayın kızlar biz de eşimle çok umutlandık çok heyecanlandık çok şey yaşadık nasıl anlatsam ki inanın bilemiyorum fazla heyecanlanmak hiç iyi bişey değil öyle söyleyim. Bu ay sadece görev gibi ne gerekiyorsa yapacağım ama zerre heyecanlanmayacağımdan emin olabilirsiniz. Keşke diyorum ilk aydan tüketmeseymişiz.
evet canım doğru diyorsun bekliycem artıkİğne gününü sayma 14.gün kan testinde çıkar. İdrar testinde çıkmayabilir. İdrar testi için adet gününğn geçmesi gerekebilir
Hayır canım aynı şey değilAsilama ile catlatma ignesi ayni sey mi? Bana ilk defa catlatma ignesi yapilacak... cok tedirginim
canım bence sogan kuru dene bunlar sonuçta kimyasal hormon bende bu ay klomen kullandım ama adet olursam sogan kürü yapicam faydasını gören çokYalnız ihtiyacım olmamasına rağmen şu ne idüğü belirsiz kimyasalları almaktan hiç hazzetmiyorum. Doğal olmayan hiçbirşeyi sevmiyorum. Ve endişeleniyorum. Var mı benim gibi olan, hisseden?
Ben bu zamana kadar ağrı kesici bile almamıştım. Şimdi içim dışım ilaç oldu? Resmen hormon deposu oldumYalnız ihtiyacım olmamasına rağmen şu ne idüğü belirsiz kimyasalları almaktan hiç hazzetmiyorum. Doğal olmayan hiçbirşeyi sevmiyorum. Ve endişeleniyorum. Var mı benim gibi olan, hisseden?
Canım soğan kürü kisti ve enfeksiyonu olanlar için iyi. Eğer böyle sorunlarınız yoksa midenizi yormayın çünkü soğan suyunun mideyi çok zorladığı açıklanmışcanım bence sogan kuru dene bunlar sonuçta kimyasal hormon bende bu ay klomen kullandım ama adet olursam sogan kürü yapicam faydasını gören çok
bende pco varmış yeni öğrendim ondam dolayi denemek istiyorum iyi geliyormuşCanım soğan kürü kisti ve enfeksiyonu olanlar için iyi. Eğer böyle sorunlarınız yoksa midenizi yormayın çünkü soğan suyunun mideyi çok zorladığı açıklanmış
Canım benim yıllardır eşimde idi sorun. Bir miktat düzelme kaydedince değerlerinde bir de bunu deneyelim dedik. Malum bir de 4.5 sene oldu çocuk isteyeli ve 7yıllık evliyiz.canım bence sogan kuru dene bunlar sonuçta kimyasal hormon bende bu ay klomen kullandım ama adet olursam sogan kürü yapicam faydasını gören çok
Kaçıncı komen alışın canım? Senin de yumurtlama Vs sorunun yok mu benim gibi?Ben bu zamana kadar ağrı kesici bile almamıştım. Şimdi içim dışım ilaç oldu? Resmen hormon deposu oldum
İlk kullanımda sadece klomendi geçen ay klomen +ovitrelle kullandım bu ay letu diye bir ilaç verdi. Bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek. Benim yumurtlama sorunum yok canm. Hatta ilk aylar sadece takip yaptı hiç ilaç vermedi. Eşimin değerleri biraz düşük ama doktor ona gebe kalmaya engel değil normalin biraz altında dedi.Kaçıncı komen alışın canım? Senin de yumurtlama Vs sorunun yok mu benim gibi?
Kesinlikle katılıyorum. Soğan kürü reflüye sebep oluyormuş. Bu arada sen ne yaptın klomen kullanmaya başladın mı?Kızlar öyle her bulduğunuz bitkisele de girmeyin tehlikeli olabiliyor
Yarın başlıyorum canım haftaya da memlekete gidip aşılama yaptırcam inşaAllahKesinlikle katılıyorum. Soğan kürü reflüye sebep oluyormuş. Bu arada sen ne yaptın klomen kullanmaya başladın mı?
Aşılamaya karar verdin yani. Hayırlısı olsun inşallah sonuç alırsın.Yarın başlıyorum canım haftaya da memlekete gidip aşılama yaptırcam inşaAllah
Evet bir kere denemek istedim inşaAllah hayırlısıAşılamaya karar verdin yani. Hayırlısı olsun inşallah sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?