Gebeliğe Hazırlık Çatlamayan yumurtalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet inanmamıştım hatta gülmüştüm ama işe yaradı her gün yarım klomen verdim eşime bir de keçiboynuzu pekmezi şu an değerleri gayet iyi

Bizde de değerler zayıf çıktı ama eşim gitmemekte ısrarcı proxeed plus diye bi ilaç duydum onu almayı düşünüyordum

CNım çatlamadıgını Nası anlıyosum

Canım benimde yumurta catlamiyormus ama yumurtlama döneminde akıntı oluyor hep nasıl catlamiyor anlamadim ben gonal f ile (yumurta buyutucu) ovitirelle catlatma iğnesi kullandım şimdi bebeğim var allah uzun ömür versin. Allah sanada nasip etsin inşallah. havuç kürünü 1 kere yapmistim ama işe yaramamisti malesef şimdi evde incir var onu yiycem bakalim faydasi olacak mı. Hayır çocuğu olsada insanın canı sıkılıyor sürekli kendimi problemli hasta filan gibi hissediyorum bi iyileşseydim diye düşünüyorum

çok sevindim senin adına . İlk ay kullandım çatlamadı inşallah bu ay çatlar. Dr bile her gittiğimde hamile misin diyo psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…