Yaşım küçük ve hiç deneme yapmadık sorun da olmayınca ilk bmyle tedavi ile devam edelim dedik tüp bebek maliyletleri neler senin yaşın kaç ve sorun neydi canımDualarım seninle bu konuda çaba gösteren senin ve herkesin Allahım yüzünüzü bir an önce güldürsün sağlıkla kavuşalım bebişlerimize amin canımsenin 5 folikül varken acaba direkt tüp bebek tedavisine mi çevirseydin canım ya? Amh düşük yazmışsın 5 folikül güzel bir sayı aslındaa
Ay çok iyisiniz gerçekten çok neşeli birisiniz yazicam tabiSen hastaneye gittkten sonra yaz sürekli burdan. Bende yazarım senin moralin iyi olsun bende iyi olurum destekleşiriz
Devlete gidiyorum doktorun çok iyi özelden devlete geçti küçük ödemeler yapıyorum vezneye 10 güm içinde gidersem yapmıyorum ama harici ödemelerim oluyorMuayene ücretiniz ne kadar
Ben bayan enerciiii aşkımAy çok iyisiniz gerçekten çok neşeli birisiniz yazicam tabi
Bende özel kliniğe gidiyorum yaşadığım yerde devlette sıra bulmak çok zorDevlete gidiyorum doktorun çok iyi özelden devlete geçti küçük ödemeler yapıyorum vezneye 10 güm içinde gidersem yapmıyorum ama harici ödemelerim oluyor
İnşallah bu enerjiyle tutturacağızBen bayan enerciiii aşkımasla megatif bir insan olamıyorum evrene ne verirsen o gelir ben çok umutluyum ikimizde hamileyiz ayol 2025 anayız ana
Birşey sorcam iğneden önce birliktelik yaşadınız mı doktorunuz o konuda birşey dedimiDevlete gidiyorum doktorun çok iyi özelden devlete geçti küçük ödemeler yapıyorum vezneye 10 güm içinde gidersem yapmıyorum ama harici ödemelerim oluyor
Benim yumurta rezerv azlığı varmış 33 yaşındayım şuan, birkaç kez tüp bebek denemesi yapmıştık olmamıştı , bir kez kendiliğinden gebelik oldu düşük yaptım canım epey bir müddet ara verdim düşükten sonra ve yeniden yaptırdık. İlaçlarla beraber 100-110 bin gibi ödememiz olmuştuYaşım küçük ve hiç deneme yapmadık sorun da olmayınca ilk bmyle tedavi ile devam edelim dedik tüp bebek maliyletleri neler senin yaşın kaç ve sorun neydi canım
Bak evrene pozitif enerji verirsen gerçekten karşılığını alıyorsun ben mesela ekim sonu kasım başı gibi iki aya hamile kalacağım dedim sürekli kendi kendime ve oldu yaniBen bayan enerciiii aşkımasla megatif bir insan olamıyorum evrene ne verirsen o gelir ben çok umutluyum ikimizde hamileyiz ayol 2025 anayız ana
Ben uzaktan gitmeme rağmen sabahın köründe gidiyorum doktorum öyle iyi sabahın 5 lerin de yola çıkıyorum emeklerim zay olmasın rabbimBende özel kliniğe gidiyorum yaşadığım yerde devlette sıra bulmak çok zor
Dün oldu iğne günü boş yarın ve Salı gününü değerlendireceğiz saatlere göreBirşey sorcam iğneden önce birliktelik yaşadınız mı doktorunuz o konuda birşey dedimi
Benim yaşım küçük yaş da önemli diyorlar ama sonuç olarak bebişin seninnle aşkommmmBenim yumurta rezerv azlığı varmış 33 yaşındayım şuan, birkaç kez tüp bebek denemesi yapmıştık olmamıştı , bir kez kendiliğinden gebelik oldu düşük yaptım canım epey bir müddet ara verdim düşükten sonra ve yeniden yaptırdık. İlaçlarla beraber 100-110 bin gibi ödememiz olmuştu
Çevremde herkes hamile hep bu zaman millet hamile yada benim önüme çıkıyor inatla lan dedim bende hamile kalacağım bu sefer başladık bakalım 2 12. Günde test yapacağım burdan yazarımBak evrene pozitif enerji verirsen gerçekten karşılığını alıyorsun ben mesela ekim sonu kasım başı gibi iki aya hamile kalacağım dedim sürekli kendi kendime ve oldu yani
Amin inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasınBen uzaktan gitmeme rağmen sabahın köründe gidiyorum doktorum öyle iyi sabahın 5 lerin de yola çıkıyorum emeklerim zay olmasın rabbim
Ben ovulasyonla takip ediyorum ama hala pik değil Çarşamba gününe kadar pik olur inşallah bende önceden değerlendiriyim ne olur ne olmazDün oldu iğne günü boş yarın ve Salı gününü değerlendireceğiz saatlere göre
Evet yaş kesinlikle önemli canım yaşın küçükse doğal yollardan olur neden olmasınBenim yaşım küçük yaş da önemli diyorlar ama sonuç olarak bebişin seninnle aşkommmm
Tabi tabi gün aşırı devam et genede ne olur ne olmaz çarşamba güzel güzel haberlere gel bizeBen ovulasyonla takip ediyorum ama hala pik değil Çarşamba gününe kadar pik olur inşallah bende önceden değerlendiriyim ne olur ne olmaz
22 yaşındayım dediğim gibi amh düşük 5 yumruta ile tüp bebeğe de giderdim ama denemek bizim için oda bi kısmet tabikiEvet yaş kesinlikle önemli canım yaşın küçükse doğal yollardan olur neden olmasın
Benim sırtım ve kasıklarım ağrıyor normal mi acaba inşallah güzel haberlerle geleceğimTabi tabi gün aşırı devam et genede ne olur ne olmaz çarşamba güzel güzel haberlere gel bize
Ay sen daha çok gençsinnn olur yani kendiliğinden emin ol şanslısın o yüzden bu konuda22 yaşındayım dediğim gibi amh düşük 5 yumruta ile tüp bebeğe de giderdim ama denemek bizim için oda bi kısmet tabiki