Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi İle Denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ilçedeydin galiba sık gidemiyordun. Yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktıramasan bile iki kere git. Bir kere daha dene.
Canım ben merkezdeyim ama şırnaktayım çok sıkıntılı hastaneye gitmek imkansız gibi aşırı dolu ilçeler daha gelişmiş orda özel kliniğe gidiyorum memlekette de kendi doktorum var özel hastanede. Şimdi ne yapsam onda kararsızım sadece

bende çatladığını hissettim cnm sancı ağrı vardı zamanlamalarıda tam günüde yaptık ama olmadı bende adet oldum benm ikinci çocuk denemem bu bi tane var 5 yaşında ondada zor hamile kalmıştım bu pcos yüzünden

Rabbim bağışlasın canım. Bende daha yok olursa ilk olacak da yavru gelmeyi istemiyor demekki

Bence tedavine devam etmelisin canım. Bu olmadı diye yine olmayacak diye bir şey yok.

Bence tedavine devam etmelisin canım. Bu olmadı diye yine olmayacak diye bir şey yok.
Yok canım zaten edicem sadece kararsızım. Klomen ovitrelle mi kullansam ovulasyon testleriyle beraber yoksa memlekete gidip aşılama mı yaptırsam onda kararsızım yoksa vazgeçmem kolay kolay

Arkadaşlar dünde ben çatlatma iğnesi vuruldum. Dr dün için dediki akşam yok ama c.tesi pazar ilişki yaşayın dedi. Dün iğneden mi bilmiyom Ama bi sanci agrım vardı bugün de azaldı biraz. Çok heyecanlıyım tutar inşallah rabbim bana ve tüm isteyen herkese nasip etsin evlat.

Rabbim bağışlasın canım. Bende daha yok olursa ilk olacak da yavru gelmeyi istemiyor demekki
gelir gelir allahın onu size göndereceği bir zaman vardır bende ilkinde olmayınca çok üzülüyordum ama vardır bi hayır dedim evim ayrıydı sonra kayınpeder evi satıp size ev yapıcam dedi birlikte oturduk o ara hamile kaldım hiç istemediğim halde ama doğum yapınca anladım ki demek ki hayır buymuş gerçekten bana çok yararları olmuştu o yüzden umutsuzluğa kapılma hiç ummadığın anda sevinirsin

evet cnm iğneden oluyor sancı rabbim inş sevindirir dediği ilişki tarihlerine ve saatlere çok dikkat et onlar çok önemli vurulduktan sonra 36 saat geçmesi lazım sonra ilişki veriyor doktor

evet cnm iğneden oluyor sancı rabbim inş sevindirir dediği ilişki tarihlerine ve saatlere çok dikkat et onlar çok önemli vurulduktan sonra 36 saat geçmesi lazım sonra ilişki veriyor doktor
Bana saatle ilgili bise demedi c.tesi aksamdan ve pazar günü yaşayın sonrasını karışmam dedi inşallah tutar

Yok canım zaten edicem sadece kararsızım. Klomen ovitrelle mi kullansam ovulasyon testleriyle beraber yoksa memlekete gidip aşılama mı yaptırsam onda kararsızım yoksa vazgeçmem kolay kolay
Aşılama için erken bence en azından 3 kere klomen+ovitrelle kullan olmazsa zorlamaya gerek yok aşılama yaptır.

İğneden tam 36 saat sonra bende de çok sancı olmuştu ama ertesi güne geçti. İnşallah tutar. Amin

Bana saatle ilgili bise demedi c.tesi aksamdan ve pazar günü yaşayın sonrasını karışmam dedi inşallah tutar
hımmm bana saatte vermişti çarşamba gece 23,00 dedi cuma sabah cumartesi akşam demişti o zaman sende günlerine göre dikkat et cnm inş tutar

hımmm bana saatte vermişti çarşamba gece 23,00 dedi cuma sabah cumartesi akşam demişti o zaman sende günlerine göre dikkat et cnm inş tutar
Aynen öyle yapcam sağol canım Allah razı olsun

Arkadaşlar iğneden kaç saat sonra çatlayacağı konusunda doktorumun söylediklerini anlatıyorum: 12 saat içinde de çatlayabilir 24 saat içinde de 36 saat içinde de çatlayabilir. Bunu bilemeyiz. O yüzden iğnenin vurulduğu gün de ilişki öneririm demişti. En geç 36 saat sonra çatlar. Çatlamayan da ya kiste dönüşür ya da adetle atılır dedi. O yüzden beni çatlayıp çatlamadığına dair kontrole çağırmıştı.

Amin canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah

ben normalde özel doktora gidiyorum o ikimizde baktı eşinin spermleri gayet iyi bu devlet hastanesi tahlil yaptırdım o zaman verdi bende pco var cnm ondan verdi
ya bu pco ne ben geçen ay gittim 1 yıldır korunmuyoruz 6 ay önce kimyasal düşük yaşadım tahlillerim normal adetlerim duzenli tuylenmemde yok ve zayıf biriyim 57 ki

Zaten yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat arasında döllenmeye müsait oluyor onu denk getirdin getirdin yoksa diğer aya bu ay olmazsa ben klomen ovitrelle ve ovu testlerini yapmayı düşünüyorum en azından çatladığı günü net bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…