Çatlatma iğnesi 15 . Gün

Ne zamandır evlisin yani sürece ne zamandır devam ediyorsun.Sanırım ben yeni başladığım için çok fazla takmadım ama genede moralim bozuldu.Şu an regl misin
Evet dün oldum ben daha 3 aydır evliyim ama 2 yıl endometriozis tedavisi gördüm o beni çok korkutuyor tüplerime falan zarar verdiyde diye

Unutma Allah ne zaman olmasını dilediyse ozaman olur kendimizi üzmeye gerek yok dua edelim hayırlısını isteyelim eğer hayırsız bir evlat olacaksa hiç olmasın.Moralini düzelt ve kendine gel hemen
Doğru söylüyorsunuz Allah ne zaman dediyse ozaman olur dualarımızı kabul eylesin

Bende iki aydır evliyim çok yeniyiz.İnsanlar yıllarını veriyorlar o yüzden canını sıkma.O ne tedavisi tam olarak
Çikolata kisti tedavisi gördüm malesef tüpleride zedeleyebiliyor hastalık sıvı birikimi gibi böyle durumlarda gebelik oluşmuyor zaten rahim filminide hemen cekmıyorlar doktorum 4 ay daha dene öyle dedi şuan kistim Yok 2 yıl dogum kontrol hapı kullandım

Canım bence kuruntu yapıyorsun içini ferah tut Ovitrella felan mı kullanıyosun bebek için yoksa doğal şekilde mi ilerliyorsun

Canım bence kuruntu yapıyorsun içini ferah tut Ovitrella felan mı kullanıyosun bebek için yoksa doğal şekilde mi ilerliyorsun
Bende pkoluyum benim şansım sana göre daha az diye düşünüyorum bende doğum kontrol hapları kullandım adetim hep düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…