• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi İle Denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar konuyu gördüm hemen yazmak istedim Bende bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam karın kısmından vurulmamı söylemişti doktorum acaba tam belli bi yeri varmı Vurulduktan sonra 2 gün ilişki dedi deneyimli arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmisiniZ benimle🤲🏻

Merhabalar konuyu gördüm hemen yazmak istedim Bende bu akşam çatlatma iğnesi vurulucam karın kısmından vurulmamı söylemişti doktorum acaba tam belli bi yeri varmı Vurulduktan sonra 2 gün ilişki dedi deneyimli arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmisiniZ benimle🤲🏻
bana doktor birsey demedi ben kendim düsünmeye calistim canim yumurta hangi tarafimdaysa o taraftan yaptim hep igneyi. daha yakin olsun yumurtaliga diye

insallah canim. ben igne yaptiktan 3,5 saat sonra degerlendirdim ise yaramadi. daha öncesinde igneden 23 saat sonrasini degerlendirdik kimyasal olmustu
İnşaallah en kısa zamanda seninde olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba kızlar yeni gördüm yorumlarınızı 😊 ben genelde karnımda göbek deliğimin iki parmak yanı iki parmak aşağısından yapıyorum henüz sonuç elde edemesek de 🤗 hayırlısı hepimize inşaAllah 🙏🏻

Back