- 5 Şubat 2020
- 22
- 6
- 36
- 26
- Konu Sahibi Saidenuro70
-
Yükselmiş olabilir canım bi kan testi daha vermelisinBen 13. Gün test yaptım negatif kan verdim beta baktırdım 1.52 çıktı iki gün sonra bugün 15. Günüm test yaptım silik çıktı ne düşünüyorsunuz mümkün mü
Küçük sayılar ile uğraşmaktan çok sıkıldım cumartesi gideceğim inşallahYükselmiş olabilir canım bi kan testi daha vermelisin
Hayırlısı olsun dualarım seninle inşallahKüçük sayılar ile uğraşmaktan çok sıkıldım cumartesi gideceğim inşallah
Allah razı olsun inşallahHayırlısı olsun dualarım seninle inşallah
Pozitif gibi,bu erken gebelik testi yanıltıcı olabiliyor ,bizzat yaşadım..Allah gönlüne göre versin canimBen 13. Gün test yaptım negatif kan verdim beta baktırdım 1.52 çıktı iki gün sonra bugün 15. Günüm test yaptım silik çıktı ne düşünüyorsunuz mümkün mü
O yüzden korkuyorum çokPozitif gibi,bu erken gebelik testi yanıltıcı olabiliyor ,bizzat yaşadım..Allah gönlüne göre versin canim
DİREK KAN VER CANIM GARANTİ OLSUNO yüzden korkuyorum çok
Sonucunuz ne oldu acaba? Bir de iğneden sonra kasık ağrılarınız ne zaman başladı?bence 15 ğün kesin pozitiftir canım sanmıyorum iğnenin etkisi geçmiştir mutlaka,benimde 5 günüm bugün bek,kasık ve karın ağrım var umarm dölleniyordur:)
kasık ağrılarım iğneden sonra hemen başladı,adet oldum canım maalesef,adet olana kadar devam ettiSonucunuz ne oldu acaba? Bir de iğneden sonra kasık ağrılarınız ne zaman başladı?
Merhaba hanımla çatlama iğnesinin bugün 14.günü sizce gebelik varmı
Canım senin sonucun ne oldu gebe misin?Ben 13. Gün test yaptım negatif kan verdim beta baktırdım 1.52 çıktı iki gün sonra bugün 15. Günüm test yaptım silik çıktı ne düşünüyorsunuz mümkün mü
Evet 17 haftalık canımCanım senin sonucun ne oldu gebe misin?
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzum…Bende femara kullandım 13.gün kan verdim betam 2 çıktı doktor bir hafta sonra tekrar test yap dedi sence bu değer yükselir mi ben düşecek diye endişeleniyorum bugün 15.günüm sence ne zaman kan vermeliyimEvet 17 haftalık canım
Ovulasyon testim 13-14-15.günlerimde hep çift çizgi çıkıyor ovulasyonla hamilelik belli olur mu yoksa normal gebelik testi mi almam şartEvet 17 haftalık canım
Canım ben 13.gün test yaptım silik bi çizgiydi 15.güne kadar sabahları yaptım hep koyulaşma vardı testlerde hemen acile gidip kan verdim kan vermeni tavsiye ederim Allah hepimize nasip etsin inşallah ben ilk bebeğimi kaybettim doğumdan sonra Polikistik over vardı bende 1 sene sonra tedaviyle hamile kalabildim tekrar Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah herşey gönlünce olsunOvulasyon testim 13-14-15.günlerimde hep çift çizgi çıkıyor ovulasyonla hamilelik belli olur mu yoksa normal gebelik testi mi almam şart
Yok gebelik testi yapın iğneden sonra ovulasyonda hep çift çizgi çıkıyor zaten iğne olduğu için pek güvenilir değilOvulasyon testim 13-14-15.günlerimde hep çift çizgi çıkıyor ovulasyonla hamilelik belli olur mu yoksa normal gebelik testi mi almam şart
Çatlatma iğnesi olmadıysanız bi kan verin ovulasyon da gösterirOvulasyon testim 13-14-15.günlerimde hep çift çizgi çıkıyor ovulasyonla hamilelik belli olur mu yoksa normal gebelik testi mi almam şart
Canım bende pcoluyum ve çatlatma iğnesi oldumÇatlatma iğnesi olmadıysanız bi kan verin ovulasyon da gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?