- 22 Şubat 2019
- 142
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi FatmanurAselHilal
-
ultrasonda belli oluyor yumurtalıklarda kistler oluyor küçük olursa kolay tadavi olabiliyor ama büyüme riski de var bende yıllardır varmış ben evlenince öğrendim doktor hamile kalmana engel değil sıkıntı yapma kilo alma sadece yeter dediya bu pco ne ben geçen ay gittim 1 yıldır korunmuyoruz 6 ay önce kimyasal düşük yaşadım tahlillerim normal adetlerim duzenli tuylenmemde yok ve zayıf biriyim 57 ki
Öyle yapıyım olmazsa ya. Yerleşmeyse de uzun sürmez zaten Pazartesi falan test yaptırmam gerekir çünkü Çarşamba klomene başlıycam tekrarAşılama için erken bence en azından 3 kere klomen+ovitrelle kullan olmazsa zorlamaya gerek yok aşılama yaptır.
inşallah öyledir canik klomen ve çatlatma iğnesi oldum. bugün 10. günüm 4 gun sonra test yapicam bakalım sonucu sizlerle paylasirimCanım ultrasonla görülen sadece pco ama hem hormonlar hem de her şeyi taşıyorsan pcos yani sendrom. Eğer ki adetlerin düzenliyse yumurtlaman da düzenlidir bu da sorun teşkil etmez.
İnşaAllah canım beklerizinşallah öyledir canik klomen ve çatlatma iğnesi oldum. bugün 10. günüm 4 gun sonra test yapicam bakalım sonucu sizlerle paylasirim
peki çocuğun var mi benim gorumcem adet olamaz 2 3 ayda bir adet görür oda sogan suyu icerse evlendiği ilk gece hamile kaldı kızı var şuan bence pco ilaç hepsi hikaye rabbim ol derse oluyor ben buna inanıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum bekliyorum 4 gun sonra 14 gün oluyor oldu oldu olmadidı kendi haline bırakıcam belki sogan kuru yapabilirimultrasonda belli oluyor yumurtalıklarda kistler oluyor küçük olursa kolay tadavi olabiliyor ama büyüme riski de var bende yıllardır varmış ben evlenince öğrendim doktor hamile kalmana engel değil sıkıntı yapma kilo alma sadece yeter dedi
evet cnm 5 yaşında var bi tane ama ben onada 1.5 sene sonra hamile kaldım evlendim hiç korunmadım ama olamadım sonra pco çıktı doktor metformin ve fitil verdi kullandım bişey olmadı sonra ibrahiç saraçoğlunun sitesinde bu pco ile ilgili bir kür buldum hem soğan hemde incir kürü 14 gün soğan sabah akşam aç karnına sumak karıştırıp yedim diğer 14 günde de incir kürü yaptım sabah akşam çay gibi içtim kür bittikten sonra regl oldum ama yani doğum sancımı unuttum o regl sancının unutamıyorum ayakta duramadım ama bir iltihap söktü anlatamam regl bitti bi sonraki reglde olmadım hamile kalmıştımpeki çocuğun var mi benim gorumcem adet olamaz 2 3 ayda bir adet görür oda sogan suyu icerse evlendiği ilk gece hamile kaldı kızı var şuan bence pco ilaç hepsi hikaye rabbim ol derse oluyor ben buna inanıyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum bekliyorum 4 gun sonra 14 gün oluyor oldu oldu olmadidı kendi haline bırakıcam belki sogan kuru yapabilirim
aaa ne guzel iste iltihapta çocuk olmasını engelliyormuş yapışıklık yapiyo tutunsa bile enfeksiyondan düşebilir tekrar denese ben bu ay umutlanmiyorum beklemedeyim ama adet olursam sogan kürü nu deniycem inşallahevet cnm 5 yaşında var bi tane ama ben onada 1.5 sene sonra hamile kaldım evlendim hiç korunmadım ama olamadım sonra pco çıktı doktor metformin ve fitil verdi kullandım bişey olmadı sonra ibrahiç saraçoğlunun sitesinde bu pco ile ilgili bir kür buldum hem soğan hemde incir kürü 14 gün soğan sabah akşam aç karnına sumak karıştırıp yedim diğer 14 günde de incir kürü yaptım sabah akşam çay gibi içtim kür bittikten sonra regl oldum ama yani doğum sancımı unuttum o regl sancının unutamıyorum ayakta duramadım ama bir iltihap söktü anlatamam regl bitti bi sonraki reglde olmadım hamile kalmıştım
olur canım inşallah strste önemli bir faktör malesef her kadın adeti yaklaşınca yapıyoruz. hayırlısı ile inşallah seninde benimde isteyen herkese rabbim ol der der oluverir bu ay.şimdi işte ikinci olsun diye uğraşıyoruz o da sıkıntı oldu gerçi ben hamile kaldım ekim 2017 de ama kalbi gelişmedi kürtaj oldum mecburen 1 sene ara ver dedi doktor bende bekledim şimdi gene başladık artık hayırlısı bakalım
amin cnm inşallah rabbim evlat isteyen herkesi sevindirsinolur canım inşallah strste önemli bir faktör malesef her kadın adeti yaklaşınca yapıyoruz. hayırlısı ile inşallah seninde benimde isteyen herkese rabbim ol der der oluverir bu ay.
Yeniden ne testi yaptırıyorsun canım. Benim doktorum sadece ultrasonla bakıyor sonra ilacı veriyor ve kontrol için gün veriyorÖyle yapıyım olmazsa ya. Yerleşmeyse de uzun sürmez zaten Pazartesi falan test yaptırmam gerekir çünkü Çarşamba klomene başlıycam tekrar
aminn bide çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyızamin cnm inşallah rabbim evlat isteyen herkesi sevindirsin
14 gün sonra yapabilrsin cnmaminn bide çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyız
14 gün sonra yapabilrsin cnm
teşekkür ederim14 gün sonra yapabilrsin cnm
rica ederim cnm inş hayırlı haberlerle gelirsinteşekkür ederim
inşallah çok sağolrica ederim cnm inş hayırlı haberlerle gelirsin
İğne gününü sayma 14.gün kan testinde çıkar. İdrar testinde çıkmayabilir. İdrar testi için adet gününğn geçmesi gerekebiliraminn bide çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?