Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi İle Denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim adrtimi bekliyorum bakalim neler olucak 6senelik evliyim bir dusugum var 2017de
Vardır bir hayır canım ben de 2 yıl bitiyor evliliğime birkaç aylık evliyken düşük yaptım çok küçüktü farketmedim bile hamile olduğumu nasip değilmiş dedim bekliyorum artık

Vardır bir hayır canım ben de 2 yıl bitiyor evliliğime birkaç aylık evliyken düşük yaptım çok küçüktü farketmedim bile hamile olduğumu nasip değilmiş dedim bekliyorum artık
Aynn canim bende hep derim yiyecek ekmegi yokmus rabbim bizi siniyor sabrimizi olcuyor dua ile sabir ile bekliyoruz

Eveeeet arkadaşlar birsürü hamile kalan arkadaşlarımız oldu. Şimdi bekleme sırası bizde buyrun konuşalım bekleyelim beraber inşaAllah
bende oldum şubatın 12sinde ama tutmadı benimki doktor tahlil istedi bide protıme diye bi ilaç verdi bunu kullan eşinde sorun yoksa hamile kalırsın dedi bakalım beklemedeyiz bizde hayırlısı inş

bende oldum şubatın 12sinde ama tutmadı benimki doktor tahlil istedi bide protıme diye bi ilaç verdi bunu kullan eşinde sorun yoksa hamile kalırsın dedi bakalım beklemedeyiz bizde hayırlısı inş
Keşke başlamadan önce eşini de muayene ettirseydiniz canım benim

ben normalde özel doktora gidiyorum o ikimizde baktı eşinin spermleri gayet iyi bu devlet hastanesi tahlil yaptırdım o zaman verdi bende pco var cnm ondan verdi
Hah anladım şimdi canım bende de var pcos spermler iyi olunca iş bitmiyor bak ben iğneden sonra çatladığını hissettim ama zamanlama olmamış demekki olmadı adet oldum. O yüzden bu ay için ne yapsam kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…