• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma ignesi 11 günü yardım kızlarrrr

Amin kadeşim, bir kaç gune yine deneyeceğim, sende denersen yazar misin sonucu?
Tabiki yazarım ama ben yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam çünkü dayanamicam sonucu yazarım bu arada siz bende bi gün önce olmuşsunuz bence erken gebelikte çıkar diye düşünüyorum

Bide bende iğneyi vurduğum günden beri bel ağrısı var sizdede oldumu bel ağrısı
Evet, vurduğum gunden beri kasıklarım fena ağriyo, dünden beri geçti biraz. Kasik ağrim geçince ise mide bulantim başladi, baş dönmem aşiri var, belim ağriyo. Ve sanki rahmimi çekiştiriyolarmiş gibi şeyler oluyo. Birde sık sık idrar çıkma. Anlamadim psikolojik mi, yoksa ignenin tesiri mi. Ben bu arada çok fazla su içen biriyim. Belkide o yuzden ignenin etkisi cabuk geçti. Bu gun yaptim kaset test negatif

Tabiki yazarım ama ben yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam çünkü dayanamicam sonucu yazarım bu arada siz bende bi gün önce olmuşsunuz bence erken gebelikte çıkar diye düşünüyorum
Ayy inşAllah pozitif çikar ve hamilesinizdir. Bende arada kaldim, acaba yarin erken gebelik testi yapsam mi diye. Yarin ola hayr ola, yaparsam yazarim bende.

Evet, vurduğum gunden beri kasıklarım fena ağriyo, dünden beri geçti biraz. Kasik ağrim geçince ise mide bulantim başladi, baş dönmem aşiri var, belim ağriyo. Ve sanki rahmimi çekiştiriyolarmiş gibi şeyler oluyo. Birde sık sık idrar çıkma. Anlamadim psikolojik mi, yoksa ignenin tesiri mi. Ben bu arada çok fazla su içen biriyim. Belkide o yuzden ignenin etkisi cabuk geçti. Bu gun yaptim kaset test negatif
Bendede çok bel ağrısı var bide gündüz çok sık sık idrara çıkıyorum geceleri bikere

Ayy inşAllah pozitif çikar ve hamilesinizdir. Bende arada kaldim, acaba yarin erken gebelik testi yapsam mi diye. Yarin ola hayr ola, yaparsam yazarim bende.
İnşallah sizde hamilesinizdir bence yapın sizin 12.ci gün oluyor yarın benim 11.ci gün oluyor ben sabah yaptigimda sonucu yazarım eğer sizde yaparsanız yazarsanız sevinirim

İnşallah sizde hamilesinizdir bence yapın sizin 12.ci gün oluyor yarın benim 11.ci gün oluyor ben sabah yaptigimda sonucu yazarım eğer sizde yaparsanız yazarsanız sevinirim
Benimde yarin 11-gunum. Ben 25 kasim yaptirdim. Sizde 26 kasim yaptiysaniz yarin 10 gun olmuyo mu? Ben mi yanlis hesap yaptim😂

Yok cnm olduğun günden sayacaksin 😊
Cnm ben şimdi yaptım testi silik çıktı dün kaset test yaptım nagatifti acaba iğne etkisimi yoksa gerçekten hamilemiyim🫢

Eklentiler

• 1000050371.jpg
    1000050371.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 41
Ama dün kaset test yaptım nagatifti iğne etkisi olsa ondada cikmazmi
Kaset yüksek betayı algıladığı için onda çıkmamış olabilir şöyle anlatayım iğne etkisi geçmek üzeredir beta 7/8 dir kaset algılamaz ama erken algılamıştır demek istediğim o 🥰 inşallah vardır da yanılıyorumdur 🌸🤲🏻

Back