Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her dk yeniliyorum çıkmış mı diye![]()
sanki negatif çıkacak gibime geliyor ya off bu his niye içimde kiofff ölcem heyecandan çık artık sonuççç :)
sanki negatif çıkacak gibime geliyor ya off bu his niye içimde ki
testler bozuktur diye düşünüyom niyeyse ya. offff allahım kimseyi mahcup etmesinGüzel düşün güzel olsun. Çok yeni zaten düşük değer çıkabilir sonrasında yükselme beklicez testte de silik çizgi çıktı. :) güzel düşün
Ayy bende heyecanla bekliyorum sen bizede umut olöfff 3 saat oldu çıkmaya niyeti yok heralde![]()
Hangi siteden bakılıyor cnm saglik ocagi sonucunaöfff 3 saat oldu çıkmaya niyeti yok heralde![]()
benim ne yesem midem yanıyo ve tiksint oluyo inşallah psikolojik değildir sonucu bekliyorum korkudan heyecandan karnıma ağrılar girdiAyy bende heyecanla bekliyorum sen bizede umut ol
Bende kac gündür grip gibiyim ama ne hikmetse sadece sabah ve öğlen kötü oluyorum aksam bisiyim kalmiyo sadece burun tikanikligi ve bas agrisi var nerdeyse 5 gündür![]()
Ciktimi sonuç sessizlestinöfff 3 saat oldu çıkmaya niyeti yok heralde![]()
şimdi yeniledim hala çalışıyorCiktimi sonuç sessizlestin![]()
Yaâaaaa nasil bekliyek okadarşimdi yeniledim hala çalışıyormanikürle pedikürüm geldi en az 1 saat giremem o zamana çıkar heralde
![]()
hayret bşey ya 3bucuk saat olduYaâaaaa nasil bekliyek okadar
hayret bşey ya 3bucuk saat olduşimdi kadının manikürüne gircem pedikürü de var hoffffff
Kız senin amma sürdü benimki 1 saate çıkmıştı. Çıksın artık şu sonuuçç. Sanki Almanya kazanırsa bende kazanıcam gibi hissediyorum![]()
sinirlenmeye başladım haaaa 9-41de kan vermişim 4 saati geçtine zaman verdin kanını? hadi inşallah varrr diceksiiinn:)
hadi bir daha bak.. no stres no sinir :)sinirlenmeye başladım haaaa 9-41de kan vermişim 4 saati geçti![]()
baktım hala çalışıyor diyo noldu buuuuuuuuhadi bir daha bak.. no stres no sinir :)
o zaman vardır bunda da bi hayır.. pcye giren gevezelik ediyor heralde, direk gitsen mi napsan:)baktım hala çalışıyor diyo noldu buuuuuuuu
Kuzum ikinize de dedim, sana kan icin on da test icin.ayyy ben üstüme alındım görmedim sana yazdığını![]()