- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
.Gotosu var mı idrar testinizin bende 13.günündeyim silik çıktı
Olması lazımdı bakayım bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Gotosu var mı idrar testinizin bende 13.günündeyim silik çıktı
At canım merak ettim.
Olması lazımdı bakayım bi
Ay bugün moralim bozulmuştu bu mesajı okuyunca umut doldu içim öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallahMerhaba canım Allah razı olsun ben polikistik over hastasıyım adetlerim hep düzensiz ilaçla adet oluyordum yumurtam büyümüyormus 13 aydır istiyorduk Mayıs ayında ilk kez klomen kullandim doz yetersiz geldi diğer ay üç doza çıkardık yine gelişme olmadı daha sonra gonalF 50 ml iğne kullandım 9 gün boyunca klomenle aynı etkiyi yaptı hiç gelişme olmadı sonrasında doktorumu değiştirdim ve rahim filmi çekildim ara verdik sonra femara başladım günde bir tane o da yetersiz geldi klomenle aynı etkiyi yaptı yumurtam 11 mm de kaldı . O ay adet oldum ve doktorum calistigi klinikten ayrıldı ara verelim dedi yeni yer açınca kendisine devam ederiz bende ara vermek istemedim o klinikten başka bir doktorla yola devam ettim bu kez de rahim inceliği oluştu önce onu kalınlaştırma mız lazım dedi doktorum ilaç kullandım şükür kalınlaştı daha sonra klomen + merional 150 ml iğne kullandım şükürler olsun 4 yumurtam gelişti ilk kez ve çatlatma iğnesi oldum tekrar kan vericem inşallah bebeğim benimledir Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Ay bugün moralim bozulmuştu bu mesajı okuyunca umut doldu içim öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah
15 aydır düşünüyoruz adetlerim düzensizleşti son 6 7 aydır en sonunda tedaviye başladım bu ay klomen günde 3 tane 4 gün kullandım bugün gittim yunurtam daha 11 mmde doktorum 3 gün daha klomen kullanmamı söyledi ve 3 gün klomenle birlikte merional 150 ml iğne kullanıcam 3 gün sonra bakıcaz boyutuna, çok moralim bozulmuştu neden büyümedi dHa diye ama senin bu hikayeni görünce içimde bir umut yeşerdi lütfen banada dua edermisin hamişlerin duası kabul olur Allahın izniyle
At canım merak ettim
Bak bu benimki canım 13.gün bugünMerhaba buradan yükleme yapamıyorum fakat gölge bir çizgiydi resmen çok belli belirsizdi 17. Gün idrar testinde netleşti çizgiler
Yazı yazdığın yerin sol Ayş köşesinde dosya ekle var ordan ekleyebilirsin bu ardaMerhaba buradan yükleme yapamıyorum fakat gölge bir çizgiydi resmen çok belli belirsizdi 17. Gün idrar testinde netleşti çizgiler
Amin inşallahhDualarimdasiniz hiç birinizi tanimasam da duamız aynı Allah'ım kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hiç moralini bozma Rabbim ol derse olcak inşallah biz elimizden geleni yapıp duamızı edelim gerisi Allah'a kalmış
Kaç tane iğne vuruldun çatlama için bir ise bugüne kadar kalmaz iğne etkisi benceBak bu benimki canım 13.gün bugün
1Kaç tane iğne vuruldun çatlama için bir ise bugüne kadar kalmaz iğne etkisi bence
Ozaman gebelik var bence. Testin markası da frely olması lazım bende kullanıyorum hiç yanıltmadı.
Evet canım freely ama yarında yapayım diyorum 14.günOzaman gebelik var bence. Testin markası da frely olması lazım bende kullanıyorum hiç yanıltmadı.
Yap canım koyulaşma varsa kesin gebelik vardırEvet canım freely ama yarında yapayım diyorum 14.gün
Aynı böyleydi kan verinBak bu benimki canım 13.gün bugün
Yaptın mı canım testEvet canım freely ama yarında yapayım diyorum 14.gün
Yok Negatif adet oluyorum pazartesi tüp bebek başlayacağız ilaçlaraYaptın mı canım test
Ben 4 tane merional iğne kullandım 150 ml sonra çatlatma iğnesi oldum şükür ki tuttu darısı başınıza inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim8 tane merional 150 yumurta büyütme iğnesinden sonra 31 martta çatlatma iğnesi yaptım yumurtalar çok iyi hatta çoğul gebelik olabilir dedi doktorum 36 saat sonra ilişki oldu karnım ve belim çok ağrıyor karnım dolmuş gibi his var benim gibi olan var mı lütfen yardımcı olun