• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil çatlatma iğnesi 11. Gün

Kızlar merhaba bende femara Ovitrelle kullandım iğne günü hariç bugün 11.günüm erken gebelik testi yaptım bayagı net görünen bir çizgi çıktı acaba var mıdır 11.günde bu kadar net çıkması iğne etkisi midir acaba

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    276,7 KB · Görüntüleme: 32
Canım çok sevindim yeni gördüm benimde bugün 6. Günüm ve test negatif ilk gün pozitifti yani iğne etkisini atmış bol su içen biriyim sanırım ondan adetim 6 ocakta 5 ocakta tekrar test yapacağım bundan sonraki pozitif iğne değil hamilelik pozitif olacak bana dua et
İnşallah gönlündeki olur canım. Güzel haberlerini bekliyorum 🤲🏻💕💐

Eveettt pozitif çok şükür 🤲🥰
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🌸🥹 ben de bu aralık ayında Gonal F 450 kullandım daha sonra obitecekle çatlatma iğnesi 26’sında da aşılama oldum o günden bu yana kısık ağrılarım mevcut ara ara bana da dua eder misiniz lütfen pozitif çıksın 9 Ocak‘ta kan testi vereceğim🙏🏻

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🌸🥹 ben de bu aralık ayında Gonal F 450 kullandım daha sonra obitecekle çatlatma iğnesi 26’sında da aşılama oldum o günden bu yana kısık ağrılarım mevcut ara ara bana da dua eder misiniz lütfen pozitif çıksın 9 Ocak‘ta kan testi vereceğim🙏🏻
İnşaallah pozitifi görürsün canım. Ama benimki dış gebelik miş dün ameliyat oldum malesef

Back
X