Gebeliğe Hazırlık Çatlamayan yumurtalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Durgunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
297
265
103
Merhaba hanımlar uzun zamandır takip ettiğim bu foruma ilk defa yazıyorum 2 yıllık evliyim hiç korunmadım . Evlendiğimizden beri bebek düşünüyoruz özellikle son bir yıldır. Klomen kullandım daha önce tabi nafile. her ay kist olarak adet ile atıldılar. Yaşım genç diye hiçbir doktor üzerinde durmadı . geçen ay 21. Günümde progesteron baktırdım 14,5 çıktı çatlatma iğnesi de vurundum ama çatlamadı. Benzeri problem yaşayanınız var mı çözümü nasıl buldunuz

Merhaba bende klomen kullandım + ovitrelle ile çatlatıldı bundan önce hiç çatlama olmamış meğersem iğneyi vurunduğum aydan sonra tedaviyi bıraktım şimdi hayıt suyu içiyorum ovulasyon testi ile de takip ediyorum bu ay kendiliğinden çatladı ilaca gerek duymadan ancak normale mi döndü yoksa hayıt suyu mu faydalı oldu bilemiyorum

Daha önce yapmıştım sanırım geç kaldım bu sefer yumurtlama dönemimdeyim

Çok sevindim sizin adınıza inşallah hamile kalırsınız . Bu hayır suyu dediğiniz şeyi aktarlardan bulabilir miyiz nasıl içiyorsunuz bu arada

evet aktarlardan bulabilirsiniz ben istanbuldan almıştım daha sonra hataya gitmek durumunda kaldım orada bile buldum heryerde bulabilirsiniz

benim de ayni durum yumurtm catlamiyir bitkisel butun kurleri denedim banamisin demedu
ilac da kullandm yine sonuc yok

Bir de bunu deneyelim bakalım olmadı aşılamaya başlarız çok teşekkür ederim önerileriniz için

İnşallah çatlar bu ay ve hepimiz o güzel haberi alırız bu ay ikinci kez ovitrelle vurunucam inşallah işe yarar

Valla ben doktora inat yaptım . Tabi başka birkaç doktora danışarak . Benim problemim sadece çatlamaması gelişiyor ama çatlamıyo. Doktorlar daha gençsin stres yapma kendiliğinden çatlar diyorlar ama olmuyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…