Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen bende oyleyim sık idrara çıkma, fakat çok fazla su içen biriyim, idrara normalde de sıkca çıkardım da bu kadar da degildi, ben gunlerce saklasam hiç afedersiniz sıkışmazdım, ama şimdi geldiği anda tualete gitmem gerekiyo
Merhaba canim yok bu gun de denedim negatif, doktorumla da konuştumm, olsa çıkardi dimi diye sordum, evet canim olsaydi çıkmasi lazimdi dedi, ama regle kadar bekleyelim dedi.Herhalde bir iki gune kadar regl olurum
Merhaba canim yok bu gun de denedim negatif, doktorumla da konuştumm, olsa çıkardi dimi diye sordum, evet canim olsaydi çıkmasi lazimdi dedi, ama regle kadar bekleyelim dedi.Herhalde bir iki gune kadar regl olurum
Bakalim yine deneyelim gorelim nolucak. Hakkimizda hayirlisi canim. Ben bu ay çok umutluydum ya.Gerçekte ben 1 buçuk aydir korunmasiz ilişki yapiyorum. İlk evlendiğimizde iki ay korunduk, sonra korunmadiğim ilk ay kendiliğinden hamile kaldim fakat 7 aylikken erken doğumla kizimizi kayb ettik, sonra da ben travma yaşadiğim için nerdeyse 3 yil geçti istemiyodum. Bakalim ne zaman nasip olursa.