• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
usanmadan tüm sayfaları okudum bu başlıktaki...lütfen en başta bu karışımı kullanmaya başlayan ve uzun süreli olarak düzenli kullananlar aldıkları sonuçları yazabilir mi? benim de bir sürü çatlağım var, e vitaminli sıkılaştırıcı vücut losyonu üzerine acnelyse ve medicassol kullanıyorum 1 aydır ve sanki pürüzsüzleşmeye başladı gibi hissediyorum cildimi, ancak bundan da fayda göremediğini yazanlar var...buna göre bırakıp kahve limona başlayabilirim ben de...bir de içten de bi şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum ben. bir yerde c vitamininin kollajen üretimine yardımcı olduğu için çatlaklara iyi gelebileceğini okumuştum. o yüzden kendime gnc nin 1000 mg lık c vitaminini aldım ve onuda her gün içiyorum...acaba benim gibi c vitamini deneyen de var mı?

usanmadan tüm sayfaları okudum bu başlıktaki...lütfen en başta bu karışımı kullanmaya başlayan ve uzun süreli olarak düzenli kullananlar aldıkları sonuçları yazabilir mi? benim de bir sürü çatlağım var, e vitaminli sıkılaştırıcı vücut losyonu üzerine acnelyse ve medicassol kullanıyorum 1 aydır ve sanki pürüzsüzleşmeye başladı gibi hissediyorum cildimi, ancak bundan da fayda göremediğini yazanlar var...buna göre bırakıp kahve limona başlayabilirim ben de...bir de içten de bi şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum ben. bir yerde c vitamininin kollajen üretimine yardımcı olduğu için çatlaklara iyi gelebileceğini okumuştum. o yüzden kendime gnc nin 1000 mg lık c vitaminini aldım ve onuda her gün içiyorum...acaba benim gibi c vitamini deneyen de var mı?

Benim ilk düzenli kullanimimda diz kapagimda ki catlaklari %100 gecirdigini söylemistim zaten. Sonrasinda düzenli kullanamadim tabi ama düzelme saglanan; yani gecen catlaklarin geri gelmesi ya da daha da cok genislemesi ile karsilasmadim. Ki bu sürede kilo alip vermeme ragmen tenim yilmadi.
Bakin bu bir mucize degil ya da kudretli bir ilac. Herkeste de ayni etkiyi yapmadigini söylüyorum. Ama bu uygulama; onlarca para döküp caninizi yakacak onca islemlerin yaninca cok kücük bir detay. Iyi kötü herkes günde bir kere dus alabilir ve bu uygulamayi eminim ki COK ÜNLÜ bir kozmetik markasi satsa herkes kosarak gider alir bu kadar sorgulamaz ve hemen uygulardi. Yapacaginiz tek sey en kötü 2 hafta uygulamak; bunu bu kadar desmenin ya da sorgulamanin anlami yok. Artik bu tür yazilar bana cok sacma geliyor. DENEYIN YAHU DENEYIN...

Benim ilk düzenli kullanimimda diz kapagimda ki catlaklari %100 gecirdigini söylemistim zaten. Sonrasinda düzenli kullanamadim tabi ama düzelme saglanan; yani gecen catlaklarin geri gelmesi ya da daha da cok genislemesi ile karsilasmadim. Ki bu sürede kilo alip vermeme ragmen tenim yilmadi.
Bakin bu bir mucize degil ya da kudretli bir ilac. Herkeste de ayni etkiyi yapmadigini söylüyorum. Ama bu uygulama; onlarca para döküp caninizi yakacak onca islemlerin yaninca cok kücük bir detay. Iyi kötü herkes günde bir kere dus alabilir ve bu uygulamayi eminim ki COK ÜNLÜ bir kozmetik markasi satsa herkes kosarak gider alir bu kadar sorgulamaz ve hemen uygulardi. Yapacaginiz tek sey en kötü 2 hafta uygulamak; bunu bu kadar desmenin ya da sorgulamanin anlami yok. Artik bu tür yazilar bana cok sacma geliyor. DENEYIN YAHU DENEYIN...

ben de öyle düşünüyorum eğer bir tedavide değilseniz ve ne yapsam diye düşünüyorsunuz bu karışımı uygulayın. birçok kişi en azından azaldığını söylüyor bu bile çok iyi bir sonuç. doğal bir karışım bunun yanında istediğiniz kremi ya da yağı da kullanabiliyorsunuz. ve bence 1 ay yapılsa eskiye oranla ne kadar fark olduğunu göreceksiniz.. benim derin çatlaklarım çok çok inceldi, herkes farkediyor hatta yazmıştım arkadaşım bendeki değişimi görünce başladı.. düzenli kullanımda sonuç elde ediyorsunuz.. medinella83 kullanıcısından alıntı
vitamini bilemicem canım ama benim B/12 vitamini eksikti, doktor ilaç vermişti normalde çok ilaç kullanmam, kilo aldıracak diye vitamin hapınıda kullanmak istedim ama ilacın reçetesini okuduğumda B/12 eksikliği cilt bozukluğuna sebep oluyormuş. vitaminler vücudumuza, cildimize faydalı tabiki, kullanıyorsan faydasını görürsün diye düşünüyorum..

ya böyle söylüyorusnz çok ümitleniyormmm yaşama sevinci geliyo :32: hırpalamak ne kelime canım elimde olsa bıçakla kazıycm çok bastırrk keseldm :1: ondan oldu sanırım ama toparlanma war dediğin için buakşam tekrr dewam edicem,hatta çok yumuşak yapıyo ya yüzümede yapasım geldi üşenmesem heryerime sürecem:66:

canım hırpalama o kadar.. onun yerine banyoda düzenli kese yap.. cildine yazık canım.. düzenli kullanmaya devam et farkı göreceksin..

yorumları okuyunca:52: oldum..kahve aldım hemen başlıyorum..ergenlıkten bu zamana kadar cektıgım sıkıntı:59:..etek- elbise-hele denıze gırmek binbir sıkıntı içinde:50: kurtulurum ınş

ara verdikten sonra 15 şubatta başlamıştım ve 15 martta 1 ay oldu.. hiç ara vermeden kullandım kahve limonu.. karışımdan sonra nemlendirdim (son 1 hafta hariç) ve her banyoda keseledim düzenli olarak (son 2haftadır) karışımı uyguladıktan sonrada oriflameden aldığım bir lif vardı sert biraz, onunla hafif üzerinden geçtim çatlakların. masaj yapar gibi.. ve sonuç.. çatlaklarım ciddi oranda azaldı. o yırtık görünümleri gitti.. dokunduğumda bile çok yoğun yerler hariç hissetmiyorum çatlakları. yoğun olan yerlerde de hafif hissetme oluyor.. görünümleri çok değişti.. hala baktığında belli oluyor ama sanki yeni çatlamış gibi şuan.. ten renginden biraz farklı.. çok çok memnunum anlayacağınız.. düzenli devam ettiğinizde farkı görmemek mümkün değil.. bunların yanında spor yapıp beslenmeye de dikkat ederseniz daha hızlı iyileşiyor çatlaklar.. spor çatlak olan yerleri sıkılaştırmaya yönelikde olabilir eğer vaktiniz yoksa.. beslenmede çok önemli. sporu aksatarak yapıyorum, abur cuburda tüketiyorum malesef.. ama onlarda düzene girdiğinde gerçekten çok iyileşiyor..

2 haftadır kahve-limonu uyguluyorum ve size söyleyeceğim tek şey: "Kızlar, kesinlikle bir deneyin." 23 yaşındayım ve benim çatlaklarım en az 10 yıllık. 2 haftada görünümlerini silikleştirmesinin yanında, daha şimdiden yok olan çatlaklarım oldu. Renkleri tenimle çok daha uyum sağladı, derinlikleri hafifledi. Üstelik bunu tek fark eden ben değilim. :) Aylar önce okumuştum bu başlığı, şimdi "Keşke o zaman başlasaymışım." diyorum. Okuyup da kararsız kalan herkese denemelerini tavsiye ediyorum. Kendimde yaşadığım gelişmeleri ilerleyen günlerde de size yazacağım.

kızlar ben bu kahve limona ayın 13nde başladım 2 gün yapıp 1 gün ara vereyiyorum sürdükten sonra her sefernde keseliorum bi yumuşaklık oluyo cildimde ama daralma olmadı dha çok mu aceleci davranıorum,sabredeym diorum ama okudğm yorumlarda 10 yıllk çatlaklarm daraldı 4.uygulmamda diyen arkadaşlar var.bnm 5 yıllık çatlaklarmda hiç bi etksini göremedm:S:26::59:

bende bu kahve limonu yaklaşık 10 gündür kullanyrum ama ciddi anlamda bi değişim gözlemleyemedim.belkide braz daha sabretme gerekiyor.inş.faydasın görürüz kızlar...

2 haftadır kahve-limonu uyguluyorum ve size söyleyeceğim tek şey: "Kızlar, kesinlikle bir deneyin." 23 yaşındayım ve benim çatlaklarım en az 10 yıllık. 2 haftada görünümlerini silikleştirmesinin yanında, daha şimdiden yok olan çatlaklarım oldu. Renkleri tenimle çok daha uyum sağladı, derinlikleri hafifledi. Üstelik bunu tek fark eden ben değilim. :) Aylar önce okumuştum bu başlığı, şimdi "Keşke o zaman başlasaymışım." diyorum. Okuyup da kararsız kalan herkese denemelerini tavsiye ediyorum. Kendimde yaşadığım gelişmeleri ilerleyen günlerde de size yazacağım.

2 haftadır ne kadar da bir yaptın canım ?

2 gün uygulayıp, 1 gün ara vererek... Çok geniş bir bölgeye uygulamadığım için, aynı yerlere birkaç kere sürme şansım da oluyor. :)

ayy canım iyice meraklandım haa hangi bölgene uyguladın?
bende bugün başlıycam hadi bakalım inşallah sonuç olumlu olur ...

ayy canım iyice meraklandım haa hangi bölgene uyguladın?
bende bugün başlıycam hadi bakalım inşallah sonuç olumlu olur ...

Kollarıma, göğsüme, belime, göbeğime, bacağıma... :D :D Çatır çatır çatlamış gibi bir halim var :D Göbeğimdekiler geniş biraz, bacağımdakiler aslında çok ince ama ne kadar faydası olacağını daha iyi görebilmek için sürüyorum oraya... En çok faydayı kolumda ve göğsümde gördüm. Gerçi söylenenlere göre göbeğimdekiler de çok fark etmiş ama ordakilere dikkat etmediğim için ben bir şey diyemiyorum. Bu gidişle yaza kadar bayağı fark etmiş olacak bende :) Sende de sonuç iyi olur umarım, haberlerini bekliyorum ;)

Kollarıma, göğsüme, belime, göbeğime, bacağıma... :D :D Çatır çatır çatlamış gibi bir halim var :D Göbeğimdekiler geniş biraz, bacağımdakiler aslında çok ince ama ne kadar faydası olacağını daha iyi görebilmek için sürüyorum oraya... En çok faydayı kolumda ve göğsümde gördüm. Gerçi söylenenlere göre göbeğimdekiler de çok fark etmiş ama ordakilere dikkat etmediğim için ben bir şey diyemiyorum. Bu gidişle yaza kadar bayağı fark etmiş olacak bende :) Sende de sonuç iyi olur umarım, haberlerini bekliyorum ;)

ya gerçekten işe yaradımı sende bende de var da çook üzülüyorum nasıl uyguluyosun bi anlatırmısın canım

ya gerçekten işe yaradımı sende bende de var da çook üzülüyorum nasıl uyguluyosun bi anlatırmısın canım

Yaradı, evet. :) Kahve-limon oranını yazıldığı gibi ayarlıyorum. Su gibi olmuyor; ama sulu oluyor. Kahveyi daha bol koyup, daha yoğun kıvamlı sürdüğüm zamanlar da oldu. Ama en iyisi sulu olan gibi geliyor bana. Dairesel masajlarla sürüyorum, bastırıyorum biraz. Sonra kuruyunca, elimle kuru kahveleri döküp bir daha sürüyorum. 3-4 kere geçiyorum bir bölgenin üzerinden. 3 hafta oldu daha ama gözle görülür ve küçümsenmeyecek ölçüde fark etti. Göz yanılması falan da değil; çünkü kime gösterdiysem geçtiğini söyledi. Ne yaptığımı sorup başlayanlar bile oldu. Bence şüphe duyma, en kısa zamanda denemeye başla. Sonuçları kendin görürsün. :)

konuyla alakalı sonuçları incelemek için saatlerdir bakıyorum ama sanırım geçti diyenlerin çatlakları daha yeni oluşmuş.yani uzun yıllar olan çatlaklar için çok etkili olmadığını düşünüyorum açıkçası.birde kızlar başka bir sayfada(çatlaklar için acnelyse ve madecassol)diye bir konu açılmış..onuda aynen böyle saatlerce tek tek okudum ve oradaki arkadaşların çoğu kahve limon formülünü deneyipte sonuç alamayanlardı:((yani burdan sonuç alamayınca kremlere geçmişler.benimde göğüslerimde ve popomda var.aslında çok derin değil çok şükür ama çok eski:((ne yapıcam yaa hiç hoş görünmüyorlar.birde yazın güneşlenince bronz ten süper oluyor ama gelgelelim bu çatlaklar ölü deri olduğu için yanmıyor ve kabak gibi daha çok ortaya çıkıyor.
birde çok şaşırdığım bişeyi sizinle paylaşayım:))gözümün altında yaklaşık 2 yıldır küçük sivilce gibi yani kılcal damar çatlaması oldu.yazın dr.a gittim bana kışın lazer atalım buraya geçer dedi.ve malesef başka rahatsızlıklarım oldu ve bunu önemseyemedim..3 gündür komple yüzüme vitamin deposu olan(e vitamini)fındık yağını sürüyorum..bugün bir baktım kıpkırmızı duran o kılcal damar çatlağım o kadar hafiflemiş ki..şok oldum ve çok sevindim az önce yine sürdüm..bu başka tabi kılcal damar çatlağı ama yinede sizlerle paylaşmak istedim..
şuan uyguladığım başka bişeyde genital bölge kararmasını yok etmek için expigment kullanıyorum bugün 3.günüm hafif bir açılma oldu gibi ama daha tam olarak bişey diyemiyorum..inşallah umutlarımız boşa çıkmaz..:58:

Yaradı, evet. :) Kahve-limon oranını yazıldığı gibi ayarlıyorum. Su gibi olmuyor; ama sulu oluyor. Kahveyi daha bol koyup, daha yoğun kıvamlı sürdüğüm zamanlar da oldu. Ama en iyisi sulu olan gibi geliyor bana. Dairesel masajlarla sürüyorum, bastırıyorum biraz. Sonra kuruyunca, elimle kuru kahveleri döküp bir daha sürüyorum. 3-4 kere geçiyorum bir bölgenin üzerinden. 3 hafta oldu daha ama gözle görülür ve küçümsenmeyecek ölçüde fark etti. Göz yanılması falan da değil; çünkü kime gösterdiysem geçtiğini söyledi. Ne yaptığımı sorup başlayanlar bile oldu. Bence şüphe duyma, en kısa zamanda denemeye başla. Sonuçları kendin görürsün. :)

bugün yaptım başladım yani dediğin gibi uyguladım bastırdım yumuşak da olsu ayrıca :)

bugün yaptım başladım yani dediğin gibi uyguladım bastırdım yumuşak da olsu ayrıca :)

Uyguladıktan sonra yumuşak yapıyor haklısın. Ütopik gelecek ama ben ilk başladığım hafta içinde etkilerini görmeye başlamıştım. :) "1 ay deneyip öyle karar veririm." diyordum ama gerek kalmamıştı. :D Senin de sonuçlarını bekliyorum. Umarım faydasını görürsün. :)

Back