Kardeşim lütfen sonucu paylaşır mısın??? Bugun 10 gunumdu kaset test yaptim negatif, ama ilk idrarlar yapmadim, oğlene doğru yaptim. Sende bi değisiklik oldu mu?kimse yokmuuu
Bende 26 Kasım'da oldum bugün 10.gunum ve kaset test yaptım negatif sizce erken gebellik testini yapsam mı yarın çok heyecanlıyımCnm nasıl oldu hamilesindir inşallah eğer hamileysen belirtilerine ihtiyacım var
Aynı durumdayız senleKardeşim lütfen sonucu paylaşır mısın??? Bugun 10 gunumdu kaset test yaptim negatif, ama ilk idrarlar yapmadim, oğlene doğru yaptim. Sende bi değisiklik oldu mu?
Amin kadeşim, bir kaç gune yine deneyeceğim, sende denersen yazar misin sonucu?Aynı durumdayız senlerabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tabiki yazarım ama ben yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam çünkü dayanamicam sonucu yazarım bu arada siz bende bi gün önce olmuşsunuz bence erken gebelikte çıkar diye düşünüyorumAmin kadeşim, bir kaç gune yine deneyeceğim, sende denersen yazar misin sonucu?
Bide bende iğneyi vurduğum günden beri bel ağrısı var sizdede oldumu bel ağrısıAmin kadeşim, bir kaç gune yine deneyeceğim, sende denersen yazar misin sonucu?
Evet, vurduğum gunden beri kasıklarım fena ağriyo, dünden beri geçti biraz. Kasik ağrim geçince ise mide bulantim başladi, baş dönmem aşiri var, belim ağriyo. Ve sanki rahmimi çekiştiriyolarmiş gibi şeyler oluyo. Birde sık sık idrar çıkma. Anlamadim psikolojik mi, yoksa ignenin tesiri mi. Ben bu arada çok fazla su içen biriyim. Belkide o yuzden ignenin etkisi cabuk geçti. Bu gun yaptim kaset test negatifBide bende iğneyi vurduğum günden beri bel ağrısı var sizdede oldumu bel ağrısı
Ayy inşAllah pozitif çikar ve hamilesinizdir. Bende arada kaldim, acaba yarin erken gebelik testi yapsam mi diye. Yarin ola hayr ola, yaparsam yazarim bende.Tabiki yazarım ama ben yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam çünkü dayanamicam sonucu yazarım bu arada siz bende bi gün önce olmuşsunuz bence erken gebelikte çıkar diye düşünüyorum
Bendede çok bel ağrısı var bide gündüz çok sık sık idrara çıkıyorum geceleri bikereEvet, vurduğum gunden beri kasıklarım fena ağriyo, dünden beri geçti biraz. Kasik ağrim geçince ise mide bulantim başladi, baş dönmem aşiri var, belim ağriyo. Ve sanki rahmimi çekiştiriyolarmiş gibi şeyler oluyo. Birde sık sık idrar çıkma. Anlamadim psikolojik mi, yoksa ignenin tesiri mi. Ben bu arada çok fazla su içen biriyim. Belkide o yuzden ignenin etkisi cabuk geçti. Bu gun yaptim kaset test negatif
İnşallah sizde hamilesinizdir bence yapın sizin 12.ci gün oluyor yarın benim 11.ci gün oluyor ben sabah yaptigimda sonucu yazarım eğer sizde yaparsanız yazarsanız sevinirimAyy inşAllah pozitif çikar ve hamilesinizdir. Bende arada kaldim, acaba yarin erken gebelik testi yapsam mi diye. Yarin ola hayr ola, yaparsam yazarim bende.
Benimde yarin 11-gunum. Ben 25 kasim yaptirdim. Sizde 26 kasim yaptiysaniz yarin 10 gun olmuyo mu? Ben mi yanlis hesap yaptimİnşallah sizde hamilesinizdir bence yapın sizin 12.ci gün oluyor yarın benim 11.ci gün oluyor ben sabah yaptigimda sonucu yazarım eğer sizde yaparsanız yazarsanız sevinirim
Hyr olduğun günden sayacaksinBenimde yarin 11-gunum. Ben 25 kasim yaptirdim. Sizde 26 kasim yaptiysaniz yarin 10 gun olmuyo mu? Ben mi yanlis hesap yaptim
Ben yaptirdiğim günden diğerine bir gibi hesapliyodumHyr olduğun günden sayacaksin
Ben yaptirdiğim günden diğerine bir gibi hesapliyodum
Yok cnm olduğun günden sayacaksinBen yaptirdiğim günden diğerine bir gibi hesapliyodum
Cnm ben şimdi yaptım testi silik çıktı dün kaset test yaptım nagatifti acaba iğne etkisimi yoksa gerçekten hamilemiyimYok cnm olduğun günden sayacaksin
Cnm ben şimdi yaptım testi dün kaset test yaptım nagatifti acaba iğne etkisimi yoksa gerçekten hamilemiyimBen yaptirdiğim günden diğerine bir gibi hesapliyodum
Erken düşük beta algıladığı için hala iğne etkisi olabilir. Bir de benmde bildiğim iğne günü hariç gün sayarızCnm ben şimdi yaptım testi dün kaset test yaptım nagatifti acaba iğne etkisimi yoksa gerçekten hamilemiyim
Ama dün kaset test yaptım nagatifti iğne etkisi olsa ondada cikmazmiErken düşük beta algıladığı için hala iğne etkisi olabilir. Bir de benmde bildiğim iğne günü hariç gün sayarız
Kaset yüksek betayı algıladığı için onda çıkmamış olabilir şöyle anlatayım iğne etkisi geçmek üzeredir beta 7/8 dir kaset algılamaz ama erken algılamıştır demek istediğim oAma dün kaset test yaptım nagatifti iğne etkisi olsa ondada cikmazmi
Kaset 25 beta ve üstünü algılıyor canımAma dün kaset test yaptım nagatifti iğne etkisi olsa ondada cikmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?