• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
canım değişiklik olmuştur tabi, sana öyle gelmiyor gerçekten fark vardır :) iyileşme süreci başlamış ne güzel, bunu hemen görmende çok güzel. ben 2. haftamda farketmiştim.. sonuçta sen bi tedaviye başladın ve etkisini göstermeye başladı ;)

birazdan 4. kez yapcam ayyy cok seviniyorum dokununca sanki azalmis gibiler yaaa :)

insallah bana öyle gelmiyolar iki hafta sonra annemede gösterim tekrar o ne diicek bakalim

ha canim buarada ben bugün kestane yagsi icin eczaneye gittim kestanenin tene sürmek icin yagsi yok sirf banyo suyuna dökmek icin yagsi var dedi ama badem yagsini tavsiye etti
bende badem yagsi ismarladim yarin alicam oda iyi mi?

NevGul badem yagını kullanma canım bende salak gibi kullanmıştım 2 sene önce bi sitede okumustum
çatlaklara iyi geliyor falan diye neyse kullandım incecik tüylerim simdi kalınlastı ve çoğaldu tüy kökünü besliyor badem yağı.alacaksanda acı badme yağını al canm..
bende bu karısıömı uyguladım birkaçkere iyi geldi ama bırakınca sanki yine aynı oluyo yaa:43:

NevGul badem yagını kullanma canım bende salak gibi kullanmıştım 2 sene önce bi sitede okumustum
çatlaklara iyi geliyor falan diye neyse kullandım incecik tüylerim simdi kalınlastı ve çoğaldu tüy kökünü besliyor badem yağı.alacaksanda acı badme yağını al canm..
bende bu karısıömı uyguladım birkaçkere iyi geldi ama bırakınca sanki yine aynı oluyo yaa:43:

aaa iyi ki söyledin almim o zaman
bende zaten masallah bi sürü tüy var bide kalinlasirsa yandim :60:
e peki hangi yagi alim almanyadayim burda o kadar cesit yok galiba :44:

canım badem yağı tüylendiriyor diye duydum ben de.. ayrıca canım illaki bu yağlardan kullanmak zorunda değilsin, bebe yağı olur, krem olur farketmez. vücudu nemlendirmek amaç..

buarada kizlar dün bise farkettim...

dün gece bu karisimi 4. kez uyguladim ve baslamadan önce göbek deligimin biraz üstünde yeni catlaklar olusuyodu

hani catlaklar baslangicta böyle kirmizi kirmizi nokta gibi olurlar sonradan cizgi haline gelirler ya
kirmizi kirmizi noktalar vardi cok üzülmüstüm yine basliyo diye

dün gece baktim o noktalar TAMAMEN kaybolmus inanamadim :53:
bakiyorum bakiyorum acaba yanildim mi bana mi öyle geliyo diye ama yok cidden tamamen kaybolmus izi bile kalmamis

ve belimdeki catlaklar yani yandakiler (sert etin üstünde) onlara dokununca eskisi kadar hissetmiyorumm

göbegimdekiler yumsak ette oldugu icin onlarin gecmesi biraz daha uzun sürcek sanirim ama yandakilere simdiden faydasi oldu sanki ya 4 kere yapmakla böyle oluyosa 2 ay sonra baya farkeder herhalde :52:

Son düzenleme:

canm msj sayım 100 olmadıgı icin cvp atamadım :)
susam yağı kullan istersen birde kakao yağı.
ben dvm ediorm ii geldi sankii yaa :34:

Ben bu yöntemi okuyunca çok heyecanladım, Forumun büyük birkısmını okudum ve bende işe yarayacağı izlenimi daha ağır bastı. 28.02 itibariyle uygulamaya başladım ve 1 nisanda sonuçları vermek için tekrar uğrayacağım foruma. İnşaallah işe yarar. Bende 2 doğum yaptım ve vucudumun çoğu yerinde çatlak var özellikle göbek çevresinde, görüntüsü hiç hşuma gitmiyor. Şu anda hem doğum kilolarımı vermekteyim, diyet ve spor yapıyorum, hem selülitlerimden kurtuluyorum hem sıkılaşıyorum, üstüne çatlak tedavisinide başlayacağım. Bakalım sonuçlar ne olacak. 1 Nisanda görmek üzere:34::34:

kesin sonuç alan yok mu kızlar çok eski çatlaklarada etkilimi bu yöntem birde çatlaklar geçene kadar devam mı etmek gerekiyorrr

canm msj sayım 100 olmadıgı icin cvp atamadım :)
susam yağı kullan istersen birde kakao yağı.
ben dvm ediorm ii geldi sankii yaa :34:

kakao yagi renklerini koyulastirmaz mi?

ben simdi böyle bi vücut kremi kullaniyorum yani yag degilde kuru cildler icin bi krem o olmaz mi acaba?

Ben bu yöntemi okuyunca çok heyecanladım, Forumun büyük birkısmını okudum ve bende işe yarayacağı izlenimi daha ağır bastı. 28.02 itibariyle uygulamaya başladım ve 1 nisanda sonuçları vermek için tekrar uğrayacağım foruma. İnşaallah işe yarar. Bende 2 doğum yaptım ve vucudumun çoğu yerinde çatlak var özellikle göbek çevresinde, görüntüsü hiç hşuma gitmiyor. Şu anda hem doğum kilolarımı vermekteyim, diyet ve spor yapıyorum, hem selülitlerimden kurtuluyorum hem sıkılaşıyorum, üstüne çatlak tedavisinide başlayacağım. Bakalım sonuçlar ne olacak. 1 Nisanda görmek üzere:34::34:

kesin sonuç alan yok mu kızlar çok eski çatlaklarada etkilimi bu yöntem birde çatlaklar geçene kadar devam mı etmek gerekiyorrr

ben simdi 1 bucuk haftadir uyguluyorum bu karisimi
acik konusmak gerekirse tamamen kaybolcaklarini sanmiyorum ama gercekten kaybolursa tipta yeni bi adim olur herhalde
onca doktor senelerdir care bulamadi bu catlaklara :60:

ama daha 1 bucuk hafta olmasina ragmen ben aradaki farki görüyorum
belimin yanlarindaki catlaklara dokununca eskisi gibi hissetmiyorum artik hatta nerdeyse hic hissetmicem o kadar siliklestiler
ama bakinca görünüyolar onlarda zamanla gecer herhalde

yeni yeni basliyan catlaklarim vardi ve onlar TAMAMEN kayboldu ben cok memnunum devam edicem kesinlikle :)

bir haftadır çok daha mutluyum arkadaşlar :92: özellikle bir hafta birşey yazmadım, emin olmak istedim.. 1.5 ay düzenli kullanıp ara verdikten sonra 25 şubatta tekrar başlamıştım ve düzenli bir şekilde yapıyorum kahve limonu.. bir haftadır spora da başladım. ben at kestanesi yağı kullanıyordum karışımdan sonra, yağım bitmişti ve çıkıp alamadım. evde balmumu vardı. geçen sene hazırlamıştım balmumunun çatlaklara ve birçok şeye iyi geldiğini duymuştum. bir iki kere sürüp bırakmıştım. çok ağır kokuyor çünkü, pijamaya falan siniyor kokusu. ben de çalışıyordum geçen sene hem okul hem iş zaman ayıramıyordum hem kokusundan hem zaman kısıtlığından sürememiştim. neyse yağım bitince nemsiz kalmaktansa balmumunu süreyim dedim. 5 kere oldu kullanalı ve inanılmaz bir iyileşme süreci oldu :9: o kadar azaldıki gözlerime inanamadım.. hergün arkadaşıma gösteriyordum, birkaç gün görüşememiştik, görüştüğümüzde gösterdim o da çok şaşırdı. resmen geçmiş çok az kalmış dedi. çok daha daraldı ve inceldiler, tenimin rengine çok yaklaştılar.. ya nasıl anlatayım çok azaldılar hem de çok :) balmumundan mı spordan mı yoksa ikisinin karışımından mı bilmiyorum :) ama bir haftadır çok hızlı bir iyileşme oldu. balmumudur diye düşünüyorum bu hızlı iyileşmenin nedenini çünkü çatlakları kesin geçiriyor diye duymuştum ve o yüzden hazırlamıştım.. eğer denemek isterseniz nasıl hazırlandığını yazarım.. yalnız kokusu çok ağır baştan belirteyim..

bir haftadır çok daha mutluyum arkadaşlar :92: özellikle bir hafta birşey yazmadım, emin olmak istedim.. 1.5 ay düzenli kullanıp ara verdikten sonra 25 şubatta tekrar başlamıştım ve düzenli bir şekilde yapıyorum kahve limonu.. bir haftadır spora da başladım. ben at kestanesi yağı kullanıyordum karışımdan sonra, yağım bitmişti ve çıkıp alamadım. evde balmumu vardı. geçen sene hazırlamıştım balmumunun çatlaklara ve birçok şeye iyi geldiğini duymuştum. bir iki kere sürüp bırakmıştım. çok ağır kokuyor çünkü, pijamaya falan siniyor kokusu. ben de çalışıyordum geçen sene hem okul hem iş zaman ayıramıyordum hem kokusundan hem zaman kısıtlığından sürememiştim. neyse yağım bitince nemsiz kalmaktansa balmumunu süreyim dedim. 5 kere oldu kullanalı ve inanılmaz bir iyileşme süreci oldu :9: o kadar azaldıki gözlerime inanamadım.. hergün arkadaşıma gösteriyordum, birkaç gün görüşememiştik, görüştüğümüzde gösterdim o da çok şaşırdı. resmen geçmiş çok az kalmış dedi. çok daha daraldı ve inceldiler, tenimin rengine çok yaklaştılar.. ya nasıl anlatayım çok azaldılar hem de çok :) balmumundan mı spordan mı yoksa ikisinin karışımından mı bilmiyorum :) ama bir haftadır çok hızlı bir iyileşme oldu. balmumudur diye düşünüyorum bu hızlı iyileşmenin nedenini çünkü çatlakları kesin geçiriyor diye duymuştum ve o yüzden hazırlamıştım.. eğer denemek isterseniz nasıl hazırlandığını yazarım.. yalnız kokusu çok ağır baştan belirteyim..

kendin evde mi hazirliyosun?
ben isterim canim yaz bi lütfen

kendin evde mi hazirliyosun?
ben isterim canim yaz bi lütfen

evet canım kendim hazırladım.. bir avuç kadar balmumu, 1 ya da 1.5 su bardağı kadar saf zeytinyağı lazım. ikisini bir kaba koyuyorsunuz, kullanmadığınız bir kap olsun çünkü balmumu çıkmıyor kolay kolay. kısık ateşte sürekli karıştırarak eritin ama arada ateşten çekinki zeytinyağı yanmasın. tamamen eriyince (zaten su gibi oluyor) bir kavonaza boşaltın ve ağzını kapatın. o kavanozda donacak ve sürülüecek kıvama gelecek sonra karışımdan sonra vücudunuza sürün. eğer çok katı olursa biraz daha zeytinyağıyla aynı şekilde eritebilirsiniz. sürülecek kıvamda olsun yeter. krem gibi olmuyor daha katı oluyor.. ben memnunum arkadaşlar, çok etkili oldu.. zaten balmumu yanıklara, yaralara falanda çok iyi geliyormuş. evde bulunması lazım çok besleyici.. yaparsanız eğer yazın mutlaka oldu mu? merak ederim :)

evet canım kendim hazırladım.. bir avuç kadar balmumu, 1 ya da 1.5 su bardağı kadar saf zeytinyağı lazım. ikisini bir kaba koyuyorsunuz, kullanmadığınız bir kap olsun çünkü balmumu çıkmıyor kolay kolay. kısık ateşte sürekli karıştırarak eritin ama arada ateşten çekinki zeytinyağı yanmasın. tamamen eriyince (zaten su gibi oluyor) bir kavonaza boşaltın ve ağzını kapatın. o kavanozda donacak ve sürülüecek kıvama gelecek sonra karışımdan sonra vücudunuza sürün. eğer çok katı olursa biraz daha zeytinyağıyla aynı şekilde eritebilirsiniz. sürülecek kıvamda olsun yeter. krem gibi olmuyor daha katı oluyor.. ben memnunum arkadaşlar, çok etkili oldu.. zaten balmumu yanıklara, yaralara falanda çok iyi geliyormuş. evde bulunması lazım çok besleyici.. yaparsanız eğer yazın mutlaka oldu mu? merak ederim :)

ben balmumu diye biseyi ilk defa duydum nerden bulcaz ki?
kremden katiysa sürdükten sonra icine cekiyo mu ten yoksa maske gibi mi kaliyo?
bide kokusu kötüyse ben sürerim yarim saat bekletir sonra yikarim vücudumu öyle olur mu? :60:

Back