• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
bende 8 gündür yapıyorum innaılmaz çatladım ya resmen vücut iptal harita oldum derin derin çok çirkin ya
düşünün 3 aylık hamileyken başladı çatlaklarım önleyemedim maleseff eşim bi kere adam akıllı görmedi karnımı bacaklarımı hiç demiyorum bile kendim bile korkuyorum kıpkırmızı hele bugün daha çok takmaya başladım komşular görüncee öle bi tepki verdiler ki mahvoldum ben resmen

Merhaba,14 yaşşındayım sağ ve sol yanımda ve gögüslerimde çatlaklar var.Gögüslerim tam büyümedi ama yınede catladı.Çok kiloluyum bundan olabilir.Bendede işe yararmı acaba???

ben de başladım bakalım umarım işe yarar...doğum yapmadım ama kilo alıp vermekten bende de birkaç çatlak oluştu...umarım iyi gelir :59:

uzun süredir bu basliga bakmiyodum simdi tekrar baktim hala ise yaradigini söyleyenler var mi diye
yapicam demistim ama hic firsatim olmadi unuttum gitti
simdi kesinlikle baslamak istiyorum yazdiklarizdan anladigim kadariyla baya ise yariyo :)

ama yani sira krem falan kullanin demissiniz bana biri bidaha aciklar mi tam olarak nasi kullanilcak kahveyle limonun kivami nasi olcak kizarina kadar mi sürüyoruz kac güne bi sürüyosunuz vs

yardimci olursaniz cok sevinirim cok fena kafama takiyorum ben bu catlaklari :50:
ben henüz evli diilim yani dogum falanda yapmadim buna ragmen cok var
hatta sirf bu yüzden evlenmeyebilirim o kadar takiyorum yani :44:
3 tatlı kaşığı türk kahvesine 1 tane limonu sıkıyorsun canım. kıvamı bulamaç gibi ya da maske gibi olacak. hazırladıktan sonra banyoya girip masaj yaparak sürüyorsun. ben bazen çok ovuyorum. bazen sadece masaj yapıyorum. acelem varsa eğer yıkıyorum, yoksa bekletiyorum biraz. sonra ılık suyla yıkıyorsun. bu aralar soğuk suyla yıkıyorum ben. bu kadar. ben kuruladıktan sonra yağda sürüyorum. at kestanesi yağı sürüyorum, çatlaklara, cilde çok faydalı olduğu için. daha güçlü etki ediyor gibi geliyor bana. ben hemen hemen 2 ay kullandım düzenli olarak. çok fark var. daraldılar, sedefli renkleri gitti.yapmaya başla farkı göreceksin zaten. sen de yaz takip edelim oldu mu canım kolay gelsin..

Merhaba,14 yaşşındayım sağ ve sol yanımda ve gögüslerimde çatlaklar var.Gögüslerim tam büyümedi ama yınede catladı.Çok kiloluyum bundan olabilir.Bendede işe yararmı acaba???

tatlım çatlakların ne derece bilemiyorum ama senin vücudun çok daha çabuk toparlar, daha tazecik bir cildin var. bu karışımın yaşla alakası var mı bilmiyorum. doğal bir karışım ama yap ya da yapma diyemiyorum. ama yağ kullanabilirsin. ve spor yaparsanda toparlar kendini, arkadaşımın sırtında vardı yeni oluşmuştu spor yaparak geçirdi.

denenmeli :) 43 kg yum kalçalarımda ve diz kapaklarımın arkasında çatlaklar var ..inaşallah iyi gelir .

kızlar topiğe rastladığım gece hemen mucizevi karışımı hazırladım .banyoda iyice masaj yaparak yedirdim birnevi piling etkisi gösterdi .baya bastırmamdan olacakki yandığını hissettim ardından ılık suyla tekrar masaj yaptım ve nemlendiricimi sürdüm .3 gündür tekrarlıyorum öyle çok fazla değil ama benim fark edebiliceğim değişiklikler olduu ve beni çok mutlu etti .nişanlıyım düğünden önce bu çok iyi oldu teşekkür edeerim arkadaşım allah senden ve annanenden razı olsun .daha öncede çatlak kremleri kullanmıştım itiraf ediyim peşpeşe 3 gün hiçbi zaman kullanmadım içimden gelmedi dünyanın parasını verdiğimiz halde bi köşe duruyorlardır eminim hepimizinki ve dün gece topladım hepsini çöpe attım . ama bu doğal ne biliyim içimde rahat kullanırken .evet farkındayım epey uzun oldu :) kızlar devam farkı sizdde görüceksiniz..

tatlım çatlakların ne derece bilemiyorum ama senin vücudun çok daha çabuk toparlar, daha tazecik bir cildin var. bu karışımın yaşla alakası var mı bilmiyorum. doğal bir karışım ama yap ya da yapma diyemiyorum. ama yağ kullanabilirsin. ve spor yaparsanda toparlar kendini, arkadaşımın sırtında vardı yeni oluşmuştu spor yaparak geçirdi.

umarım daha yenı oldu 1 hafta bile olmadı.Kırmızı kırmızı hepsi.Zaten diyetisyene gideceğim zayıflamak iiçin umarım geçer.Bu yaşta çatlaklarımın olmasından nefret edıyorum :( :58:

3 tatlı kaşığı türk kahvesine 1 tane limonu sıkıyorsun canım. kıvamı bulamaç gibi ya da maske gibi olacak. hazırladıktan sonra banyoya girip masaj yaparak sürüyorsun. ben bazen çok ovuyorum. bazen sadece masaj yapıyorum. acelem varsa eğer yıkıyorum, yoksa bekletiyorum biraz. sonra ılık suyla yıkıyorsun. bu aralar soğuk suyla yıkıyorum ben. bu kadar. ben kuruladıktan sonra yağda sürüyorum. at kestanesi yağı sürüyorum, çatlaklara, cilde çok faydalı olduğu için. daha güçlü etki ediyor gibi geliyor bana. ben hemen hemen 2 ay kullandım düzenli olarak. çok fark var. daraldılar, sedefli renkleri gitti.yapmaya başla farkı göreceksin zaten. sen de yaz takip edelim oldu mu canım kolay gelsin..

tsk ederim canim...

ya benim catlaklarim böyle sedefli rengi gitti sayilir beyazlastilar iyice
ama catlaklarim böyle cok derin gibi ya nasi desem dokununca baya hissediliyo :50:

öyle catlaklarda da ise yarar mi acaba?

yarin baslim bende...

umarım daha yenı oldu 1 hafta bile olmadı.Kırmızı kırmızı hepsi.Zaten diyetisyene gideceğim zayıflamak iiçin umarım geçer.Bu yaşta çatlaklarımın olmasından nefret edıyorum :( :58:

tatlım o zaman sen yağ kullan ve spora başla bence geçer çünkü yeni çatlakların. bu karışım doğal zarar vermez ama yaşın daha 14 ya o yüzden ben bişi diyemiyorum.. hemen bugün yağ ya da krem sür canım, ihmal etme..

tsk ederim canim...

ya benim catlaklarim böyle sedefli rengi gitti sayilir beyazlastilar iyice
ama catlaklarim böyle cok derin gibi ya nasi desem dokununca baya hissediliyo :50:

öyle catlaklarda da ise yarar mi acaba?

yarin baslim bende...

canım benimkiler kalın ve sedef rengindeydi.. renkleri kayboldu, kalınlıkları da inceldi.. bazı bölgelerdeki hisssediliyor dokununca, bazı yerlerdeyse yüzeyselleşti.. mutlaka faydası olur. bende oldu, ve iyileştiğini herkes farkediyor. cilde, yaşa ve çatlakların yılına göre iyileşme süreci değişiyor diye biliyorum ama ne olursa olsun faydası oluyor. derin çatlaklarım yani dokunduğumda hissettiğim çatlakalrım 6-7 yıllık. çok daraldılar çok inceldiler, renkleri kayboldu. hatta onlardaki iyileşmeyi daha net görüyorum. bugün hemen başla canım aksatmadan devam et. hani insan vücuduna bakamıyor ya çatlak olunca ben de bakamazdım moralim bozulurdu. şimdi çok rahat bakıyorum. bu his bile çok güzel. haberlerini bekliyorum tamam mı :) 2 gün yapıp 1 gün ara veriyorsun.. kolay gelsin..

canım benimkiler kalın ve sedef rengindeydi.. renkleri kayboldu, kalınlıkları da inceldi.. bazı bölgelerdeki hisssediliyor dokununca, bazı yerlerdeyse yüzeyselleşti.. mutlaka faydası olur. bende oldu, ve iyileştiğini herkes farkediyor. cilde, yaşa ve çatlakların yılına göre iyileşme süreci değişiyor diye biliyorum ama ne olursa olsun faydası oluyor. derin çatlaklarım yani dokunduğumda hissettiğim çatlakalrım 6-7 yıllık. çok daraldılar çok inceldiler, renkleri kayboldu. hatta onlardaki iyileşmeyi daha net görüyorum. bugün hemen başla canım aksatmadan devam et. hani insan vücuduna bakamıyor ya çatlak olunca ben de bakamazdım moralim bozulurdu. şimdi çok rahat bakıyorum. bu his bile çok güzel. haberlerini bekliyorum tamam mı :) 2 gün yapıp 1 gün ara veriyorsun.. kolay gelsin..

aynen ya acayip moralim bozuluyo gördükce :59:

simdi yine neyse diyorum ama evlenince napcam..

bu aksam bekliyorum insallah faydasi olur gelismeleri yazarim :))

buarada bise daha sorcam...

bizim evde genelde taze limon diilde su plastiklerin icindeki limon suyu bulunur oda olur dimi?

ondan kac kasik karistirmam gerek kahvenin icine?

bizim evde genelde taze limon diilde su plastiklerin icindeki limon suyu bulunur oda olur dimi?

o limon suyu değilki sadece limon aroması var onlarda:19:bir markada var öyle bişey ama onunda ömrü 1-2 hafta ve dolapta saklanıyor.ama ne kadarda olsa %100 limon suyu değildir oda.onun dışındakiler zaten sadece ekşilik veriyor o kadar

evet tatlım mavisinde dediği gibi o olmaz limon alman lazım.. file halinde satıyorlar hem ucuz oluyor hem de 1 hafta falan kullanıyorsun onlardan al tatlım onlarla yaparsın..

o limon suyu değilki sadece limon aroması var onlarda:19:bir markada var öyle bişey ama onunda ömrü 1-2 hafta ve dolapta saklanıyor.ama ne kadarda olsa %100 limon suyu değildir oda.onun dışındakiler zaten sadece ekşilik veriyor o kadar

evet tatlım mavisinde dediği gibi o olmaz limon alman lazım.. file halinde satıyorlar hem ucuz oluyor hem de 1 hafta falan kullanıyorsun onlardan al tatlım onlarla yaparsın..

tamam tesekür ederim :)
o zaman ben yarin limon alip basliyorum insallah

ilk olarak karnimdan baslim en büyük derdim orasi
hem göbegimde hem de böyle göbek deligimin yanlarinda var hatta yukari dogru gidenler bile var azar azar
cok berbat duruyo cokkkkk :50:

tamam tesekür ederim :)
o zaman ben yarin limon alip basliyorum insallah

ilk olarak karnimdan baslim en büyük derdim orasi
hem göbegimde hem de böyle göbek deligimin yanlarinda var hatta yukari dogru gidenler bile var azar azar
cok berbat duruyo cokkkkk :50:

canım aynı anda her yerine sürebilirsin, yetmezse 2 katına çıkar karışımı biran önce hepsi bitsin :) yorumları bekliyorum :)

slm bu 3. yazışım kimse hiç bişey yazmadıı
hakkaten de faydası oluyor ben 10 gündür yapıyorum benimkiler yeniler daha hamilelikte aşırı kilo almada oluştu şimdi kahve limon uyguluyorum sabahları sonrasınra 6 çeşit yağ aldım onu kulanıyorum
akşam yatarkende fito die bi krem aldım onu kullanıyorum inşalah faydasını görürümm
aynaya bakamıyorum ya

slm bu 3. yazışım kimse hiç bişey yazmadıı
hakkaten de faydası oluyor ben 10 gündür yapıyorum benimkiler yeniler daha hamilelikte aşırı kilo almada oluştu şimdi kahve limon uyguluyorum sabahları sonrasınra 6 çeşit yağ aldım onu kulanıyorum
akşam yatarkende fito die bi krem aldım onu kullanıyorum inşalah faydasını görürümm
aynaya bakamıyorum ya

ben alacağına inanıyorum canım, iyileşme sürecini görmene sevindim.. yağları karıştırıp mı sürüyorsun?

Back