Kızlar çok acil çatlatma iğnesi 11. Gün

Ben ileri derecede pcosum. Amh 12.8 di. Femara ve ovitrelle kullandım. İki yumurtam oluştu. Biri 17 küsur bseydi. Diğeri de 18 küsur bseydi.
Ovitrelle sonrası zaten söylemiştir doktor 36 saat sonra ilk ilişki. Sonra gün aşırı . Bende öyle yaptım. Başka hiçbir şey yapmadım. Normal yaşantıma devam ettim farklı bir şey yemedim . Sadece folik asit kullandım
Ben de de pco var ben bu zamana kadar hiç yumurtlama günümü falan bilemedim inşallah bizlerde iyi haberler alırız açıklamanız için teşekkür ederim♥️

Bende ovitrelle ile hamile kaldım şu an 11+3 gebeyim. Ben 10 günden sonra çok rahatsız hissettim kendimi. Kasık ağrısı uykusuzluk ateş basması vs hepsini yaşadım. Evde gebelik testini 10. gün yaptım hep pozitif çıktı ama dikkate almadım. 12. gün dayanamadım acilde kan verdim 63.67 çıktı. Yine var diye düşünmedim üzülmemek için . İğne etkisidir dedim. 14. gün doktoruma gittim anlattım gebelik vardır iğneden bu kadar yüksek çıkmaz dedi. Kan aldı 164 çıktı gebelik var dedi. Hafta sonu araya girdi 4 gün sonra yine kan verdim 1292 çıktı. Süreç boyleydi. Umudunu kaybetme ama umutlanma da dualarım senin ve senin gibi anne olmak isteyen bütün kadınlarla 🤗
Merhaba hayırlı uğurlu olsun bu süreci nasıl yönettiniz bende ovitrelle vurunalı 5 gün oluyor ama düşünmedene edemiyorum 2 senedir korunmadığımız için yine olmayacak düşüncesiyle karamsarlığa çok kapılıyorum. Daha sonra da karamsar olmamam gerektiğini düşünüp gebelik elde etme düşüncesine yöneliyorum ki bunu daçok düşünmemek gerekiyormuş ben bir türlü ortasını bulamadım.

Arkadaşlar merhaba ben 9 aralıkta ovitrella vuruldum, 11. Gün testim negatif ama gün içerisinde mide bulantım oluyor,sağ kasığımda ara ara sancı gibi bir ağrı oluşuyor sızı gibi diyebilirim değişik sizce sonuö değişir mi iğne etkisi mi? Lütfen acil cevap kafayı yicem artık 😭😭😭
Merhaba canım ben de 3 aralıkta yaptım iğnenin 13. Günü test yaptım negatif 14. Günü yaptım çok silik şimdi 20. Günü dün regl günüm dü olmadım tekrar test yaptım koyulaştı biraz daha çizgi yarın kan vericem biraz daha sabır et inşallah pozitifdir🤲💐

Bende ovitrelle ile hamile kaldım şu an 11+3 gebeyim. Ben 10 günden sonra çok rahatsız hissettim kendimi. Kasık ağrısı uykusuzluk ateş basması vs hepsini yaşadım. Evde gebelik testini 10. gün yaptım hep pozitif çıktı ama dikkate almadım. 12. gün dayanamadım acilde kan verdim 63.67 çıktı. Yine var diye düşünmedim üzülmemek için . İğne etkisidir dedim. 14. gün doktoruma gittim anlattım gebelik vardır iğneden bu kadar yüksek çıkmaz dedi. Kan aldı 164 çıktı gebelik var dedi. Hafta sonu araya girdi 4 gün sonra yine kan verdim 1292 çıktı. Süreç boyleydi. Umudunu kaybetme ama umutlanma da dualarım senin ve senin gibi anne olmak isteyen bütün kadınlarla 🤗
Merhaba benim 20. Günüm dün erken gebelik testi yaptım bugün de kaset test yaptım bakabilirmisiniz pembe olan erken gebelik testi onu dün yaptım diğerini de bir saat önce yaptım o normal test

Eklentiler

• IMG_20241222_230002.jpg
    IMG_20241222_230002.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20241221_100852.jpg
    IMG_20241221_100852.jpg
    159,8 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba hayırlı uğurlu olsun bu süreci nasıl yönettiniz bende ovitrelle vurunalı 5 gün oluyor ama düşünmedene edemiyorum 2 senedir korunmadığımız için yine olmayacak düşüncesiyle karamsarlığa çok kapılıyorum. Daha sonra da karamsar olmamam gerektiğini düşünüp gebelik elde etme düşüncesine yöneliyorum ki bunu daçok düşünmemek gerekiyormuş ben bir türlü ortasını bulamadım.
Bende 1 yıl 4 aylık evliyim. Hiç korunmadim. Ama olmadı. Çok çok çok üzülüyordm. Pcos olduğum için adet gecikmesi hep yaşadım. Her ay acilde kan verdim hamile sanarak olmadı. Ağlayarak döndüm eve . 1 yıl dolmadan tedavi yapamayız dediler. 1 yıl doldu ilaç ve iğneyi duyunca umutlarım yeşerdi. Ama olmazsa üzülmek yok ilk deneme de olacak diye bir şey yok bir daha denersin diye kendimi hep tembihleer gibi konuştum. Günlerimi değerlendirdim. Bu süreçte eve tikilmadim. Evde durdukça Google'dan illa ki hamilelik iğne ilaç vs vs araştırmaya başladım. Hep dışarı çıktım. Gündüz arkadaşlarımla akşam eşimle. Evde durmamak düşünmemek için. Çok şükür Allah'a ilk deneme de hamile kaldım.

X