Çatlatma iğnesi 9.gun

Ya benim akıntım ne çok sarı nede beyaz böyle yapış kan çok sıvı olmayan bı akinti

Ya benim adetten öncede akıntım oluyor diye çok heveslenmek iste

Lütfen dua edin benim için insllh gebeyimdir
İnşallah canım Allah yardımcın olsun akıntına bak bi böyle elinde parmaklarının arasında uzuyorsa baya o gebelik akıntısı farkı o

İnşallah canım Allah yardımcın olsun akıntına bak bi böyle elinde parmaklarının arasında uzuyorsa baya o gebelik akıntısı farkı o
Galiba adet olacam 13gundur iğneyi yapmışım bu gün sabahtan adet öncesi sancılar gibi belima bacaklarıma sancı vuruyor

Bende bı sorun yoktu doktor bana rahmin tertemiz yumurtalıkların çok iyi çalışıyor dedi ama eşimde canlı sperm az dedi

Sade iğne hiç işe yaramaz canım hemde hiç
Ya şöyle çok bilmiş bilmiş neden insanların umutlarının içine ediyorsunuz acaba ? Hanımefendinin zaten yumurtaları gelişiyorsa gelişme ve büyümede bir sorun sıkıntı yok ama çatlama da sıkıntı varsa neden yumurta geliştirici ilaç tedavisi versin ki doktor. Çatlama iğnesi verecek tabi ki. Bu platformda herkes doktor olmuş maşallah 3 kere femera kullanınca şaka gibisiniz. Bu dönemde en önemli şey moral insanların moralini bozmayın lütfen işe yaramaz olmaz vs diyerek.

Ya şöyle çok bilmiş bilmiş neden insanların umutlarının içine ediyorsunuz acaba ? Hanımefendinin zaten yumurtaları gelişiyorsa gelişme ve büyümede bir sorun sıkıntı yok ama çatlama da sıkıntı varsa neden yumurta geliştirici ilaç tedavisi versin ki doktor. Çatlama iğnesi verecek tabi ki. Bu platformda herkes doktor olmuş maşallah 3 kere femera kullanınca şaka gibisiniz. Bu dönemde en önemli şey moral insanların moralini bozmayın lütfen işe yaramaz olmaz vs diyerek.
Dua edin lütfen benim icin

Yani benim adetime daha 6gun var ama şuan olacakmisim gibi çok fazla sancım var sancidan duramıyorum iğne yüzünden mi erken oluyorum

X