• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlamayan yumurtalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimin değerleri de sınırdaydı . Çok ilginçtir eşime klomen başlamıştı doktor keçiboynuzu da var tabi

prolaktin tedavisi gormuyn mu bnmde yuksek olabilr doktordan tahlil yapmsini isticem yumurtan gelisiyr mu

bu ay yumurtlamam kendiliğinden oldu normal de prolaktin yüksek olan bi insanda yumurtlama olmuyormuş kendiliğinden çatladı

prolaktin tedaviyi görmüyorum şuanda bıraktım çünki hipofiz bezi tümörü çıktı süt hormonunu etkileyen yükselmesine sebep olan buymuş kadın doğum beyin cerrahına yönlendirdi ama gitmedim henüz

bu ay yumurtlamam kendiliğinden oldu normal de prolaktin yüksek olan bi insanda yumurtlama olmuyormuş kendiliğinden çatladı

prolaktin tedaviyi görmüyorum şuanda bıraktım çünki hipofiz bezi tümörü çıktı süt hormonunu etkileyen yükselmesine sebep olan buymuş kadın doğum beyin cerrahına yönlendirdi ama gitmedim henüz
Allah sifa versin canim
bana doktor bic bu tahlili yapalim demdi

Ne olacak bizim bu progesteronlar çatlamayan yumurtalar anlamadım adetlerim düzenli ağrım sızım hiçbirşeyim yok ama çatlamıyo

Kizlar bende yumurta tembelligi varmis ve gelismiyodu yumurtalar. Bi ay klomen kullandim gelismedi. Ikinci ay femara ictim ve 15 mm oldu yumurtalar doktorum purogen 75lik 4 gun karnimdan vurulmami soyledi vuruldum 18 mm oldu yumurtam ve catlatma ignemi oldum 21 agustosta suan hamileyim cok sukur. Size tavsiyem klomen her kadinda ise yaramiyo doktorunuzla konusup igneli tedavi isteyin cunku igneler daha hizli gelistiriyo yumurtalari

Kizlar bende yumurta tembelligi varmis ve gelismiyodu yumurtalar. Bi ay klomen kullandim gelismedi. Ikinci ay femara ictim ve 15 mm oldu yumurtalar doktorum purogen 75lik 4 gun karnimdan vurulmami soyledi vuruldum 18 mm oldu yumurtam ve catlatma ignemi oldum 21 agustosta suan hamileyim cok sukur. Size tavsiyem klomen her kadinda ise yaramiyo doktorunuzla konusup igneli tedavi isteyin cunku igneler daha hizli gelistiriyo yumurtalari
insaAllah gelcek ay sen gibi mutlu haberi aliriz :)

ama enzor benm isim :/

Insallah hepiniz hamile kalirsiniz kizlar dlerim rabbimden isteyen herkes bu mujdeli haberi alsin :KK200:

Back