Gebeliğe Hazırlık Çatlamayan yumurtalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba havuç kürü deneyebilirsin faydasını görenler var ben hariç tabi onun dışında progesteron baktırman gerekebilir. Doktorunla görüşüp çatlatma iğnesi yapabilirsin

merhaba son durumunuz nedir acaba? bende klomen+overtille kullandım. çatlamadı kist oldu. ilk regl de gitmedi ama 12 gun erken gelen regl de gitmiş. yine klomen denedim. 24 ine kontrole gitcem bakalım. herkese hayırlı haberler olmuştur ve olacaktır inşallah

Ne olacak bizim bu progesteronlar çatlamayan yumurtalar anlamadım adetlerim düzenli ağrım sızım hiçbirşeyim yok ama çatlamıyo
merhaba konu eski ama yine de son durumunuzu merak ettim. 2 aydır benim de yumurtam çatlamıyor. kendi gelişiyor 20-21mm oluyor ama çatlamadan küçülmeğe başlıyor. benim de adetlerim düzenli hic agri sızım da olmaz. şimdi adetimi bekliyorum 2.günü gidip test yaptırcam hormonları. sizin durumunuz noldu nasıl devam etti bilgi verebilirmisiniz

Merhabalar önceden çokça kez aynı sıkıntıyı Yaşadım . Çatlamayan yumurtalar hep kistleşti sonra kistler için aylarca ilaç kullandım . En sonunda yumurta takibini ve tüm tedavileri kullandım . Artık sadece doğal ürünler kullanıp akışına bırakıyorum ve bu ürünler sayesinde artık yumurtalarım çatlıyor kullanmaya başladığımdan beri hiç ağrım kistim ve adet gecikmem olmadı . Çevresel faktörün ve stresinde çok etkisi var bence . Şimdi daha sağlıklı olduğumu düşünüyorum

Cevabınız için teşekkür ederim. Yok bende kist olmuyor gecikmem falan da olmuyor başka herhangi bir sıkıntı yaşamadım yani bebek istemesem ultrasona baktırmasam anlamazdım hayatım boyu. Ameliyat olmuştum belki onun etkisiyle çatlamıyor diye düşünüyorm yani umut ediyorum. Vücut toparlanınca kendisine gelir diye umut ediyorum. Bu hafta adet olmam gerek o zaman test yaptırıcam bakalım sonuç nasıl olucak. Doğal kür olarak neler yaptınız acaba?

Benim tamamen sıkıntılı stresli bir hayatım vardı. Tayinden sonra şükür kür ve macunla rahatladım . Ben C life kullanıyorum düzenli olarak ona bağlıyorum . Arada ek takviye incir kürü vs de yaptım ama macunu düzenli kullanınca hiçbişey kalmadı. Ama öncelikle yaşam şekli tabi. beslenme yürüyüş Vs derken bir Sıkıntı kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…