Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim oğlum boğa aşırı kıskanç paylaşımsız hep herşeye benim diyo diyo tutturuyo
[OTE="can09e, post: 57542807, member: 885235"]kısmet ben de boğa olmasını çok istemiştim ama olmadı :)[/QUOTE]

Merve canim sen ne zaman yapmayi dusunuyorsun?:)sende durumlar nasil var mi belirtilerin?
Cnm benim ayin 2 sinde yumurtlama oldu 3 ve 4 . Gün de sol kasigimda sürekli sızlama oldu sonra gecti acima tarzinda oldu camasirim bile degince aciyordu hic böyle olmadim daha önce sonra ara ara sağ kasigimada sancilar girdi aksamlari 11 12 gibi adet olucakmisim gibi agrilar oldu 10 ar dakika felan goguslerimin ikiside aciyor agirlik veriyor çok şişmedi ama yanma hissediyorum yürürken sol kasigima ayri hala giriyor eger hamile kalirsam doktora direk sol yanım dicem:))) eger olmassa kesin bi doktora gidicem bu acimalar sızlamazlar normal değil

yengeç olcak yanı inşallah varsa :deli:

Yengec burcu tanıdıgımda yok :KK70:

Nasıl bılırdınızzz yengeci o_O
kocam yengeç :))
ama 23 haziranda doğurma olasılığın çok az genellikle 1 2 hafta önce geliyorlar :) ikizler olması muhtemel...tarihlere baktım da..

• Beğen
Reactions: H E
Cnm benim ayin 2 sinde yumurtlama oldu 3 ve 4 . Gün de sol kasigimda sürekli sızlama oldu sonra gecti acima tarzinda oldu camasirim bile degince aciyordu hic böyle olmadim daha önce sonra ara ara sağ kasigimada sancilar girdi aksamlari 11 12 gibi adet olucakmisim gibi agrilar oldu 10 ar dakika felan goguslerimin ikiside aciyor agirlik veriyor çok şişmedi ama yanma hissediyorum yürürken sol kasigima ayri hala giriyor eger hamile kalirsam doktora direk sol yanım dicem:))) eger olmassa kesin bi doktora gidicem bu acimalar sızlamazlar normal değil
hayırlısı bakalım canım.. ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

benim oğlum boğa aşırı kıskanç paylaşımsız hep herşeye benim diyo diyo tutturuyo
[OTE="can09e, post: 57542807, member: 885235"]kısmet ben de boğa olmasını çok istemiştim ama olmadı :)
[/QUOTE]
benim kızım da boğa ben de boğayım kardeşim de boğa görümcem ve eşi de boğa dayım boğa dayımın kızı boğa :D :D

[OTE="can09e, post: 57542807, member: 885235"]kısmet ben de boğa olmasını çok istemiştim ama olmadı :)
[/QUOTE]
senin oğlan daha küçük annesi kaçtı yaşı?

• Beğen
senin oğlan daha küçük annesi kaçtı yaşı?[/QUOTE]
4ün içinde kuzum

wiha02 wiha02 he bacım valla boynuzları tokuşturup duruyoruz :D :D

ee evet 4 yaş tam ben benim yaşı.. zıttına gitme, senin burcun neydi?

• Beğen
hayırlısı bakalım canım.. ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Bilmiyorum cumartesi diyorum ama az daha beklesem de garanti mi olsa negatif görmek istemiyorum erken yapıp normalde bat 20 ekim yumurtlamaya göre 16 ekim ilk kez ovulasyon kullandim önce ki aylardada yumurtlama oldu ise hamile kalmadim ama hep 32. Gunde adet gördüm 1 senedir böyle bu ayda degismez demi aklima öyle geldi o yüzden cumarteside cikmassa diyorum

Back