Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

16. Günde canım

Arkadaşlar bugün iğneden sonra 12.günüm 20 şubatta vurulmuştum çatlatmayı kendime engel olamayıp bugün test yaptım ve 2.dk da silik çizgi belirdi ve hala silik bi çizgi var iğnenin etkisi olabilir mi şimdiye kadar hiç pozitif test görmedim :/
Canım bende 12. Gün silik gördüm sonra git gitse koyulasti bugün 17. Günüm beta değerim 508 olmuş çok şükür inşallah güzel haberler alırsın kuzum stres yapma dua et herşeyin hayırlısı olur hergun yap koyulaşır 14. Günü kan ver koyulaşırsa kuzu💓

Canım bende 12. Gün silik gördüm sonra git gitse koyulasti bugün 17. Günüm beta değerim 508 olmuş çok şükür inşallah güzel haberler alırsın kuzum stres yapma dua et herşeyin hayırlısı olur hergun yap koyulaşır 14. Günü kan ver koyulaşırsa kuzu💓
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah 💕 inşallah koyulaşır takipteyim kendimi bakalım 🤲🏻

Canım bende 12. Gün silik gördüm sonra git gitse koyulasti bugün 17. Günüm beta değerim 508 olmuş çok şükür inşallah güzel haberler alırsın kuzum stres yapma dua et herşeyin hayırlısı olur hergun yap koyulaşır 14. Günü kan ver koyulaşırsa kuzu

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sen normal kaset test mi yapmıştın yoksa erken gebelik testi mi

Normal kaset yaptım 13. Gündü hemen kan verdim ilk 58 çıktı sonra 2 günde bu arttı canm bugün 17. Gün 503 olmuştu sağlık ocağına izlenim yaptırdım 💓

Normal kaset yaptım 13. Gündü hemen kan verdim ilk 58 çıktı sonra 2 günde bu arttı canm bugün 17. Gün 503 olmuştu sağlık ocağına izlenim yaptırdım 💓
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 benim de bugün iğnenin 13.gunu sabah test yaptm negatif.. kısmet bakalm önümüzdeki ay olur inşallah

X