- 22 Şubat 2019
- 142
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi FatmanurAselHilal
-
İnşaAllah bakalım yoksa beraber bekleriz artıkHayırlı olsun bakalım. İnşallah sen açılışı yaparsın
aynen canım. Yapacak bişey yok kapalımİnşaAllah bakalım yoksa beraber bekleriz artık
Hayırlısı ile güzel beklemeler diliyorum canımKizlar slm bende asilama olucam adet bekliyorum ilk olicak insaallah araniza katılmak istedim
Insallah canim adrtimi bekliyorum bakalim neler olucak 6senelik evliyim bir dusugum var 2017deHayırlısı ile güzel beklemeler diliyorum canım
Vardır bir hayır canım ben de 2 yıl bitiyor evliliğime birkaç aylık evliyken düşük yaptım çok küçüktü farketmedim bile hamile olduğumu nasip değilmiş dedim bekliyorum artıkInsallah canim adrtimi bekliyorum bakalim neler olucak 6senelik evliyim bir dusugum var 2017de
Aynn canim bende hep derim yiyecek ekmegi yokmus rabbim bizi siniyor sabrimizi olcuyor dua ile sabir ile bekliyoruzVardır bir hayır canım ben de 2 yıl bitiyor evliliğime birkaç aylık evliyken düşük yaptım çok küçüktü farketmedim bile hamile olduğumu nasip değilmiş dedim bekliyorum artık
Aynen öyle canım ben de hep öyle düşünürüm zamanı vardır en iyi zamanı da Rabbim bilirAynn canim bende hep derim yiyecek ekmegi yokmus rabbim bizi siniyor sabrimizi olcuyor dua ile sabir ile bekliyoruz
Yerleşme kanaması olabilir mi canım. Sen kaç kere klomen+ovitrelle kullandınBen oldum sanırsaaambu ay aşılamaya mı gitsem yoksa kendim hem ovu testi hem de klomen ovitrelle mi denesem kararsızım
bende oldum şubatın 12sinde ama tutmadı benimki doktor tahlil istedi bide protıme diye bi ilaç verdi bunu kullan eşinde sorun yoksa hamile kalırsın dedi bakalım beklemedeyiz bizde hayırlısı inşEveeeet arkadaşlar birsürü hamile kalan arkadaşlarımız oldu. Şimdi bekleme sırası bizde buyrun konuşalım bekleyelim beraber inşaAllah
İkinci ama ilkini pek saymıyoruz bu ilk gibi bişey oldu ama sanmıyorum yerleşme olacağını yaYerleşme kanaması olabilir mi canım. Sen kaç kere klomen+ovitrelle kullandın
Keşke başlamadan önce eşini de muayene ettirseydiniz canım benimbende oldum şubatın 12sinde ama tutmadı benimki doktor tahlil istedi bide protıme diye bi ilaç verdi bunu kullan eşinde sorun yoksa hamile kalırsın dedi bakalım beklemedeyiz bizde hayırlısı inş
Canım sen ilçedeydin galiba sık gidemiyordun. Yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktıramasan bile iki kere git. Bir kere daha dene.İkinci ama ilkini pek saymıyoruz bu ilk gibi bişey oldu ama sanmıyorum yerleşme olacağını ya
ben normalde özel doktora gidiyorum o ikimizde baktı eşinin spermleri gayet iyi bu devlet hastanesi tahlil yaptırdım o zaman verdi bende pco var cnm ondan verdiKeşke başlamadan önce eşini de muayene ettirseydiniz canım benim
Hah anladım şimdi canım bende de var pcos spermler iyi olunca iş bitmiyor bak ben iğneden sonra çatladığını hissettim ama zamanlama olmamış demekki olmadı adet oldum. O yüzden bu ay için ne yapsam kararsızımben normalde özel doktora gidiyorum o ikimizde baktı eşinin spermleri gayet iyi bu devlet hastanesi tahlil yaptırdım o zaman verdi bende pco var cnm ondan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?