Hatirlarsin yaa mesajlasmstk:))kiz hatrladim seni @Tambikedi :)☆
Benim eşimin değerleri de sınırdaydı . Çok ilginçtir eşime klomen başlamıştı doktor keçiboynuzu da var tabi
Insallah alirsiniz caniminsaAllah gelcek ay sen gibi mutlu haberi aliriz :)
insaAllah :) tahmini dogimun nezmanInsallah alirsiniz canim
Evet inanmamıştım hatta gülmüştüm ama işe yaradı her gün yarım klomen verdim eşime bir de keçiboynuzu pekmezi şu an değerleri gayet iyipeki işe yarada mı ? değerlerde artma oldu mu
Evet inanmamıştım hatta gülmüştüm ama işe yaradı her gün yarım klomen verdim eşime bir de keçiboynuzu pekmezi şu an değerleri gayet iyi
Allah izin verirse 17 mayis :) diye tahmin ediyorum tam net olmamakla birlikteinsaAllah :) tahmini dogimun nezman
Canım incir kürü yapıyo musun yapmıyosan tam mevsimi bolca tüket bende çok ile yaramıştıInsallah alirsiniz canim
Duymuştum ilacı dr a sorup başlayabilirsinizBizde de değerler zayıf çıktı ama eşim gitmemekte ısrarcı proxeed plus diye bi ilaç duydum onu almayı düşünüyordum
CNım çatlamadıgını Nası anlıyosumValla ben doktora inat yaptım . Tabi başka birkaç doktora danışarak . Benim problemim sadece çatlamaması gelişiyor ama çatlamıyo. Doktorlar daha gençsin stres yapma kendiliğinden çatlar diyorlar ama olmuyo işte
Canim ben hamileyim kür falan yasak bana ama tedavideyken yemistim bol bolCanım incir kürü yapıyo musun yapmıyosan tam mevsimi bolca tüket bende çok ile yaramıştı
hm ikizler yani :)Allah izin verirse 17 mayis :) diye tahmin ediyorum tam net olmamakla birlikte
çok sevindim senin adına . İlk ay kullandım çatlamadı inşallah bu ay çatlar. Dr bile her gittiğimde hamile misin diyo psikolojim bozulduCanım benimde yumurta catlamiyormus ama yumurtlama döneminde akıntı oluyor hep nasıl catlamiyor anlamadim ben gonal f ile (yumurta buyutucu) ovitirelle catlatma iğnesi kullandım şimdi bebeğim var allah uzun ömür versin. Allah sanada nasip etsin inşallah. havuç kürünü 1 kere yapmistim ama işe yaramamisti malesef şimdi evde incir var onu yiycem bakalim faydasi olacak mı. Hayır çocuğu olsada insanın canı sıkılıyor sürekli kendimi problemli hasta filan gibi hissediyorum bi iyileşseydim diye düşünüyorum
Inşallah çatlar canımçok sevindim senin adına . İlk ay kullandım çatlamadı inşallah bu ay çatlar. Dr bile her gittiğimde hamile misin diyo psikolojim bozuldu
Senin yumurtlama günlerinde yumurta akı gibi akıntın oluyor muçok sevindim senin adına . İlk ay kullandım çatlamadı inşallah bu ay çatlar. Dr bile her gittiğimde hamile misin diyo psikolojim bozuldu
İnşallah canım teşekkürlerInşallah çatlar canım
Oluyor hep de olurdu Zaten ama çatlamıyo neden anlamadım progesteronumda kötü değil ama olmuyo strese bağlı sanırımSenin yumurtlama günlerinde yumurta akı gibi akıntın oluyor mu
Benimde oluyo çok ilginçOluyor hep de olurdu Zaten ama çatlamıyo neden anlamadım progesteronumda kötü değil ama olmuyo strese bağlı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?