- 5 Şubat 2020
- 22
- 6
- 36
- 26
- Konu Sahibi Saidenuro70
-
İnşallah canım benim bu ay ikinci çatlatma iğnesi denemem inşallah olmuştur allah isteyen herkese nasip etsinbence 15 ğün kesin pozitiftir canım sanmıyorum iğnenin etkisi geçmiştir mutlaka,benimde 5 günüm bugün bek,kasık ve karın ağrım var umarm dölleniyordur:))
Ben bu ay iğneden sonra hiç ağrı yaşamadım ilk iğnemde çok ağrım vardı ama bu ay ağrım olmadı bende çatlamadı herhalde diye düşündüm sadece 3 4 gündür adet ağrısı gibi kasık ağrısı yaşıyoeum şiddetli bide mide yanmasıamin canım inşallah ağrın sızın varmı?
İğneden sonraki 16. Günüm bugün ilk iğnemdede 18. Gün reğl olmuştum iğneden sonrahayırlısı olsun canım adetin geçtimi,benim ilk olduğu için ağrı bu kadar oluyor demekki
İnşallah canım inşallah sende de vardır allah yardımcımız olsun2 gün daha bekle canım olmazsa kan ver ,ama bence var iğnenin etkisi kalmamıştır bence
amin canım inşallah ama öyle bir hissiyatım yokİnşallah canım inşallah sende de vardır allah yardımcımız olsun
amin canım inşallah ama öyle bir hissiyatım yok
ne güzel çok sevindim,Allah büyüktür adet ağrım var adet olcam gibi hiissediyorum ,ama adete de çok varBenimde yoktu hemde bu ay hiç yoktu ilk iğnemde gün sayardım kaç gün kaldı diye bu sefer hiç saymadım baktım 14 olmuş test yaptım Allah büyük
İnşallah canım yarın değerim de belli olacakbence hamilesinnnn15.güne iğne etkisi kalmaz. değerde gayet yeni yükselmeye başlamış miss gibi missss
Beta değerin tekrarlandı 128 çıktı sağlıklı sıhhatlı olur inşallahHamilesin tebrik ederim.
gözün aydın canım,benim 10 ğünüm ,kasıklarım belim cok ağrıyor geçmiyor ağrı kesicide almak istemiyorumBeta değerin tekrarlandı 128 çıktı sağlıklı sıhhatlı olur inşallah
İnşallah bebeğin yerleşiyor dur canım 13.gün test yapabilirsin bencegözün aydın canım,benim 10 ğünüm ,kasıklarım belim cok ağrıyor geçmiyor ağrı kesicide almak istemiyorum
inşallah canım ya iğnein etkisi bu zamana kadar ağrı yapmaz sanırım,ağrı eşiğimde çok düşük,alt karın ağrım belim kopuyor.masa başı çalışıyorum allahtanİnşallah bebeğin yerleşiyor dur canım 13.gün test yapabilirsin bence
Ben 13. Gün test yaptım negatif kan verdim beta baktırdım 1.52 çıktı iki gün sonra bugün 15. Günüm test yaptım silik çıktı ne düşünüyorsunuz mümkün müinşallah canım ya iğnein etkisi bu zamana kadar ağrı yapmaz sanırım,ağrı eşiğimde çok düşük,alt karın ağrım belim kopuyor.masa başı çalışıyorum allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?