Ayyyy bencee hamilesinn bebeğimbende yarin erken testle yapicam, bu gun kaset yaptim negatiftiCnm ben şimdi yaptım testi dün kaset test yaptım nagatifti acaba iğne etkisimi yoksa gerçekten hamilemiyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma ignesi 11 günü yardım kızlarrrr
- Konu Sahibi mehadess
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatma 11. gün gebelik # hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ayy inşallah hamileyimdir bence seninki çıkar yarın ilk idrarla erken gebelik testi yap inşallah sendede çıkarAyyyy bencee hamilesinn bebeğimbende yarin erken testle yapicam, bu gun kaset yaptim negatifti
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Merhaba ben de ayın 26’sında aşılama yaptırdım bugün 11. günüm inşallah pozitif test görürüz çok heyecanlıyımHyr olduğun günden sayacaksin
İnşallah görürsün test yaptinmi hiçMerhaba ben de ayın 26’sında aşılama yaptırdım bugün 11. günüm inşallah pozitif test görürüz çok heyecanlıyım
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Anında mı çıktı ikinci çizgiCnm ben şimdi yaptım testi dün kaset test yaptım nagatifti acaba iğne etkisimi yoksa gerçekten hamilemiyim
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
hiç yapmadım günümü bekliyorumİnşallah görürsün test yaptinmi hiç
Evet anında çıktı bende sizin gibi çok heyecanlıyım bide bugün adet günümdü daha olmadımAnında mı çıktı ikinci çizgi
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Bu benim dördüncü aşama olacak iki aşılama negatif sonuçlandı bir aşılama kızım oldu çok şükür bu da dördüncü aşılama olacak inşallah bu sefer tutarİnşallah görürsün test yaptinmi hiç
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
İnşallah olmazsınız pozitif sonuçlanır Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin peki belirtileriniz nasıldıEvet anında çıktı bende sizin gibi çok heyecanlıyım bide bugün adet günümdü daha olmadım
İnşallah tutar sizin iğne değil demi aşılamaBu benim dördüncü aşama olacak iki aşılama negatif sonuçlandı bir aşılama kızım oldu çok şükür bu da dördüncü aşılama olacak inşallah bu sefer tutar
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Hangi iğneleri soruyorsunuz yumurta büyütme iğneleri mi onları kullandım hepsiniİnşallah tutar sizin iğne değil demi aşılama
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Sizin belirtileriniz nasıldıİnşallah tutar sizin iğne değil demi aşılama
İnşallah cnm saol amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın belirtilerim iğne olduğum günden beri belim bacaklarım ağrıyordu bide göğüs ağrısı vardı aşırı iştahım açıldı sürekli yeme isteğim var ve sık sık idrara çıkma olduİnşallah olmazsınız pozitif sonuçlanır Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin peki belirtileriniz nasıldı
Yumurta çatlatma iğnesiHangi iğneleri soruyorsunuz yumurta büyütme iğneleri mi onları kullandım hepsini
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Benim de bacaklarım çok ağrıyor belim de ara ara ağrıyor uzanmaktan adet sancılarıda 6 gün başladı Benim iştahım yok 2 kg verdimİnşallah cnm saol amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın belirtilerim iğne olduğum günden beri belim bacaklarım ağrıyordu bide göğüs ağrısı vardı aşırı iştahım açıldı sürekli yeme isteğim var ve sık sık idrara çıkma oldu
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Evet yumurta çatlatma iğnesi de kullandım aşılamadan bir gün önce ertesi günü aşılama oldumYumurta çatlatma iğnesi
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Çok heyecanlı bir süreç insan çok yıpranıyor inşallah hayırla sonuçlanır kızım kardeş istiyor sürekliYumurta çatlatma iğnesi
Tabi belirtiler herkeste aynı olmuyor ümitsizliğe kapılmayın inşallah o iki çizgiyi görürsünüzBenim de bacaklarım çok ağrıyor belim de ara ara ağrıyor uzanmaktan adet sancılarıda 6 gün başladı Benim iştahım yok 2 kg verdim
- 11 Eylül 2018
- 161
- 34
- 98
Siz ne zaman kan testi yapacaksınızTabi belirtiler herkeste aynı olmuyor ümitsizliğe kapılmayın inşallah o iki çizgiyi görürsünüz
Anladım cnm Allah nasip etsin inşallahEvet yumurta çatlatma iğnesi de kullandım aşılamadan bir gün önce ertesi günü aşılama oldum