Çatlatma iğnesi 9.gun

diljin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
40
3
26
Çatlatma iğnesi yaptım çok ciddi yan etkiler gördüm .bu gün 9.cu gün sanki adet olacakmisim gibi bacaklarda ve belimde ağrı var goguslerimde kaşınıyor adet belirtileri gibi ama adet olmama daha 10gun var sizce sebebi nedir lütfen yardımcı olun

Çatlatma iğnesi yaptım çok ciddi yan etkiler gördüm .bu gün 9.cu gün sanki adet olacakmisim gibi bacaklarda ve belimde ağrı var goguslerimde kaşınıyor adet belirtileri gibi ama adet olmama daha 10gun var sizce sebebi nedir lütfen yardımcı olun
Kisiden kisiye degisir ama Catlatma ignesi vuruldukdan 14 gun sonra adet olunur
bu arada saydiklariniz gebelik belirtiside olabilir bacak agrisi bel agrisi adet belirtileri gebelik belirtileride olabilir yanii

Canım kanamam oldu mu bir iki damla bende 5 Eylül'de vuruldum iğne iki damla açık kahverengi akıntı geldi kan gibi ama rengi açık böyle neden oldu acaba sendede oldumu ve iğneyi vururken kaç cm di yumurtan

Canım kanamam oldu mu bir iki damla bende 5 Eylül'de vuruldum iğne iki damla açık kahverengi akıntı geldi kan gibi ama rengi açık böyle neden oldu acaba sendede oldumu ve iğneyi vururken kaç cm di yumurtan
Bende kan olmadı ama iki gündür iç camasirim böyle çok açık kahverengi leke oluyor ama çok az

Canım cikrim doktordan muayane etmedi şuan gebelik testi alsam pozitif çıkar iğneden dolayı o yüzden beklicez dedi ama eğer ki iğne vurulmasaydin bu lekelenmesen dolayı direk gebelik testi allirdim senden dedi yerleşme kanaması olabilir dedi

Canımerhaba. Test yaptın mı sonucun bellimi merak ettimde

Aslında şöyle eşimde canlı hücre az dedi doktor bende çok sagliklisin dedi yumurtaların çok iyi çalışıyor adetten yeni cikmistim 3gun olmuştu iğneyi yaptım ilk gün ilişki oldu sonra iki gün olmadı çünkü çok büyük sancı ve ağrılarım vardı iğnenin yan etkisi normal adet günüm ayın 20sinde onu bekleyecem olmazsam test yapacam çünkü umutlanmak istemiyorum

X