Çatlatma iğnesi / erken gebelik testi pozitif

cutemery

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
130
105
18
Merhaba, 24 kasım pazar günü ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 10. Gün geçti üzerinden ve prodoctor marka erken gebelik testi yaptığımda ilk tek çizgi, ardından yaklaşık 45 dk sonra çift çizgi oldu iğne etkisi midir bu? Öyle ise neden 45 dk sonra çıkmış olabilir testimi ekliyorum bakabilir misiniz ikinci resmi az önce çektim

Eklentiler

• IMG_4534.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG_4545.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 190
Açıklamalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim bu süreç gerçekten çok zor böyle destek olmak hiç tanımadığın birine çok güzel Allah razı olsun

Umarım vardır bende 3 aralıkta oldm iğne bende de hiç belirti yok

Ben hiç test yapmadım daha güvenilir bi sonuç çıkmaz diyorum
Bende tam tersi daha güvenilir olsun diye yapıyorum şimdi mesela dayanamayıp 12.gün test yapsaydım pozitif çıkınca emin olamayacaktım iğne etkisi mi gebelik mi diye ama şuan biliyorum bugünden sonra çıkan herhangi bir çizgi iğne etkisi değil gebelik olacak

Aynen mantıklı aslında bebişlerimize bir an önce kavuşalım inşallah

Arkadaşlar mesajlarınızı okudum ben 5 aralıkta iğne oldum ilk günler hiçbir yanetki olmadı hatta kendi kendime iğneyi mi vurmadılar dedim . Bugün iğne dahil 9.gün benim 7. Günden beri alt karnımda ağrı var ve bazen sanki bıçak saplıyorlarmış gibi ağrı giriyor son 3 gündür var sadece . Bu durum normal mi sizce

Merhaba bende aşılama oldum çatlatma iğnesi hala pozitif kan verme günüme 4 gün kaldı size sormak istediğim beta hcg 10.gün 34 nasıl oluyor siz iğneden sonra 10.gün mü pozitif ti
Merhaba ben tüp bebek yöntemi denemiştim yani transfer sonrası 10.gün 34 çıktı değerim, çatlatma iğnesinden sonra iğne gününü saymadan 15. Güne tekabül ediyor

Merhaba bence en sağlıklısı test gününe kadar sıkın dişinizi belirti de aramayın strese girmeyin heveslendirmek istemem ama belki tutunma mı oluyor acaba

İşte iğne dahil 9.gün ya bugün benim ne zaman test yapmam lazım iğne gününü çıkarıp mı saymamız gerekiyor
Aslında çatlatma iğnesi etkisi 10-12 gün vücutta kalabiliyormuş bünyeden bünyeye değişebiliyormuş bu durum iğne günü hariç bugün 8. Gün o zaman sizin,
İğne gününü dahil etmeden sayın bence yanıltıcı olmasın
Ben iğne günü hariç 11. Gün öylesine deneme amaçlı kan testi vermiştim 3,6 çıkmıştı çatlatma iğnesi etkisi diye düşünmüştüm değilmiş dört gün sonra bir daha verdiğimde değer artmıştı öylelikle anladım
Sizin test günü hangi tarih peki? şuan erken bence test için

Ben mesela bugün 10. Gün test yaptım negatif üzdü

5 aralık iğne oldum ben

Ben mesela bugün 10. Gün test yaptım negatif üzdü
Senin çatlatma iğnesi ve ilişki ile idi değil mi yanlış hatırlamıyorsam? Bence erken üzülmen için doktor hangi gün test yap dedi acaba? Yaptığın test normal kaset test ise hiç çıkmaz bence mesela benim erken gebelik testinde 1 saat sonra silik çizgi çıkmıştı test bozuk sandım geç belirdiği için, size normal ilişki önerdiyse doktorunuz zaten çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlayacak sonra yumurta sperm birleşecek döllenme de olduysa 5 ya da 6. Gün tutunma oluyor yani kaba hesapla zaten minimum 8-9 gün sürmüş oluyor bu süreç geç döllenme bile olabilir onu hesaplamıyorum bile bence üzülme kendini strese sokma beklemeye devam et

Yaptığım test erken gebelik testiydi. Evet çatlatma iğnesi sonrasında ilişki söyledi doktor. Rahmimin kalınlaşmadığını söyledi ya bana ben bi umutsuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…