- 3 Ocak 2021
- 3.277
- 1.012
- 83
- 35
Yani belirtimin de olmayışı en büyük etken daha önce gebelik tecrübelerim oldu mutlaka bir belirti veriyorAma 13 den bile donenler olmuş, umutsuzluğa kapilma canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani belirtimin de olmayışı en büyük etken daha önce gebelik tecrübelerim oldu mutlaka bir belirti veriyorAma 13 den bile donenler olmuş, umutsuzluğa kapilma canim
Hakkimizda hayirlisi canim. Benimde bu gun 13 cu gunum hem kaset hem erken gebelik testi negatif, ama belirtilerim var. Belkide regl olucam bilemiyorum artikYani belirtimin de olmayışı en büyük etken daha önce gebelik tecrübelerim oldu mutlaka bir belirti veriyor
Belirtiler regl belirtisi de olabilir ya benim hala bitebileyim yok ama anlam veremiyorum acaba adetim gecikecek mi bilemedimHakkimizda hayirlisi canim. Benimde bu gun 13 cu gunum hem kaset hem erken gebelik testi negatif, ama belirtilerim var. Belkide regl olucam bilemiyorum artik
Yazarım canım sabah tekrar yapacam negatifse zaten bir daha dönmez yarın 12.gün
Ne yaptınız bende aynı durumdayımHakkimizda hayirlisi canim. Benimde bu gun 13 cu gunum hem kaset hem erken gebelik testi negatif, ama belirtilerim var. Belkide regl olucam bilemiyorum artik
Sonuç ne çıktı hamile misinizHakkimizda hayirlisi canim. Benimde bu gun 13 cu gunum hem kaset hem erken gebelik testi negatif, ama belirtilerim var. Belkide regl olucam bilemiyorum artik
Bu gün de denedim bişey yok. Negatif. Doktorumlada konuştum, olsa çıkardi dimi diye sordum evet canim olsa çıkmasi lazimdi şuana kadar, belliki tutmadi bu ay. Herhalde bir iki gune regl olurumNe yaptınız bende aynı durumdayım
Sonuç ne çıktı hamile misiniz
Kan verdiniz miBu gün de denedim bişey yok. Negatif. Doktorumlada konuştum, olsa çıkardi dimi diye sordum evet canim olsa çıkmasi lazimdi şuana kadar, belliki tutmadi bu ay. Herhalde bir iki gune regl olurum
Hayir, kana gerek yok ki. Testte çıkmadıktan sonra bir anlami yok bence.Kan verdiniz mi
Benim doktorum 15.gün kan ver evde yapılan testlerde çıkmaz dedi bende normal kaset test yaptım bugün akşam ve negatif çıktı yarın 14.günüm sabah kan vercem bence sende verHayir, kana gerek yok ki. Testte çıkmadıktan sonra bir anlami yok bence.
Benim de 13. Gun negatif cikti kan maalesefBu gün de denedim bişey yok. Negatif. Doktorumlada konuştum, olsa çıkardi dimi diye sordum evet canim olsa çıkmasi lazimdi şuana kadar, belliki tutmadi bu ay. Herhalde bir iki gune regl olurum
Haklisin, fakat ben kan verirsem çok stress yapiyorum, o yüzden bekleyeceğim, eğer 1 hafta daha regl olmazsam o zaman veririm buyuk ihtimal,ama artik karnim karincalanmaya başladi bile yarina falan regl olucam buyuk ihtimal.Umarim siz hamilesinizdir.Benim doktorum 15.gün kan ver evde yapılan testlerde çıkmaz dedi bende normal kaset test yaptım bugün akşam ve negatif çıktı yarın 14.günüm sabah kan vercem bence sende ver
Çok üzüldüm canim benim.Umarim en kisa zamanda bebeklerimiz bizlerle olur. Sizin bebeğiniz var mi? Yoksa ilk mi?Benim de 13. Gun negatif cikti kan maalesef
Yok maalesef olursa ilk bebegim olacak. Tup bebege gecmeyi dusunuyoruz artik.. sizin var mi?Çok üzüldüm canim benim.Umarim en kisa zamanda bebeklerimiz bizlerle olur. Sizin bebeğiniz var mi? Yoksa ilk mi?
İnsAllah canim. Maalesef biz ilk kizimizi 7 aylik erken doğumla kayb ettik.Evlendik,2 ay korunduk, fakat taa sevgililikten beri kocam kiz çoçuğu için deliriyoo, işte bi bebeğimiz olsun dedi bende tamam dedim,korunmadiğim ilk ay hamile kaldim. Kizimizdan sonra travma geçirdim o olaydan nerdeyse 3 yil geçti(3 yil implantla korundum 1 buçuk ay önce çıkarttirdim) ben artik Anne olmak istemiyorum dedim hatta bi ara. Fakat sevdiğim insandan bir bebek çok istiyorum, eşim hergun yalvariyo, bende oturdum dusundum, karar verdim Anne olmaya, işte böyle. Bu da benim hikayem.Yok maalesef olursa ilk bebegim olacak. Tup bebege gecmeyi dusunuyoruz artik.. sizin var mi?
Kizlar ben 10 gun once çatlatma ingesi vuruldum pazartesi test yaptim pozitif di sonra degerim dustu suan negatif iğneyle alakali biseymi igneyle hamile kalan varmi ne kdr surede kalinio lutfen cvpKizlar selam nasilsiniz?? Ben 25 kasim çatlatma iğnesi yaptirdim, doktor tavsiyesiyle, (özel doktorum) işte 2 gün öğlen saat 2-de bu iğneyi yaptir ve 3 gün araliksiz cinsel ilişki, sonrasinda gün aşiri cinsel ilişki dedi, kocam bu arada yillardir çoçuk istiyo, harfiyen ne dediyse doktor yaptik. Ve doktorum tenbihledi,12 aralik test yap, erkenden sakın yapma, doğru sonuç almayiz. Fakat merak işte, dayanamayıb 10-cu gün kaset test yaptim, negatif, bu gün 12-gün, erken gebelik testi yaptim o da negatif. Resmini koyarım buraya da. Sormak istediğim benim gibi olup da sonradan pozitif görenler var mı??
İğnenin kaçıncı gününde test verdiniz 15. Gündem önce yapılan testlerde yalancı pozitif çıkıyor iğnenin içinde gebelik hormonu var herkeste iğne etkisi farklı geçiyo atıyorum en erken 8. Günde en geç 12. Güne kadar iğne etkisi devam edebilir negatife döndüğü zaman artık sizin bedeniniz kendi kendine hcg üretmesi gerekiyo yani gebeliği bedeniniz kendi desteklemesi lazım bu iğneler ilaçlar sadece ufak bi dokunuş tutunsun diyeKizlar ben 10 gun once çatlatma ingesi vuruldum pazartesi test yaptim pozitif di sonra degerim dustu suan negatif iğneyle alakali biseymi igneyle hamile kalan varmi ne kdr surede kalinio lutfen cvp
Ayin 4 de verdim canim 12 gun oldu bu ay kalirmiyim acabaİğnenin kaçıncı gününde test verdiniz 15. Gündem önce yapılan testlerde yalancı pozitif çıkıyor iğnenin içinde gebelik hormonu var herkeste iğne etkisi farklı geçiyo atıyorum en erken 8. Günde en geç 12. Güne kadar iğne etkisi devam edebilir negatife döndüğü zaman artık sizin bedeniniz kendi kendine hcg üretmesi gerekiyo yani gebeliği bedeniniz kendi desteklemesi lazım bu iğneler ilaçlar sadece ufak bi dokunuş tutunsun diye
Yani 3-4 gün sonra bidaha yapabilirsin test bi arkadaşım vardı 15. Gün negatif 16. Gün pat diye pozitif oldu hiç belli olmıyo o yüzden bekle hiç önceden yapma bu testleri seni okadar iyi anlıyorum ki çok ama çok yaptım geçtim bu tedavilerden ama sadece test günü yapsan hiç bukadar stres olmazsın çünkü bikere yapacaksın tam yapacaksın :)Ayin 4 de verdim canim 12 gun oldu bu ay kalirmiyim acaba