- Konu Sahibi BeyzaaNurrAk
208 canımDeğerin kaç çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
208 canımDeğerin kaç çıktı
Gözle çok net görünüyor ama kameram iyi çekmiyorKızlar merhaba bende femara Ovitrelle kullandım iğne günü hariç bugün 11.günüm erken gebelik testi yaptım bayagı net görünen bir çizgi çıktı acaba var mıdır 11.günde bu kadar net çıkması iğne etkisi midir acaba
Canım 3 gün sonra tekrarlamanı tavsiye ederim,bazı bünyede 11.gün bile atmıyor iğne etkisini,tam net olsun diye 3 gün beklemeni öneririmGözle çok net görünüyor ama kameram iyi çekmiyor
Canım 3 gün sonra tekrarlamanı tavsiye ederim,bazı bünyede 11.gün bile atmıyor iğne etkisini,tam net olsun diye 3 gün beklemeni öneririm
Ayyy ama inşallah kucağına alırsın hamişsindirrGözle çok net görünüyor ama kameram iyi çekmiyor
Ben dayanamayıp kan testi yaptırdım 15.23 çıktı. Geçen ay 11.günde yaptırdığımda 0.900 çıkmıştı inşallah iğne etkisi değildirCanım 3 gün sonra tekrarlamanı tavsiye ederim,bazı bünyede 11.gün bile atmıyor iğne etkisini,tam net olsun diye 3 gün beklemeni öneririm
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnAyyy ama inşallah kucağına alırsın hamişsindirr
Canım çok sevindim yeni gördüm benimde bugün 6. Günüm ve test negatif ilk gün pozitifti yani iğne etkisini atmış bol su içen biriyim sanırım ondan adetim 6 ocakta 5 ocakta tekrar test yapacağım bundan sonraki pozitif iğne değil hamilelik pozitif olacak bana dua et208 canım
İnşallah gönlündeki olur canım. Güzel haberlerini bekliyorumCanım çok sevindim yeni gördüm benimde bugün 6. Günüm ve test negatif ilk gün pozitifti yani iğne etkisini atmış bol su içen biriyim sanırım ondan adetim 6 ocakta 5 ocakta tekrar test yapacağım bundan sonraki pozitif iğne değil hamilelik pozitif olacak bana dua et
İğneden sonra 14. Günde kaset test yaptınız mı?Çok sağol canım 27. Günümde kan verdim
Yaptım canım 13. Gün yaptım negatifdi 14. Gün çok silikti sonradan koyulaştıİğneden sonra 14. Günde kaset test yaptınız mı?
Benimde bugün 13. Günümdü negatifti yarın yapacağım banada dua edinnn bu sürede belirtiniz olmuş muydu?Yaptım canım 13. Gün yaptım negatifdi 14. Gün çok silikti sonradan koyulaştı
İnşallah pozitif olur canım inşallah güzel haberler verirsin. Sadece karnım ve belim çok ağrıyordu başka da yok canımBenimde bugün 13. Günümdü negatifti yarın yapacağım banada dua edinnn bu sürede belirtiniz olmuş muydu?
Benim hiç bir belirtim yok birde mayısta klomen kullanmıştım ancak onda 12. Gün regl olmuştumİnşallah pozitif olur canım inşallah güzel haberler verirsin. Sadece karnım ve belim çok ağrıyordu başka da yok canım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin ben de bu aralık ayında Gonal F 450 kullandım daha sonra obitecekle çatlatma iğnesi 26’sında da aşılama oldum o günden bu yana kısık ağrılarım mevcut ara ara bana da dua eder misiniz lütfen pozitif çıksın 9 Ocak‘ta kan testi vereceğimEveettt pozitif çok şükür
İnşaallah pozitifi görürsün canım. Ama benimki dış gebelik miş dün ameliyat oldum malesefRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin ben de bu aralık ayında Gonal F 450 kullandım daha sonra obitecekle çatlatma iğnesi 26’sında da aşılama oldum o günden bu yana kısık ağrılarım mevcut ara ara bana da dua eder misiniz lütfen pozitif çıksın 9 Ocak‘ta kan testi vereceğim
İnşallah gebelik vardır canım. Benimki dış gebelikmiş malesefBenim hiç bir belirtim yok birde mayısta klomen kullanmıştım ancak onda 12. Gün regl olmuştum
Çok üzüldüm ama umudumuzu yitirmeyelim inşallah sonraki denemelerinizde sağlıkla kucağınıza alacaksınızİnşaallah pozitifi görürsün canım. Ama benimki dış gebelik miş dün ameliyat oldum malesef
Amin inşallah canımÇok üzüldüm ama umudumuzu yitirmeyelim inşallah sonraki denemelerinizde sağlıkla kucağınıza alacaksınız
Yaaa ciddi misinizzz üzüldümm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsunnİnşallah gebelik vardır canım. Benimki dış gebelikmiş malesef