Kuzum 12. Güne kadar devam ediyormuş etkisi
Bazılarında daha erken de geçmiş de merak ettim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum 12. Güne kadar devam ediyormuş etkisi
Sizin iyiymis, olur insallah bu ay.Canım o dönem 2 tahlil yaptirmistik biri %31 diğeri %27 çıkmıştı.. varikosel var mi diye bakıldı öyle bi sorun yok dendi. ilaç kullanmanız gerektiğini söyledi doktor ve art med diye bi ilaç yazdı üç ay kullandı eşim.. sonra tahlil yaptık 70'e yükselmişti.. en sonuncuyu da bu ay yaptık %48 falandi
Sizin iyiymis, olur insallah bu ay.
Şu iğne etkisi bir bende mi olmuyor ki anlamadım. Herşeyim gayet normal.
9.günüm bugün bende belirti istiyorum ama yok. Yada ben mi anormalim?
Sizin yazdıklarınızı okudukça karamsarlaştım.
Bizde de pek bişey yok ki,belirtiye bakmıyor zaten hiç belli olmaz canım. Benim sadece idrara çıkma var çok. Gaz da geçti sayılır.Selam kızlar
Şu iğne etkisi bir bende mi olmuyor ki anlamadım. Herşeyim gayet normal.
9.günüm bugün bende belirti istiyorum ama yok. Yada ben mi anormalim?
Sizin yazdıklarınızı okudukça karamsarlaştım.
Bende de sadece progestan fitil kullandığım için göğüs acısı var canım benim. Oma sarıldım bir umut. O da olmasa .Benim de yavaş yavaş geciyo sanki kuzum sadece bugün sol kasigimda sanki baloncuk varmış da eğildiğimde batiyo gibiydi ama o da geçti..
Evet okuyorum hep hiç belirti olmadan gebe kalanları ama insan düşünmeden de duramıyor ki.Bizde de pek bişey yok ki,belirtiye bakmıyor zaten hiç belli olmaz canım. Benim sadece idrara çıkma var çok. Gaz da geçti sayılır.
Bende progestan kullanıyorum başımı çok döndüruyoEvet okuyorum hep hiç belirti olmadan gebe kalanları ama insan düşünmeden de duramıyor ki.
Ağızdan mi alıyorsun kuzum? Ben alttan alıyorum sadece göğüs sancısı yapıyor o kadar.Bende progestan kullanıyorum başımı çok döndüruyo
Evet ağızdan alttan demedi doktorAğızdan mi alıyorsun kuzum? Ben alttan alıyorum sadece göğüs sancısı yapıyor o kadar.
Ağızdan alınanın çok yan etkisi varmış. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yoldaEvet ağızdan alttan demedi doktor
Bende de sadece progestan fitil kullandığım için göğüs acısı var canım benim. Oma sarıldım bir umut. O da olmasa .
5.aşılamamız bunda da negatifi görücem sanırım
Aminnnn peşpeşe olmuşuz hepimiz iğneyiAğızdan alınanın çok yan etkisi varmış. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda
Senin ki aşılama iğnesi mı kuzum ben anlamıyorum pek çatlatma iğnesiyle farklı şeyler mıBende de sadece progestan fitil kullandığım için göğüs acısı var canım benim. Oma sarıldım bir umut. O da olmasa .
5.aşılamamız bunda da negatifi görücem sanırım
çatlatma iğnesi kuzum. Aşılama iğnesi yok. Yumurtaları belirli büyüklüğe gelince çatlatıyorSenin ki aşılama iğnesi mı kuzum ben anlamıyorum pek çatlatma iğnesiyle farklı şeyler mı
Sen bize göre daha iyi anlarsın kuzum diğer iğnelerinde yan etki yapıyor muydu sendeçatlatma iğnesi kuzum. Aşılama iğnesi yok. Yumurtaları belirli büyüklüğe gelince çatlatıyor
Canım valla sadece 1 kere iğnenin 1 gün sonrası hafif kahve akıntım oldu o kadar. Başka hiç bir etki yaşamadım. Herkes yazıyor bir sürü şey ama bünyeden bünyeye değişir işte. Herkeste bir olmuyor.Sen bize göre daha iyi anlarsın kuzum diğer iğnelerinde yan etki yapıyor muydu sende
Yok benim ilk çatlatma ignemCanım valla sadece 1 kere iğnenin 1 gün sonrası hafif kahve akıntım oldu o kadar. Başka hiç bir etki yaşamadım. Herkes yazıyor bir sürü şey ama bünyeden bünyeye değişir işte. Herkeste bir olmuyor.
Sen aşılamamı oldun?