Ben iğneyle hamileyken hatıra kalması için kaset test yapmıştım çıkmamıştı en iyisi erken gebelik testi 2 kere yapmak ve kan vermek kan doğru olandırMerhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)
Bence iğne etkisi geçmiştir bugün erken gebelik testi yapabilirsinizSizin deneyiminiz nelerdir ne zaman ogrendiniz gebeliginizi bugun 12 gün erken genelikk testi yapsammi tekrar ignenin etkisindenmi çift cıkıyor acaba
Ben iğneyle hamileyken hatıra kalması için kaset test yapmıştım çıkmamıştı en iyisi erken gebelik testi 2 kere yapmak ve kan vermek kan doğru olandır
Sizce ignenin etkisi kacinci gün de geçiyor kan ne zaman vermeliyim 15. Günü beklemelimiyimBence iğne etkisi geçmiştir bugün erken gebelik testi yapabilirsiniz
Biri erken biri kaset test testler zaten kafayı yemiş durumda kasette negatif olan erkende çıkabiliyor size tavsiyem bu marka erken gebelik testiniz varsa sabahları bir kaç gün bakın koyulugaMerhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)
Birazdan erkekn gebelikte testini tekrarlayacagimBiri erken biri kaset test testler zaten kafayı yemiş durumda kasette negatif olan erkende çıkabiliyor size tavsiyem bu marka erken gebelik testiniz varsa sabahları bir kaç gün bakın koyuluga
Aslında kişiden kişiye değişiyor kimisinde 10. Gün kimisinde 12. Gün ya da 14. Gün geçiyor sıvı alımına da bağlı sanırım kan testini doktorlar 14. Gün önerir kesin geçmiş olur o zaman ama bence evde pozitif görmeden kan testi vermeye gerek yokSizce ignenin etkisi kacinci gün de geçiyor kan ne zaman vermeliyim 15. Günü beklemelimiyim
Her gün değil 2 gün arayla yapin ki doktorlar genelde 14. Günden sonra test istiyorlarBirazdan erkekn gebelikte testini tekrarlayacagim
Biraz idrara sıkışınca öyle en az iki saat sıvı almayınBirazdan erkekn gebelikte testini tekrarlayacagim
Tabi bekleyebiliyorsanız yarın ilk idrarla daha iyi olurBiraz idrara sıkışınca öyle en az iki saat sıvı almayın
Ben öbür aşılamamda 11 gün öğrenmiştim daha geç veya daha erken öğrenen de var kişiden kişiye değişirSizce ignenin etkisi kacinci gün de geçiyor kan ne zaman vermeliyim 15. Günü beklemelimiyim