prolaktin tedavisi gormuyn mu bnmde yuksek olabilr doktordan tahlil yapmsini isticem yumurtan gelisiyr mubenim 1 yılı geçti ama benim yumurtalıklarım da sorun yok benim prolaktin hormonum yüksek ve eşiminde değerleri zayıf
prolaktin tedavisi gormuyn mu bnmde yuksek olabilr doktordan tahlil yapmsini isticem yumurtan gelisiyr mu
Allah sifa versin canimbu ay yumurtlamam kendiliğinden oldu normal de prolaktin yüksek olan bi insanda yumurtlama olmuyormuş kendiliğinden çatladı
prolaktin tedaviyi görmüyorum şuanda bıraktım çünki hipofiz bezi tümörü çıktı süt hormonunu etkileyen yükselmesine sebep olan buymuş kadın doğum beyin cerrahına yönlendirdi ama gitmedim henüz
Allah sifa versin canim
bana doktor bic bu tahlili yapalim demdi
yok canm istemedihormon tahlili istedi mi doktorun zaten hormon tahlili istediyse onun içinden gözüküyor bir sıkıntı olup olmadığı
Kaç çıkmıştı progesteronunuzyok canm istemedi
sadece progestron tahlili yapilfi onda da yumurtam catlamamis gozukuyrdu
sifirli biseydi galiba canmKaç çıkmıştı progesteronunuz
bnm duzensiz adet :)Ne olacak bizim bu progesteronlar çatlamayan yumurtalar anlamadım adetlerim düzenli ağrım sızım hiçbirşeyim yok ama çatlamıyo
insaAllah gelcek ay sen gibi mutlu haberi aliriz :)Kizlar bende yumurta tembelligi varmis ve gelismiyodu yumurtalar. Bi ay klomen kullandim gelismedi. Ikinci ay femara ictim ve 15 mm oldu yumurtalar doktorum purogen 75lik 4 gun karnimdan vurulmami soyledi vuruldum 18 mm oldu yumurtam ve catlatma ignemi oldum 21 agustosta suan hamileyim cok sukur. Size tavsiyem klomen her kadinda ise yaramiyo doktorunuzla konusup igneli tedavi isteyin cunku igneler daha hizli gelistiriyo yumurtalari
ama enzor benm isim :/Kizlar bende yumurta tembelligi varmis ve gelismiyodu yumurtalar. Bi ay klomen kullandim gelismedi. Ikinci ay femara ictim ve 15 mm oldu yumurtalar doktorum purogen 75lik 4 gun karnimdan vurulmami soyledi vuruldum 18 mm oldu yumurtam ve catlatma ignemi oldum 21 agustosta suan hamileyim cok sukur. Size tavsiyem klomen her kadinda ise yaramiyo doktorunuzla konusup igneli tedavi isteyin cunku igneler daha hizli gelistiriyo yumurtalari
Hayir neden zor olsun isin? Imkansiz diye tani mi konuldu? Lutfen umidini yitirmeama enzor benm isim :/
umutsuz olma belki de herşey kafamızda bitiyo çok stres yapıyoruz sen tedavini ol gerisini Allah'a bırakama enzor benm isim :/
Hayir neden zor olsun isin? Imkansiz diye tani mi konuldu? Lutfen umidini yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?