- Konu Sahibi DevrimGzde
-
Merhaba arkadaşlar bende aranıza an itibariyle katılmış bulunmaktayım..20 yasındayım inceciğim bacagımda selülit falanda hiç yok.fakat kalçamda beyaz çatlaklar var..Bu beni gercekten üzüyor çatlak kremleri yada bitkisel çözümü için ne önerirsiniz :)
daha 19um ama bendede ergenlikten kalma çatlak var ama ben şunu farkettim bu çatlaklar zamanla iyileşiyor ben bir aydır günde bir saat yürüyüş yapıyorum vee burdan aldığım bilgilerler üzerine eve geliyorum yürüyüşten sonra soğuk su kakao yağı sizinde dediğiniz gibi göğüslere ve mac ın verdiği merhemlerle birlikte hemen hemen kaybolmaya başladılar zaten fazla değildi benimkiler boyuna değil enineydii boyum uzadığı için ama aradan 2 bilemedin 3 sene geçti yani fazla eski değiller
tam anlatamamışım çizgilerin enine olma sebebi boyumun birden ve hızla uzamaları yüzünden ve soğuk suyun ve keselememninde faydası olduğunu düşünüyorum kayısı
yağınında belki çatlaklar için faydası olmasa bile soğuk su ve keseleme kesinlikle vücudu çok hassaslaştırıyo kayısı yağı onlar için diye düşünüyorum benim naçisane fikrim 300 - 80 ..... bilmem kaç ytl yi çöpe atmayın çünkü bunların faydası yok doğadan gelen ürünlerin bile faydası yokken bu kozmetiklerin hiç faydası olmaz diye düşünüyorum
Selam.. Sana önereceğim şeyin faydasını göreceksin muhakkak. Öncelikle fazla kilon varsa bir diyete başla ve banyoya girdiğinde çatlak oluşmuş bölgeleri iyice kesele. Ama kese sert olsun fırça gibi yani. Bol bol bunu yap ve sıcak banyodan soğuğa doğru geç ve çatlaklar üzerinde bir kez daha soğuk su ile sert bir fırça ya da kese ile masaj yap. Edinebilirsen kayısı yağını çatlamış bölgelere sür.
Kolay gelsin :)
Merhaba kızlarrrrr :)
Çatlakları geçiremiyorum onlarca denemem olmasına rağmen sorum şu ki aranızda kapatıcı kullanan ve bana öneride bulunabilecek olan var mı?
Vich Dermablend şu ana kadarki araştırmalarımda en iyisi gibi görünüo kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?