Merhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma ignesi 11 günü yardım kızlarrrr
- Konu Sahibi mehadess
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatma 11. gün gebelik # hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2022
- 973
- 174
- 33
- 23
Ben iğneyle hamileyken hatıra kalması için kaset test yapmıştım çıkmamıştı en iyisi erken gebelik testi 2 kere yapmak ve kan vermek kan doğru olandırMerhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)
Bence iğne etkisi geçmiştir bugün erken gebelik testi yapabilirsinizSizin deneyiminiz nelerdir ne zaman ogrendiniz gebeliginizi bugun 12 gün erken genelikk testi yapsammi tekrar ignenin etkisindenmi çift cıkıyor acaba
Ben iğneyle hamileyken hatıra kalması için kaset test yapmıştım çıkmamıştı en iyisi erken gebelik testi 2 kere yapmak ve kan vermek kan doğru olandır
Sizce ignenin etkisi kacinci gün de geçiyor kan ne zaman vermeliyim 15. Günü beklemelimiyimBence iğne etkisi geçmiştir bugün erken gebelik testi yapabilirsiniz
- 30 Ağustos 2024
- 212
- 32
- 13
Biri erken biri kaset test testler zaten kafayı yemiş durumda kasette negatif olan erkende çıkabiliyor size tavsiyem bu marka erken gebelik testiniz varsa sabahları bir kaç gün bakın koyulugaMerhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)
Birazdan erkekn gebelikte testini tekrarlayacagimBiri erken biri kaset test testler zaten kafayı yemiş durumda kasette negatif olan erkende çıkabiliyor size tavsiyem bu marka erken gebelik testiniz varsa sabahları bir kaç gün bakın koyuluga
Aslında kişiden kişiye değişiyor kimisinde 10. Gün kimisinde 12. Gün ya da 14. Gün geçiyor sıvı alımına da bağlı sanırım kan testini doktorlar 14. Gün önerir kesin geçmiş olur o zaman ama bence evde pozitif görmeden kan testi vermeye gerek yokSizce ignenin etkisi kacinci gün de geçiyor kan ne zaman vermeliyim 15. Günü beklemelimiyim
- 30 Ağustos 2024
- 212
- 32
- 13
Her gün değil 2 gün arayla yapin ki doktorlar genelde 14. Günden sonra test istiyorlarBirazdan erkekn gebelikte testini tekrarlayacagim
Biraz idrara sıkışınca öyle en az iki saat sıvı almayınBirazdan erkekn gebelikte testini tekrarlayacagim
Tabi bekleyebiliyorsanız yarın ilk idrarla daha iyi olurBiraz idrara sıkışınca öyle en az iki saat sıvı almayın
- 18 Ağustos 2022
- 973
- 174
- 33
- 23
Ben öbür aşılamamda 11 gün öğrenmiştim daha geç veya daha erken öğrenen de var kişiden kişiye değişirSizce ignenin etkisi kacinci gün de geçiyor kan ne zaman vermeliyim 15. Günü beklemelimiyim
İnşallah pozitif almışsınızdır bende 10.gün bugun erken gebelik yaptım ama ovitrella 10 günde vucuttan atılır mı acaba benim çokk koyu çıktıMerhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)
İnşallah pozitif almışsınızdır bende 10.gün bugun erken gebelik yaptım ama ovitrella 10 günde vucuttan atılır mı acaba benim çokk koyu çık
Merhaba nasilsiniz? Noldu acaba hamilemisiniz? Bende 25-Kasım çatlatma iğnesi yaptim,25-26 kasim ayni saatde. Ve doktorum 3 gün araliksiz ilişki dedi, yaptik. Şuan nerdeyse 9 gün geçti, fakat iğne sonrasi regl olucakmişim gibi kasık ağrısı, mide yanmasi, baş donmesi ve çok sık idrara çıkma bide artan akıntım var. Doktorum 12 aralik test yap dedi, ama dayanmasi biraz zor.Rica etsem sonucunuzu paylaşirmisiniz?He anladım ben test yapmadım yarın direk kan günüm
Verdiniz mi tekrar kan.? Tabikide varsa artar ümidinizi kaybetmeyinMerhaba ben de çatlatma iğnesi oldum ve 10. Günümde kan testi verdim dayanamadığım için 2.95 çıktı. Yarın adet olmazsam doktor kan istedi 4 aralıkta kan ver adet olmazsa dedi acaba değer yükselmiş midir aklım karmakarışık
Cnm nasıl oldu hamilesindir inşallah eğer hamileysen belirtilerine ihtiyacım varMerhaba arkdaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen bugun çatlatma ignemin (ovitrelle) 11 günü 10 gunu kaset testim negatif 11 günü erken gebelik testi pozitif sizce gebelik varmı yardım edin neden birinde pozitifte dierinde negatif igne etkisi olsa kaset testte pozitifi görmezmiydim lütfen deneyimlerinizi yazarmısınıZ trsti aşşagiya birakiyorum ( gögüslerim çok aciyor hassaslaşti kasıgıma arada bi batma agri gelip gidiyor belim agriyor)