bir haftadır çok daha mutluyum arkadaşlar :92: özellikle bir hafta birşey yazmadım, emin olmak istedim.. 1.5 ay düzenli kullanıp ara verdikten sonra 25 şubatta tekrar başlamıştım ve düzenli bir şekilde yapıyorum kahve limonu.. bir haftadır spora da başladım. ben at kestanesi yağı kullanıyordum karışımdan sonra, yağım bitmişti ve çıkıp alamadım. evde balmumu vardı. geçen sene hazırlamıştım balmumunun çatlaklara ve birçok şeye iyi geldiğini duymuştum. bir iki kere sürüp bırakmıştım. çok ağır kokuyor çünkü, pijamaya falan siniyor kokusu. ben de çalışıyordum geçen sene hem okul hem iş zaman ayıramıyordum hem kokusundan hem zaman kısıtlığından sürememiştim. neyse yağım bitince nemsiz kalmaktansa balmumunu süreyim dedim. 5 kere oldu kullanalı ve inanılmaz bir iyileşme süreci oldu
o kadar azaldıki gözlerime inanamadım.. hergün arkadaşıma gösteriyordum, birkaç gün görüşememiştik, görüştüğümüzde gösterdim o da çok şaşırdı. resmen geçmiş çok az kalmış dedi. çok daha daraldı ve inceldiler, tenimin rengine çok yaklaştılar.. ya nasıl anlatayım çok azaldılar hem de çok :) balmumundan mı spordan mı yoksa ikisinin karışımından mı bilmiyorum :) ama bir haftadır çok hızlı bir iyileşme oldu. balmumudur diye düşünüyorum bu hızlı iyileşmenin nedenini çünkü çatlakları kesin geçiriyor diye duymuştum ve o yüzden hazırlamıştım.. eğer denemek isterseniz nasıl hazırlandığını yazarım.. yalnız kokusu çok ağır baştan belirteyim..