Cikar o zaman,yarın sabah yapsan. Ben de 23 unde vuruldum yarın bi denicem şansımı21inde vuruldum 13. Gundeyim
Dun vardi cizgi yarin cikacakmi bakalmCikar o zaman,yarın sabah yapsan. Ben de 23 unde vuruldum yarın bi denicem şansımı
Resmi var miDun vardi cizgi yarin cikacakmi bakalm
Bide belirtin var miDun vardi cizgi yarin cikacakmi bakalm
Resimde diye galiba goremedim ben çizgi
Resimde diye galiba goremedim ben çizgi
Son resimde gördüm evet,vardır ınsallahh. Belirti var mı Ben adet olacak gibiyimSilik zaten canim da umudum yok yani pzt adet gunum yarin cizgi cikarsa pzt kan vercem
Pek bir belirti yok.Son resimde gördüm evet,vardır ınsallahh. Belirti var mı Ben adet olacak gibiyim
belli olmuyor gerçi belirtiler. Hayırlısı bakalim Yarin yazarsın sende sonucuPek bir belirti yok.
Tamambelli olmuyor gerçi belirtiler. Hayırlısı bakalim Yarin yazarsın sende sonucu
Yaptin mi,benim negatif
Benim de negatif adetin gelmesini bekliyorum. Senin ne zaman gelecek adet.Yaptin mi,benim negatif
Silik bile mi çıkmadı, benim 6 kasımda olmam lazım. Sen ?Benim de negatif adetin gelmesini bekliyorum. Senin ne zaman gelecek adet.
4 kasim yok cikmadi hicSilik bile mi çıkmadı, benim 6 kasımda olmam lazım. Sen ?
Benim de böyle4 kasim yok cikmadi hic
Silikte cikmadi ki :)Rabbimden umut kesilmez kızlar olmazsanız tekrarlayın testlerinizi ben bir yerde de okumuştum ilk önce silik çıkıp adet günü test yapıp pozitif göreni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?