- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 933
- 53
- Konu Sahibi Saidenuro70
-
13.gün kan vermiştim zaten aradan üç gün geçti değerim ozaman 2 idi şimdi hemen yükselir mi kiÇatlatma iğnesi olmadıysanız bi kan verin ovulasyon da gösterir
Evet canım yükseliyor13.gün kan vermiştim zaten aradan üç gün geçti değerim ozaman 2 idi şimdi hemen yükselir mi ki
Sanırım adet olucam canım belim çok ağrıyor adetten önce gögüslerim şişer benim onlarda şişti çok ümidim kalmadı maalesefEvet canım yükseliyor
Çatlamanın üzerinden kaç gün geçti sizinSanırım adet olucam canım belim çok ağrıyor adetten önce gögüslerim şişer benim onlarda şişti çok ümidim kalmadı maalesef
16 gün az önce regl oldumÇatlamanın üzerinden kaç gün geçti sizin
Benimde 15 gün oldu sizinle benzer beliritlerim var dün negatif geldi o yizden sormuştum inşallah bi dahaki ay güzel sonuçları alırız16 gün az önce regl oldum
İnşallah seninki gebelik belirtisidir canımBenimde 15 gün oldu sizinle benzer beliritlerim var dün negatif geldi o yizden sormuştum inşallah bi dahaki ay güzel sonuçları alırız
Malesef benimde değilİnşallah seninki gebelik belirtisidir canım
Üzülme canım birdaha denerizMalesef benimde değil
Benim çok çabuk moralim bozuluyor engelleyemiyorumÜzülme canım birdaha deneriz
Ne zamandır evlisin yani sürece ne zamandır devam ediyorsun.Sanırım ben yeni başladığım için çok fazla takmadım ama genede moralim bozuldu.Şu an regl misinBenim çok çabuk moralim bozuluyor engelleyemiyorum
Unutma Allah ne zaman olmasını dilediyse ozaman olur kendimizi üzmeye gerek yok dua edelim hayırlısını isteyelim eğer hayırsız bir evlat olacaksa hiç olmasın.Moralini düzelt ve kendine gel hemenBenim çok çabuk moralim bozuluyor engelleyemiyorum
Evet dün oldum ben daha 3 aydır evliyim ama 2 yıl endometriozis tedavisi gördüm o beni çok korkutuyor tüplerime falan zarar verdiyde diyeNe zamandır evlisin yani sürece ne zamandır devam ediyorsun.Sanırım ben yeni başladığım için çok fazla takmadım ama genede moralim bozuldu.Şu an regl misin
Doğru söylüyorsunuz Allah ne zaman dediyse ozaman olur dualarımızı kabul eylesinUnutma Allah ne zaman olmasını dilediyse ozaman olur kendimizi üzmeye gerek yok dua edelim hayırlısını isteyelim eğer hayırsız bir evlat olacaksa hiç olmasın.Moralini düzelt ve kendine gel hemen
Bende iki aydır evliyim çok yeniyiz.İnsanlar yıllarını veriyorlar o yüzden canını sıkma.O ne tedavisi tam olarakEvet dün oldum ben daha 3 aydır evliyim ama 2 yıl endometriozis tedavisi gördüm o beni çok korkutuyor tüplerime falan zarar verdiyde diye
En doğru sonuç kanda çıkıyor bence bi kan ver önceEki Görüntüle 3176402 Çatlatma iğnesi 13. gün erken gebelik sonucum sizce gebelik var mıdır?
Çikolata kisti tedavisi gördüm malesef tüpleride zedeleyebiliyor hastalık sıvı birikimi gibi böyle durumlarda gebelik oluşmuyor zaten rahim filminide hemen cekmıyorlar doktorum 4 ay daha dene öyle dedi şuan kistim Yok 2 yıl dogum kontrol hapı kullandımBende iki aydır evliyim çok yeniyiz.İnsanlar yıllarını veriyorlar o yüzden canını sıkma.O ne tedavisi tam olarak
Canım bence kuruntu yapıyorsun içini ferah tut Ovitrella felan mı kullanıyosun bebek için yoksa doğal şekilde mi ilerliyorsunÇikolata kisti tedavisi gördüm malesef tüpleride zedeleyebiliyor hastalık sıvı birikimi gibi böyle durumlarda gebelik oluşmuyor zaten rahim filminide hemen cekmıyorlar doktorum 4 ay daha dene öyle dedi şuan kistim Yok 2 yıl dogum kontrol hapı kullandım
Canım bence kuruntu yapıyorsun içini ferah tut Ovitrella felan mı kullanıyosun bebek için yoksa doğal şekilde mi ilerliyorsun
Bende pkoluyum benim şansım sana göre daha az diye düşünüyorum bende doğum kontrol hapları kullandım adetim hep düzensizÇikolata kisti tedavisi gördüm malesef tüpleride zedeleyebiliyor hastalık sıvı birikimi gibi böyle durumlarda gebelik oluşmuyor zaten rahim filminide hemen cekmıyorlar doktorum 4 ay daha dene öyle dedi şuan kistim Yok 2 yıl dogum kontrol hapı kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?