canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de senin gibi düşünüyordum.. bu forumu okuyunca çok heyecanlanmıştım hemen başlamaya karar vermiştim. 2. gün diğer sayfaları okuyunca moralim bozulmuştu, olumsuz şeylerde vardı. ne yapsam diye düşünmeye başladım. yağları araştırdım, birkaç yağ belirledim onları kullanacaktım. arkadaşıma söyledim, bence o karışımı uygula sonra yağlarını sür dedi. sonra forumdan bir arkadaşımla tanıştım, ALLAH razı olsun bana çok yardımcı oldu, başlamıştım o sürede, devam etmemi söyledi. onunda çok çatlakları varmış ve iyileşmiş. neyse ben aksatmadan devam ettim canım. 1. ayıma yaklaşıyordum , çok daralmalar olmuştu, arkadaşıma gösteriyordum çok şaşırıyordu iyileşiyormuş, bak işe yarıyormuş dedi. hatta o da başladı :) o sıralarda o daralan çatlaklarımın renkleri açılıyor gibi oldu. arkadaşıma gösteriyordum hayır sana öyle geliyor diyordu ama bana göre renkleri açılıyordu. forumdan arkadaşım baştan söylemişti, renkleri açılır gibi olacak ama sen bırakma devam et, iyileşme süreci o diye. ama insanın morali bozuluyor tabi. onunla konuşuyordum ikna oluyordum, akşama karışımı yapıyordum ya neden böyle oluyor diye moralim bozuluyordu. birkaç gün sonra boynumu incittim ve hareket edemedim 2 gün. o 2 gün sürede yapamadım, çatlaklarımıda inceleyemedim. 3. gün karışımı uygulamaya hazırlanıyordum, çatlaklarıma baktım, havalara uçtum.. acayip azalmış.. birkaç kere daha böyle oldu, 1 gün ara vereceğime 2 gün ara verdim ve sonunda hep daha azaldığını gördüm.. ama hep azaldı canım, ben memnunum.. ara verdiğim dönemlerde de artma olmadı. inşaallah hepimizinki tamamen geçecek :)