- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Hayır sari hiç olmadı bende kişiden kişiye değişir tabikiCanım akıntın hangi renkti sarı gibimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır sari hiç olmadı bende kişiden kişiye değişir tabikiCanım akıntın hangi renkti sarı gibimi?
Kimyasal olabilir canım11. Gün yaptıgım testte ufak hafif çizgi çıktı,bugün yaptım 13. Günüm çizgi gitmiş değişebilirMi sizce?
İğnenin etkisi diye düşünüyorum ama bilemiyorumKimyasal olabilir canım
Olabilir ama Tam sonucu 15 gün öğren bence kesin cikiyoİğnenin etkisi diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Kızlar merhaba benim iğnenin 15 çatlamanın 14. Günü test yapmaya korkuyorum gebe olan arkadaşlar belirtileriniz neydi acaba ben geçen ay iğneden 12 gün sonra göğüs hassasiyetim falan geçmişti bu ay hala göğüslerim çok acıyo bel ağrım var bide ara ara kasık ağrım var
Üzülme canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarında siniz sizlerde bana edin nolurKırmızılar geldi yeni bat 18 kasım
Kızlar selam, 9 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum. Bugün kan testi yaptırdım. (İğne gününü sayarsak 12. gün, iğne gününü saymazsak 11. gün) 1.3 çıktı. Bu şekilde olup sonradan artan var mı acaba?
Benimde bu ay öyle umutlanmak istemiyorumda bakalımGöğüs ağrım gecmedi hiç hamileymisim meğer
Peki daha önce iğne olmuş muydunuz onlarda geçmiymiş mi göğüs ağrınız yoksa ilk iğneniz miGöğüs ağrım gecmedi hiç hamileymisim meğer
En çok 10 gün diyorlar etkisi ben test yaptım bugün 10.gun çizgi yok yani etkisi geçmiş
Kizlar femara kullandim gecen ay ve de bu ay catlatma igneside olmadim 2 aydir gecen ay bisey olmadi ama bu ay adetimin 20 gununde lekelenmem oldu 2 gun damla sadece ama gun boyu degil ara ara biraz bel agrisi hafif kasik agrisi vardi simdi arada bir bel agrisi oluyo yerlesme olabilirmi bu test yaptim dun negatif yani lekelenmeden 3 gun sonra bilgisi olan nolur cvp verebilirmi
Peki daha önce iğne olmuş muydunuz onlarda geçmiymiş mi göğüs ağrınız yoksa ilk iğneniz mi
Kızlar merhaba benim iğnenin 15 çatlamanın 14. Günü test yapmaya korkuyorum gebe olan arkadaşlar belirtileriniz neydi acaba ben geçen ay iğneden 12 gün sonra göğüs hassasiyetim falan geçmişti bu ay hala göğüslerim çok acıyo bel ağrım var bide ara ara kasık ağrım var
Ovulasyon yaptım koyu çıkmadı silik çıktı gebelik olunca koyu çıkıyomuşTest yap canım varsa çok silikte olsa çıkar
Teskkurler ☺insallah oyledirAdetinize yakın test yapmanızı tavsiye ederim inşallah bebeginizdir
Onu bilmiyorum ovulasyon yumurtlamayi görmek için kullanmıştım benOvulasyon yaptım koyu çıkmadı silik çıktı gebelik olunca koyu çıkıyomuş
Gotosu var mı idrar testinizin bende 13.günündeyim silik çıktı13.gun canım bugün